НИЈЕ ДОВОЉНО ХТЕТИ – ЊИХ ЗНАТЕ. ОНИ ХОЋЕ. МИ МОЖЕМО. ВИ БИРАТЕ.

НИЈЕ ДОВОЉНО ХТЕТИ

Пише: Драган Атанацковић Теодор, социолог и антропопсихолог и оснивач АНТИПОЛИТИЧАРСКЕ ПАРТИЈЕ СРБИЈЕ, једине преостале наде да ће Србија не само имати опозицију, него и коначно добити власт која ће моћи да Србију извуче из хаоса и грађанима омогући пристојан живот

Када би сви политичари (Србије),(читај:властољубиви дилетанти, којима је политички менаџмент споредна и спорадична делатност) сабрали све своје снаге и програме и наумили да заиста заједнички помогну што сатанизованој, што сатаризованој, економски и социјално потпуно посрнулој Србији, шта мислите шта би се десило?
Исто ово што се Србији већ дешава.
Није, дакле, ствар у томе да ли политичари хоће да помогну Србији, која је ту где је, захваљујући њима и, наравно, и онима који су их бирали.

Да хоће, хоће.А да могу, не могу, ма колико се спремали, профилисали, модернизовали…
Увек ће остати таоци своје ове или оне идеолошке фикције.
У Србији су се у последње две деценије политичарске фикције само смењивале.
Ова закључна, и да да Бог последња, је донела приватизацијски цунами, чији је стварни резултат распродаја економских ресурса Србије, невиђена социјална беда и иста таква обесправљеност запослених (и незапослених) грађана.
Да ли ће се о томе макар проговорити на неком од предстојећих партијских конгреса и скупштина? Не верујем.
Зато је антиполитичарска, проекспертска опција једини начин да Србија уопште и опстане. А онда , наравно, и да коначно уђе у период просперитета.

ЊИХ ЗНАТЕ. ОНИ ХОЋЕ. МИ МОЖЕМО. ВИ БИРАТЕ.

www.apsorg.rs

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..