Све док се посмртни остатци Милошевића не пренесу у алеју великана све дотле ће Србија бити понизна колонија империје зла и дуплих аршина!

Ко окривљује Милошевића тај оправдава агресију НАТО-Алијансе зла а такве народ назива издајницима! А и историја ће их кад тад препознати као такве, петоколонаше алијансе зла! Добро је над злом увек побеђивало јер да није тако већ би одавно нестало света па ће то и овога пута бити случа!

МА КОЛИКО ДА ЈЕ МИЛОШЕВИЋ ГРЕШИО БИО ЈЕ БОЉИ ОД СВИХ ОВИХ ШТО СУ ПОСЛЕ ЊЕГА ДОШЛИ И СВИХ ОВИХ ШТО ГА ОПТУЖИЈУ! А У ОДНОСУ НА КЛИНТОНА, БУША И БЛЕРА БИО ЈЕ МУЧЕНИК И СВЕТАЦ!

Ко окривљује Милошевића тај оправдава агресију НАТО-Алијансе зла а такве народ оправдано назива издајницима!

Кад се каже Милошевић је крив за све у ствари се каже да је НАТО Алијанса ЗЛА била у праву што нас је бомбардовала без објаве рата и без дозволе Савета Безбедности УН кршећи сва мђународна права, норме и конвенције. Зар такви да суде о нама србима и Милошевоћу!?

Природно је да та алијанса зла окриви другога за своје злочине а посебно Милошевића како би оправдала своју агресију безправним бомбардовањем Србије и кршење свих норми међународног права како, једног дана, не би могао нико оптужити, ту алијансу зла, за плаћање реперације, оштете за почињене злочине у свом ратном походу неоколонијализма под лажном заставама глобализма а који је Амерички председник назвао новим светским поретком! Неприродно је и ненормално окривљивати некога ко се бори против тог империјалног зла и који је изгубио свој живот у тој неравноправној борби дуплих аршина!

Као што се птица у канџама звери не може ничем добром надати тако се ни Србија у канџама окупатора не може надати ни суверенитету ни животном просперитету!

Где се Милошевић саплео и стао мора Србија кренути даље. Дозвољавањем сатанизација Милошевића отворили смо алијанси зла капију за сатанизовање целокупног српског народа. Не смемо прихватити њихову реторику зла прихватањем кривде на себе и Милошевића јер то само иде у корист окупатора српског народа, осокољуја нашег душмана да нас и даље уништава, сатанизовањем каља како би опрао себе од почињених злочина и својих дуплих аршина, пред историјом остао чист што би било равно пропасти српског народа. Плаћање оштете, за почињена недела те алијансе зла, не би могао нико од надолазећих наших генерација да захтева односно, потражује. Срби би за сва времена били сатанизовањем жигосани. Историју би нам писала та алијанса зла. Историју побеђених, обично пишу победници. Не смемо дозволити да нас дефинитивно поразе, прихватањем њихових злочина за наше. Једна битка је изгубљена али рат није, води се још увек стварањем Сребреничког геноцида дуплим аршинима подмећањем Маркала и рачка србима како би дефинитивно та мрачна алијанса зла изашла као победник из тог србима наметнутог рата! Генетика је наука о наследним особинама па према томе где нема уочљивих наследних, генетских особина нема ни геноцида што не значи да нема ни злочина. Ови дупли аршини неће им проћи, мртав Милошевић ће их победити јер је био поштенији од тих злотвора.

Све док се посмртни остатци Милошевића не пренесу у алеју великана све дотле ће Србија бити понизна колонија империје зла и дуплих аршина!

Последњи говор председника Милошевића, у наставку интервју:

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=121_sQdoAu0

Душан Нонковић-Теодоровић

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..