Suludi Nenad Čanak: Ubij stoku beogradsku! – Brutalna sačekuša!

http://www.kurir-info.rs/suludi-nenad-canak-ubij-stoku-beogradsku-clanak-424620

Suludi Nenad Čanak: Ubij stoku beogradsku!

Politika, 12:05, 23.09.2012. editirano: 20:35, 23.09.2012.

Autor: Silvija Slamnig

285 komentara

Čanak tukao štapom Pavla Lešanovića i vikao telohraniteljima iz sveg glasa: Ubij pičku beogradsku i udri stoku, ne može on u mom Novom Sadu tako da se ponaša

ppp
Nesrećnog čoveka oborili su na pod, krvnički ga šutirali i gazili: Pavle Lešanović

NOVI SAD – Brutalan napad!
Nenad Čanak Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine sinoć je sa svojim telohraniteljima brutalno prebio Pavla Lešanovića (47) ispred kafane „Tako je suđeno“ u Novom Sadu, koju drži Dača Ikodinović.

Kako Kurir saznaje do napada je došlo oko dva sata po ponoći, a prethodno su pretučeni Lešanović i Čanak sedeli za istim stolom sa Dačom Ikodinovićem koji im je zajednički prijatelj.

Čanak se pred fajront sa svima pozdravio i izašao, ali je na parkingu sačekao da i izađe i Lešanović. Čim se pojavio, na njega su nasrnula trojica telohranitelja i Čanak lično.

Nesrećnog čoveka oborili su na pod, krvnički ga šutirali i gazili, a lider LSV ga je psovao i udarao štapom po glavi i licu. Dok su ga bodi gardovi tukli Čanak je vrištao iz sveg glasa: Ubij pičku beogradsku i  Udri stoku, ne može on u mom Novom Sadu tako da se ponaša.

Pavle Lešanović ima teške telesne povrede i planira da podnese krivičnu prijavu protiv Čanka i njegovih telohranitelja.

Novosadska policija: Kasno prijavio tuču

Pavle Lešanović je, nakon dolaska u beogradski Urgentni centar, napad prijavio prvo beogradskoj policiji, ali tamo su mu objasnili da je sporni događaj trebalo da prijavi policiji u Novom Sadu. Zbog toga je Lešanović telefonom nazvao novosadsku policiju i prijavio da je brutalno pretučen, potvrdio je za Kurir Stevan Krstić, zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad.- Tačno je da smo mi dobili telefonsku prijavu, ali tek nekoliko sati nakon što se odigrao navedeni događaj. Policijska patrola je odmah po prijavi izašla na lice mesta, ali tamo nije nikoga zatekla. Problem je to što oštećeni nije slučaj nama prijavio odmah. Sada proveravamo sve detalje i navode iz Lešanovićeve izjave, kao i učesnike spornog događaja koje je on prijavio – rekao je za Kurir Krstić.

MUP formirao radnu grupu zbog Čanka

Kuriru je u vrhu MUP Srbije potvrđeno da je zbog celog slučaja formirana radna grupa Uprave policije i Kriminalističke policije kako bi se ispitale sve okolnosti incidenta. – Oni će ispitati ceo slučaj i razjasniti sve okolnosti do kraja. Kada se budu utvrdile sve činjenice i okolnosti zbog delikatnosti slučaja policija je će izdati dalje naloge u skladu sa zakonskim propisima – rečeno je u vrhu MUP.

Eine Antwort

 1. Guzice mi velike, gaće su mi male
  neznam šta bih sa njima
  same su mi spale.
  Mnogo volim da jedem a ne bih da radim
  u skupštinskoj menzi slaninom se sladim.
  Za mene će glasati jer Srbi su glupi
  kad odvojim Vojvodinu menzu ću da kupim.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: