NEVEROVATNO ALI ISTINITO! ŠIRITE NA SVE STRANE SVETA OVAJ TEKST SA VIDEODOKAZIMA ISTINE

AMERIKA JE RAK RANA ČOVEČANSTVU A “HITLER” JE SAMO NJENA METASTAZA – Autor, Dušan Nonković

Puštanjem na slobodu protagonista, izvršioca najvećeg progroma i egsodusa posle drugog svetskog rata generala Gotovine i njegovih sledbebika dokazuje Amerika faktično i praktično da je rak rana čovečanstvu a Hitler samo njena metastaza! Puštajući na slobodu Gotovinu pa i njemu sličnih počinioca zločina protiv čovečnosti kojima je Amerika držala kišobran da izvrše svoja gnusna nedela proterivanjem srpskog naroda sa teritorije Srpske Krajine omogućujući nasiljem stvaranje nove Hrvatske države bez konstutivnog srpskog naroda oduzimajući mu stanove ubijajući ga paleći kuće a i trgovine. Setimo se samo primera Zadra, gde su preko noći popaljene sve srpske trgovine. Najdrastičniji primeri zločina koji je zabeležilo čovečanstvo je ubijanje Banjalučkih beba u inkubatorima uskraćivanjem kiseonika, bebama koje stvarno ne mogu biti ama baš nizašta krive, kao i trgovine ljudskim organima nasilno oduzimanih zarobljenicima! Maska američkog fašizma je konačno i definitivno pala puštanjem na slobodu zločinaca koje su sami prvo osudili na 20 god. robije da bi ih sad pustili kao nedužne na slobodu! I omogućili da Hrvatska slavi najveći progrom posle drugog svetskog rata, zločin kao svoj nacionalni praznik pobede.
I ako se neko priupita gde tu ima logike za takav postupak Amerike neka samo malo razmisli svojom glavom uz priziv istorijskih činjenica u sećanje poput tih da je deda Dabalju Buša, Američkog predsednika, davao kredite SA i naoružavao Hitlera. Dok je tada deda koji je bio bankar, tada svojim novcem naoružavao Hitlera zaradjujući krvavi novac njegov sin, Georg Buš, je kasnije kao šef CIA pa potom Predsednik Amerike podizao i rušio Sadama u Iraku prvo propagandnom mašinerijom, medijima-prisetimo se samo tobožnje medicunske sestre koja je plačući tvrdila da su Sadamovi vojnići bacali bebe iz inkubatora i gazili nogama da bi se kasnije uspostavilo da se ne radi o medicinskoj sestri već o ćerci Kuvajtskog diplomate u Americi. Taj ratni pohod je počeo ko zna kad ali vidno se izrazio napadom na Avganistan pa insceniranjem Račka (Kosovo/Metohija) kao masakra da bi poslužio kao opravdanje, pred svetskom javnosti, za bombardovanje Jugoslavije odnosno Srbije i K/M o čemu postoje konkretni videodokazi(http://www.youtube.com/watch?v=EGcIoxQlX8g)da to nije bio nikakav masakar civila kako je to lažno prikazano već obračun sa vojnim formacijama terorističke organizacije UČK a o Srebrenici da i ne govorim kao najvećoj i najogavnijoj manipulaciji gde su ubrajani u žrtve takozvanog genocida i oni koji su se godinu dana kasnije prijavili i bili na listama za glasanje u Tuzli i drugim mestima ili u drugim delovima širom sveta, bili i te kako živahni! Taj zločinački pohod se nije zaustavio ni na Avganistanu niti nad Jugoslavijom ni nad Srbijom pa ni nad Irakom pa ni nad Libijom pa sad nad Sirijom gde se, zna Bog, ne radi o pobunjenicima već o običnim visoko plaćenim snajperistima i vojno iskusnim i dobro obučenim specijalistima koji po zadatku izvode ratne operacije! Sa ponovnim puštanjem na slobodu ratnih zločinaca govori se jasan jezik da su organi sile Američke vojne mašinerije, administracije, već odavno uzurpirani od strane nasilnika, fašista i mafijskih struktura koje sa demokratijom nemaju nikakve veze, naprotiv u ime demokratije šire svoj teror koristeći i zloupotrebljavajući Američku administraciju za ličnu korist bogaćenje ili uzurpiranje sile podredjivajući je iznova svojim ličnim potrebama a na štetu celog čovečanstva i to sve u stilu Hitlerove doktrine (Pogledaj; Poverljivi razgovori sa Hitlerom-H. Rauschening) Red je da pošteni Amerikanci očiste svoju kuću od ovog zuluma pa će seo svet sijati od sreće! A Amerika biti ponovo Amerika! Poštovana u svetu a ne najomrženija nacija sveta, Amerika koja neće sama sebi rušiti nebodere da bi mogla ratovati protiv onih koji sa tim rušenjem nebodera nemaju nikakve veze.

I na kraju, ako se neko priupita, zašto baš srbi? Odgovor je jasan koliko i jednostavan: Srbi su bili kao najbrojniji narod Jugoslavije kičma Jugoslaviji pa im ju je trebalo slomiti kako bi rasturili državu i stvorili sebi poslušne “državice” koje mogu u svako doba da savladaju sa minimalnom upotrebom sile. U tom neokolonijalnom ratnom pohodu zvanom globalizacija ili kako im je to predsednik Dabalju Buš nazvao, novi svetski poredak, učinila je Amerika brojne medjunarodne prekršaje kao što je to i bombardovanje Jugoslavije bez dozvole saveta bezbednosti kršeći time povelju Ujedinjenih Nacija i mnoge medjunarodne konvencije bombardovajući pri tom bolnice, porodilišta, mostove i civilne objekte za koje bi morala da plaća reparaciju. Da bi to izbegla, pokušava da svali svu krivicu na Srbiju i srpski narod! I ovo puštanje na slobodu ratnih zločinaca je samo još jedna manipulacija više u tom pravcu!

Истина о Косову – НАТО пропаганда / Istina o Kosovu – NATO propaganda

Wird geladen…

http://www.youtube.com/watch?v=EGcIoxQlX8g


Dušan Nonković

Eine Antwort

  1. I general Sljivancanin HAARPIRAN… ne zameram ti Generale na cestitkama neprijateljima koji te pobedise, ali zameram ne nepoznavanju tog neprijatelstva…. I tebe upucujem u dokumenta Edmond Paris, profesora Sorbone…Johanovo Srpsko Srce… istoriju GESTAPO-a na Kosmetu…istrazivanja Dr. Srboljuba Zivanovica i mnogih drugih pametnih Srpkinja i Srba…. Bio si mi idol kada si branio Vukovar… drago mi je bilo kada sam cuo da si izasao iz Haske kasapnice ziv… ali mi je ogavno kada cujem da si iz ruku tih kasapa i zlocvinaca slatko jeo HAARPOM kontaminiranu hranu… zao mi je ali nisi vise moj idol…. Ovde ponovo Hvala Vlajku i slava sto se odlucio po pritiskom izdajica da potvrdi Velikog NJEGOSA: „Mrite hrabro kad mrijet morate….“

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..