РОДОЉУБИ СВИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ ДА НЕ БИ БИЛИ РОБОВИ СВЕТСКОЈ УЈЕДИЊЕНОЈ МАФИЈИ ГЛОБАЛИЗМА ВЛАДАРА ИЗ СЕНКЕ

Западне вредности су у првој линији засноване на монети, материјализму, похлепи, сили и закону јачега па није ни чудо што се свет нашао на самом рубу своје пропасти.

Да би западни узурпатори моћи остварили те циљеве, владари из сенке, попут Тих из династије Америчких председника, служе се сплеткама па и ратним походима, нелегалним бомбардовањима попут Југославије кршећи међународно право не само нелегалним бомбардовањем већ и употребом уранијумске муниције називајући своје почињене злочине колатералном штетом и ако је било могуће избећи ту “колатералну” штету, убијање цивилног становништва. Затровани материјалном похлепом разорили су Југославију, Ирак, Либију, Сирију све до Украјине код које је очигледно да се примењује исти модел разарања као што је то било у случају разарања Југославије. Ти који су разорили многе земље од Вјетнама, Југославије, Либије, Сирије, неких Афричких земаља богатих нафтом па до сад Украјине називали су Милошевића касапином Балкана а Путина данас називају Хитлером уместо да себе погледају у огледало како би препознали и Хитлера и касапина! Светом је овладала сила, корупција и монета а медијима и то оним најутицајнијим, лаж и пропаганда у интересу лажних владара из сенке, глобалиста без душе и срца. Ту нема ни љубави ни родољубља. Све што је добро Богом дато, љубав, предусретљивост, унесрећеном у сусрет потрчати и спасити је немилосрдно силом и насиљем прогнато од тих глобалиста односно крејатора новог светског поретка. Родољубље ће они, ти глобалисти света, прогласити путем својих плаћених медија, за сатанистичку реч као што су то српски народ неуморно сатанизовали и ако је то један од најгостољубувијих народа света. Нема нити најмање сумње да је глобализам, нови светски поредак, заснован на сили, насиљу односно сатанистичким вредностима уместо на љјубави коју је Христос преповедао. Очигледно је да су ови нови глобалисти, насилници решили да разапну и Христа а и Мухамеда и све од Бога дате благодети како би удовољили својој сујети и безграничној похлепи за влашћу. Родољубље је, како то сама реч и каже; род из љубави. Родољубље је све оно што се из љубави рађа. Родољубље је љубав према свему оном што је Божјом вољом створено, Божија благодет дата из љубави у шта спада и наш насушни живот на којег нема нико право да нам га угржава, уништава или чак да нам одузима до свевишњег творца свега па и оног нама обичним смртницима не докучивог. Да би се човечанство спасило од сатанизације и своје пропасти мора се вратити својим урођеним вредностима на првом месту љубави и родољјубљу. То подразумева; ништа не чинити другима што не желиш да ти други чини или обратно; све чинити другима што желиш да ти други учини те на тај начин скупљати снагу. Уздизање културе родољубља признавањем сваком право на своје родољубље уз узајамно поштовање и уједињење свих родољуба света могуће је мобилизовати довољно снаге и моћи да се победи свако зло које би се испречило цивилизованом свету заснованом на међусобном разумевању, љубави и уједињеном родољубљу!

Родољуби свих земаља света уједините се!

Аутор Душан Нонковић

2 Antworten

 1. Сагласан сан са Вама и узимам слободу да објавим и своје мишљење. Надам се да неће сметати.

  ДА ЛИ ЈЕ КОЛОНИЈАЛНИ ОДНОС САДАШЊЕГ СВЕТА НАЈВЕЋЕ ЗЛО?

  Како су САД, на челу коалиције садашњег колонијалног односа у свету и представљају највећу опсност по мир и безбедност, да би сачували стечен положај, а познато је да су прве употребиле атомско наоружање на цивилно становништво јапанских градова(1945.), што није јавно осуђено, у садањој ескалацији озбиљних сукоба са остатком света, прсдтављају и највећу опасност по светски мир. То је и највеће зло савременог човечанства.

  „Ко тога сада није свестан, брзо ће се уверити, а посебно насталим сукобима, који прете Европи, коју нека будала може гурнути у светски сукоб. Више смо ближи рату него стабилном миру, јер не постоји институција која ће разумом .довести државе да се међусобно поштују“ (задњи.пасус претхоног текста)

  Веома опасан „слободан космополитски и демократски свет“ је на челу кретања која више воде сукобима цивилизација него миру, због тога и представљају латетну опасност која, како каже Горбачов: „Плашим се најгорег, сви ћемо нестати у новом светском рату“.

  Ово упозорење има историјски корен и свим претходним временима. Ратови су продужетак политике другим средствима. После потискивања Османлија са већег дела европског простора, главну опасност по мир преузимају Централне европске силе, које су своје циљеве, када изостане политичко решење, увек то решавали сукобом и ратом. Шта се на крају показало? Ратовали су међусобом, гурајући у сукобе обичан свет, да би она клика која образује „слободан космополитски и демократски свет“, разрешила ускогруде интересе крупног капитала међу собом. Што је у тим сукобима и ратовима страдао обичан свет и његова сиротиња, то тај осиони и надмени свет злочинаца ни мало не узнемирава (у обичној кризи само они профитирају, а сви други губе) и зато справом се сумња на те државе, па им остатак света, угрожен њиховом „мирнодопском“ политиком, даје отпора и не верује им.

  Садашње стање европске политичке сцене показује да Русија више не верује Западу и обратно, то је продужетак даљих односа кроз хладан рат. Ако неко изгуби живце у овом сукобу, треба очекивати почетак нуклеарног сукоба (пошто је НАТО у свим локалним ратовима, које је водио и води, без одговорности и осуде, примењивао недозвољена средства), а институције, које су позвате да то спрече, остале су неме и неефикасне…

  Европска унија са САД, у циљу слабљења економске моћи и изазивање незадовољства руског народа, да би променили тамошљи систем и присили их на послушност, заводе санкције (као што су то радили на свим другим местима), па ЕУ врши снажан притисак, са претњама, и на Србију да се и она придружи и заведе санкције РФ и ако Србија није чланица ЕУ. То је толико контрапродуктивно и показује сву бетијалност тог „слободног космополитског и демократског света“, који себе виде у успону и појављују се као сила изнад права. То забрињава остатак света и покреће процес, који ће озбиљно јачанити снаге, које ће се супроставити тој новој опасности у Европи, која се, више пута, таквом показа. Украјниски грађански рат, је „бомба“ у Европи, коју су поставили они који су у таквим околностима увек и постављали – то је Запад. У њиховим је рукама упаљач. Од њих, као и увек, али не од Русије, зависи даља судбина Европе.

  Ако анализирамо оба светска рата и њихове резултате, сигурно је да ће неки будући бити крвавији и неизвеснији од претходних. Да ли ће то осијоне и малоумне главе, у чијим су рукама упаљачи, бити свесни. Неће ли се догодити да се појави нови светски злотвор, који ће у име касте, која одлучује, не само изгубити живце, већ из крајње себичних и животихских нагона повући обарач. Због тога постоји „црвена линија“ преко које се не би смело прећи, у интересу не само једне цивилизације, већ човечанства у целини.

 2. Пошто овај текст сматрам наставком претходног то желим да га објавим овде:

  СЛОБОДАН КОСМОПОЛИТСКИ И ДЕМОКРАТСКИ СВЕТ ЈЕ У ВЕЛИКОЈ КРИЗИ

  Како се под овим називом мисли само на елиту која влада и руководи процесом глобалне политике и економије, оличене у бројним институцијама тог система међусобно повезаних ушао је у период растућих претњи, сукоба и економске неизвесности сопственим изрођавањем тог система.
  Како се та елита показала неспособном да руководи, дошло је до појаве да се више не верује вођама тог система, па се може закључити, да је систем неспособан због унутрашњих супротности и сукоба.
  Овај глобални систем на прво место, као свог противника и непријатеља види у тероризму и ту се налази главни кривац, који обезвређује читав гобални систем капитализма. Зато се морамо позабавити појмом „терор“ и „тероризам“.
  Како се ова елита бави само тероризмом, а нигде не говори о терору, онда се питамо, коме приписати терор као појаву, а коме тероризам. И сам Чомски, познати антиглобалиста указује „да тероризам није тероризам када далеко безобразнији напад изведу они који себе сматрају праведницима на основу своје силе“, зато се тај тероризам не може тако назвати, јер је он у ствари класичан терор коју сила врши над жртвом, а тероризам би онда био продукт терору, који се сили супроставља.
  Како је терор и теротизам средство које се примењује у сукобима и оба престављају нехуман али суров однос према жртви, то би се и један и други морали назвати нечасним. Све дотле док се терор силе штити као право јачега и победника, па се сила не гони за нечовечно дело, онда нема спаса. Глобализам је огрезао са овим нечасним делом своје моћи, којег примењује у владавини силе изнад права..
  Ако се једновремено не осуди терор и тероризам, свет и даље срља у сукобе, ратове и светску беду, као продукт изопаченог глобалног процеса.
  Амерички професор Наом Чомски написао је на свом сајту коментар у коме је указао „на лицемерје западне јавности“, упоређујући нереаговање .светске јавности на НАТО бомбардовање Радио-телевизије Србије (априла 1999) са једнодушним згражавањем света после масакра новинара редакције „Шарли ебдоа“ у Паризу , само је разлика у томе што су српске судске власти осудиле на десетогодишњу робију директора РТС Драгољуба Милановића, а нико се није нашао да за овај злочин осуди наредбодавце НАТО-а. Чомски подсећа да је истакнути амерички дипломата Ричард Холбрук, тадашеи амерички изасланик за Југославију, описао напад на РТС „као изузетно значајан и позитиван развој“, а тадашњи британски премијер Тони Блер тврдио „да је српска телевизија била легалана мета Узалуд је Међународна организација за заштиту људских права (Амнести интернешенел) оценила да је то био намеран напад на цивилни објекат и да је као такав – ратни злочин. Остало је само на тој констатацији.

  Иструмент глобалног света, који је творац концепта и одлука свог Светског економског форума (СЕФ), који се састаје у Давосу (Швајцарска), на коме ће се окупити елита од 40 високих државника овог света и 2.500 високих финкционера великих фирми и корпорација.
  Међутим, резултати анкете показују да је свет изложен „кризом руковођења“. „Светки лидери подбацили су у битци против глобалног отипљавања, тек овлаш су се изборили са крахом глобалне економије, који је изазвао тешке проблеме у Северној Америци и Европи, дозволили су д се загноји насиље на Блиском истоку“, наведено је у извештају СЕФ-а о глобалним изгледима за 2015, годину.
  Према тој анкети сви сумњају „да су данашње политичке и верске вође способне да разреше текуће проблеме. У Европи сматрају да се тамошње друштво суочава са ‚акутном кризом душтвеног руковођења’“. Са таквим стањем и проценом се излази на овај скуп „елите губиташа“, да се договоре о новим глобалним потезима. Иза оваквих скупова свет никад није остао исти, али се у место напретка стално клизило у кризу система. Занимљиво, да се после завођења тржишне привреде, све трепушта тржишној утакмици, нико се не бави проблемом хиперпродукције и проблемом изостанка било каквог ртегулатора, све је препуштено приватној иницијативи, која је и довела у кризу односа на тржишту и монопола крупних корпорација, које преко ноћи уништавају сваког противника, па и терором.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: