ХРИСТОС ЈЕ ОТАЦ РЕВОЛУЦИЈЕ КОЈА ТРАЈЕ

ХРИСТОС ЈЕ ОТАЦ РЕВОЛУЦИЈЕ КОЈА ТРАЈЕ ВЕЋ ДУЖЕ ОД ДВЕ ХИЉАДЕ ГОДИНА.

ХРИСТОС ЈЕ И СУВИШЕ ВЕЛИКА СВЕТОСТ ДА БИ ГА ПРЕПУСТИЛИ САМО СВЕШТЕНИЦИМА, ДОГМАМА, КОМУНИСТИМА И КОЈЕКАВИМ ШАРЛАТАНИМА! ХРИСТОС ЈЕ ОТАЦ РЕВОЛУЦИЈЕ КОЈА ТРАЈЕ ВЕЋ ДУЖЕ ОД ДВЕ ХИЉАДЕ ГОДИНА.

ХРИСТОС ЈЕ ДАО СВОЈ ОВОЗЕМАЉСКИ ЖИВОТ ДА БИ ПОБЕДИЛО ДОБРО НАД ЗЛОБОМ, ДА БИ ЉУБАВ ЗАМЕНИЛА НАСИЉЕ ДА БИ ЗАКОН ЈАЧЕГА ЗАМЕНИО ЗАКОНОМ РАЗУМЕВАЊА.

НА ДАЛЕКО СУ ПОЗНАТЕ ХРИСТОВЕ РЕЧИ; НЕ УБИЈ, НЕ ПОЖЕЛИ ТУЂЕ, КО НИЈЕ ГРЕШАН БИО НЕК ПРВИ БАЦИ КАМЕН, КО ТЕБЕ КАМЕНОМ ТИ ЊЕГА ХЛЕБОМ, ОКО ЗА ОКО И ЗУБ ЗА ЗУБ ПА ЋЕ ЦЕО СВЕТ БИТИ КРЕЗУБАВ И СЛЕП.

КАД БИ СЕ СВЕТ ПРИДРЖАВАО САМО ЈЕДНЕ ОД ТИХ МИСЛИ, ОСТАВЉЕНЕ НАМ У ЗАДУЖБИНУ БИО БИ РАЈ НА ЗЕМЉИ, БЕЗ РАТОВА! А ТА МИСАО ГЛАСИ: НЕ ЧИНИ ДРУГОМЕ ОНО ШТО НЕ ЖЕЛИШ ДА ДРУГИ ЧИНИ ТЕБИ! ТО СУ САМО НЕКЕ ОД МИСЛИ СА КОЈИМА НАС ЈЕ ХРИСТОС ЗАДУЖИО НА КРСТУ КОЈЕ ДО ДАНАШЊЕГ ДАНА НИСУ НИ ИСПУЊЕНЕ А КАМОЛИ ПРЕВАЗИЂЕНЕ.

КОЛИКО СУ ТО РЕВОЛУЦИОНАРНЕ МИСЛИ МОЖЕ СЕ ЗАКЉУЧИТИ ИЗ ТОГА ДА СУ НАСТАЛЕ У ДОБА РОБОВСКИХ СИСТЕМА У КОЈЕМ ЈЕ ЗАКОН ДЕФИНИСАО ЈАЧИ.

И СОЦИЈАЛИСТИ И КОМУНИСТИ И ХУМАНИСТИ И КАПИТАЛИСТИ СУ СЕ СЛУЖИЛИ ХРИСОВИМ РЕЧИМА ПОРИЦАЈУЋИ ХРИСТОВ ДУХ И ДУШЕВНОСТ.

ЧАК БИ СЕ И ПОНЕКИ КОМУНИСТА ДРЗНУО ДА КАЖЕ ДА ЈЕ ХРИСТОС БИО ПРВИ КОМУНИСТА УМЕСТО ДА СХВАТИ ДА СУ И КОМУНИСТИ КОРИСТИЛИ ХРИСТОВЕ ИЗРЕКЕ ДА БИ ОВЛАДАЛИ МАСАМА, ПРЕТВОРИЛИ КОМУНИЗАМ У ПРАВО СПОСОБНИЈЕГ НА МЕСТО У ХИЈЕРАРХИЈИ КОМУНИСТИЧКОГ СИСТЕМА. ПОД ПАРОЛОМ ЈЕДНАКОСТИ СТВАРАЛИ СУ ХИЈЕРАРХИЈУ НЕЈЕДНАКОСТИ МОЋИ И ОДЛУЧИВАЊА КАО И ЖИВОТНИХ УСЛОА ДА БИ ПО ДОЛАСКУ НА ВЛАСТ ЗАПОСТАВИЛИ ИНТЕРЕС НАРОДА И СТАВЛИ СВОЈ У ПРВИ ПЛАН.

И ОВИ ШТО СЕ ПРЕДСТАВЉАЈУ ЛАЖНИМ ДЕМОКРАТАМА ШТО БЕЈАШЕ У ВРЕМЕ ХРИСТА ТРГОВЦИ КОЈЕ ЈЕ ХРИСТОС ИЗБАЦИО ИЗ ЦРКВЕ ЗАЈЕДНО СА ЊИХОВИМ НОВЦЕМ И ТЕЗГАМА СУ ТИ КОЈИ СУ У ВОЛДСТРИТУ СТВОРИЛИ СВОЈЕ ЗАКОНЕ НА ОСНОВИ ПОХЛЕПЕ ДА СВАКО ПОЖЕЛИ ДА КОМШИЈИ ЦРКНЕ КРАВА КАКО БИ ИМАО ШТО ВИШЕ ЗА СЕБЕ. ОДГОВОРНИ СУ ЗА МНОГЕ РАТОВЕ И БЕЗБРОЈ ПОГИНУЛИХ У ЊИМА А И БЕЗБРОЈ ИЗБЕГЛИЦА СТВАРАЈУЋИ СВЕ ВЕЋИ ЈАЗ ИЗМЕЂУ БАСНОСЛОВНО БОГАТИХ НА ЈЕДНОЈ СТРАНИ И БЕСКРАЈНО СИРОМАШНИХ И ГОЛОРУКИХ НА ДРУГОЈ СА ЦИЉЕМ ДА БИ ЈЕДНЕ ПРОТИВ ДРУГИХ ИЗИГРАЛИ, ЗАВАДИЛИ ДА БИ ЊИХОВИМ ПРИРОДНИМ РЕСУРСИМА ОВЛАДАЛИ. УМЕСТО ХРИСТОВИХ САВЕТА И ЗАПОВЕДИ ШИРИЛИ СУ ПОХЛЕПУ, ЗАВИДНОСТ И ЉУБОМОРУ ИЗ ЧЕГА НЕ МОЖЕ НИШТА ДОБРО НАСТАТИ ДО НА КРАЈУ РАТОВЕ И УНИШТЕЊЕ СВЕТА. ТАЈ СИСТЕМ СУ НАЗВАЛИ ГЛОБАЛИЗМОМ КОЈЕГ СПРОВОДЕ ПО СВАКУ ЦЕНУ ПА И ЦЕНУ УНИШТЕЊА ЧОВЕЧАНСТВА, ИЛИ ТОТАЛНА ПОСЛУШНОСТ КАПИТАЛУ И ВОЛСТРИТУ И РОБОВИ БЕЗ ПОГОВОРА У ЗАМЕНУ ЗА НЕШТО ЛУКСУЗНОГ ЖИВОТА ЗА ОНЕ ТОТАЛНО ПОСЛУШНЕ. ИЗГЛЕДА ДА НЕ ПРЕЗАЈУ НИ ОД БИОЛОШКОГ ОРУЖЈА ДА БИ СТВОРИЛИ БИПОЛАРНИ ГЛОБАЛНИ СВЕТ СИРОМАШНИХ НА ЈЕДНОЈ И НАВОДНО БОГАТИХ НА ДРУГОЈ СТРАНИ -НА ЈЕДНОЈ СТРАНИ ОНЕ КОЈИ ИМАЈУ НЕШТО ДА ИЗГУБЕ И НА ДРУГОЈ ОНЕ КОЈИ НЕМАЈУ НИШТА ДА ИЗГУБЕ КАКО БИ У СВАКО ДОБА ДАНА ИЛИ НОЋИ МОГЛИ НАМЕТНУТИ ПРИНЦИП; ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ.

ИЗЛАЗ ИЗ ОВЕ СЛЕПЕ УЛИЦЕ ЈЕ ЈЕДИНО МОГУЋ АКО СЕ ЧОВЕЧАНСТВО ВРАТИ ХРИСТОВОЈ ЗАДУЖБИНИ И ПРИМЕНИ СТРОЖИЈЕ МЕРЕ ЗА НЕПРИДРЖАВАЊЕ ТИХ ЗАПОВЕСТИ: НЕ УБИЈ, НЕ КРАДИ, НЕ ПОЖЕЛИ ТУЂЕ, ВОЛИ БЛИЖЊЕГ И НЕ ЧИНИ ДРУГОМЕ ОНО ШТО НЕ ЖЕЛИШ ДА ТИ ДРУГИ УЧИНИ!

Душан Нонковић Теодоровић

КЊИГА, ТРАГОМ СРБА 3 ЈЕ ИЗАШЛА ИЗ ШТАМПЕ

МОЖЕТЕ ЈЕ НАРУЧИТИ ПРЕКО ФБ ИНБОКСА ИЛИ; dusan.nonkovic@gmx.de

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: