MA KOLIKO DA JE SMRTNOST OD VAKCINE MALA, BILA JE NEPREDVIĐENA A STIM JE OPRAVDANA SUMNJA DA SE RADI SAMO O VRHU LEDENOG BRDA NEPREDVIĐENOSTI

Šta je ovim vlastodršćima? Mada se uspostavila smrtnost vakcine sa kojom nisu računali, pa ma koliko da bila mala, bila je nepredviđena smrtnost pa i pored toga nastavljaju sa punom parom da promoviću vakcinu i ako bi nepredviđena smrtnost mogla biti samo vrh ledenog brega nepredviđenih nuzpojava na dugoročnom planu koje bi mogle da unište celokupno čovečanstvo. Ko to može da garantuje da su to bile jedine nepredviđene nuzpojave sa smrtonosnim epilogom na duge staze. Niko, jer dugoročno preispitivanje i proveravanje nije se moglo u tako kratkom roku sprovesti u delo. Pa ipak nastoje po svaku cenu da vakcinišu narod bez da im iko da ikakvu garanciju.

Ako odmerimo obe mogućnosti, da pomre veliki broj stanovništva ukoliko se ne vakcinišu i usporedimo sa nepoznatim posledicama na dugoročne vremenske staze gde može celokupna ljudska populacija pomreti i nestati za sva vremena onda se dovodi u pitanje srazmernost odluka pa ma koliko da su verovatnoće male jer ukoliko se nekim čudom ostvare onda će ljudska populacija biti uništena i to od sobstvene vlade.

Pošto se u oba slučaja radi o predpostavkama koje se ne mogu isključiti, ma koliko da bile male, onda se mora ravnati po eventualnim posledicama koje bi se mogle desiti i odlučiti za one koje isljučuju totalno uništenje naroda.

Činjenica da se tek naknadno ustanovilo da je nastupilo zgrušavanje krvi u mozgu posebno kod ženske populacije otvara realnu sumnju da bi to mogao biti samo vrh nepredviđenih nepoznanica ledenog brega kaje bi mogle da unište čovečanstvo.

Očigledno je da nam strani faktor ne nameće samo organe i poluge vlasti već i programe vakcinisanja pa makar i po ceni neproverenih dugoročnih uticaja na opstanak čovečanstva. Toj vrsti pohlepe za profitom mora se stati na put inače nas verovatno neće biti gledano na duge staze.

Dušan Nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: