БАЛКАН НИЈЕ НИКАД БИО БУРЕ БАРУТА ВЕЋ САМО BURE ЕКСПЛОЗИВНИХ СТРАНИХ ИНТЕРЕСА, ПОГОДНО ТЛО ЗА МАНИПУЛАЦИЈЕ СВАКЕ ВРСТЕ УЗ ПОМОЋ СТРАНИХ САВЕТНИКА!

БАЛКАН НИЈЕ НИКАД БИО БУРЕ БАРУТА ВЕЋ САМО BURE ЕКСПЛОЗИВНИХ СТРАНИХ ИНТЕРЕСА, ПОГОДНО ТЛО ЗА МАНИПУЛАЦИЈЕ СВАКЕ ВРСТЕ УЗ ПОМОЋ СТРАНИХ САВЕТНИКА! БЕЗ СУВЕРЕНЕ СВОЈЕ ПРИВРЕДЕ НЕМА НИ СУВЕРЕНИТЕТА НИ СЛОБОДЕ. ВО СЕ ВЕЖЕ ЗА РОГОВЕ А ДРЖАВА ЗА ПРИВРЕДНУ ОВИСНОСТ.

НЕ, НИЈЕ ОН БИО БУРЕ БАРУТА КОЈЕ БИ ТЕК ТАКО ЕКСПЛОДИРАЛО БЕЗ ИКАКВИХ ПРИПРЕМА И ПРЕДХОДНИХ МАНИПУЛАЦИЈА СТРАНИХ СЛУЖБИ ДА БИ ИМ НАЛОГОДОВАЧИ, У СЕНЦИ ИЗАЗВАНИХ НЕМИРА, ОСТВАРИЛИ ШТО ВЕЋИ ЛИЧНИ ПРОФИТ, РАВДАВАЈУЋИ СЕ ДА ЈЕ НАВОДНО ТО У ИНТЕРЕСУ СВОЈЕ ДРЖАВЕ.

НИЈЕ ЊИМА НИ ДО ЉУДСКИХ ПРАВА НИ ДО СЛОБОДЕ РЕЛИГИЈА ВЕЋ ИЗРИЧИТО ДО ПОЛИТИКЕ ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ. НИЈЕ ТЕК ТАКО ПОСЛЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА ДОНЕТА ОДЛУКА, СИЛА ПОБЕДНИЦА, ДА НИКО НЕМА ПРАВА ДА СЕ МЕША У УНУТРАШЊЕ СТВАРИ СУВЕРЕНИХ ДРЖАВА – ШТО СЕ ПЕРМАНЕНТНО КРШИЛО ПОД ЛАЖНИМ ИЗГОВОРИМА О КРШЕЊУ ЉУДСКИХ ПРАВА.

ДА ИМ ЈЕ СТВАРНО СТАЛО ДО ЉУДСКИХ ПРАВА НЕ БИ ОНДА ТАКО ГВОЗДЕНО ЋУТАЛИ О ТРГОВИНИ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА ОТЕТИХ КИДНАПОВАНИМА. НИТИ БИ БОМБАРДОВАЛИ НЕДУЖНИ НАРОД НУКЛЕАРНИМ ОТПАДОМ НИТИ БИ ТРОВАЛИ ЉУДСКУ СРЕДИНУ БОМБАРДОВАЊЕМ ХЕМИЈСКИХ ПОСТРОЈЕЊА. А НЕ БИ БОМБАРДОВАЛИ НИ БОЛНИЦЕ, ПОРОДИЛИШТА И ДЕЧИЈЕ ВРТИЦЕ! ЗАР БИ ОНДА МОГЛИ ТАКО ХЛАДНО ПРЕЋУТАТИ НАЈСТРАШНИЈИ ЗЛОЧИН У ИСТОРИЈИ ЧОВЕЧАНСТВА САМО ЗАТО ШТО СУ ГА ОНИ ПОЧИНИЛИ ОДНОСНО ИЗАЗВАЛИ.

КАО ШТО НИСУ БОМБАРДОВАЛИ ЈУГОСЛАВИЈУ ЗБОГ МИЛОШЕВИЋА ВЕЋ ЗБОГ СВОГА ЛИЧНОГ ПРОФИТА ТАКО СУ БОМБАРДОВАЛИ И ИРАК НЕ ЗБОГ САДАМА НИТИ ЛИБИЈУ ЗБОФ ГАДАФИЈА ДА БИ ИМАЛИ ЛИЧНЕ КОРИСТИ И УВЕЋАЛИ СВОЈ ЛИЧНИ УТИЦАЈ. ЗАТО БИ МОРАЛИ И ЛИЧНО ДА ОДГОВАРАЈУ ТИ БАСНОСЛОВНО БОГАТИ И УТИЦАЈНИ НЕЉУДИ ЗА ПОСЛЕДИЦЕ КОЈЕ СУ НАНЕЛИ ЧОВЕЧАНСТВУ.

ПРОУЗРОКОВАЛИ СУ МИЛИОНЕ МРТВИХ И ЈОШ ВИШЕ ИЗБЕГЛИЦА ШИРОМ СВЕТА БЕЗ ДА СУ ПОКАЗАЛИ ИМАЛО ГРИЖЕ СВОЈЕ САВЕСТИ И ПОКАЈАЊА. И ПОНОВО ЋЕ УВУЋИ БЕЗАЗЛЕНИ НАРОД У СВОЈЕ ПРЉАВЕ И КРВАВЕ РАТОВЕ ДА ГИНЕ ЗА ЊИХОВЕ ИНТЕРЕСЕ И ДА НА КРАЈУ БУДЕ КРИВ НАРОД А НЕ ОНИ КАКО БИ ОСТАВИЛИ ЈАБУКУ РАЗДОРА ДА БИ БИЛИ У СВАКО ДОБА У ПОЗИЦИЈИ ДА СПРОВЕДУ ПОЛИТИКУ ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ.

ДО ЧОВЕКА ЊИМА НИЈЕ СТАЛО ВЕЋ САМО ДА ОВЛАДАЈУ ЊИМЕ. У ТОМ СМИСЛУ СУ И АДОЛФА ПОДИГЛИ У СЕДЛО. МИЛИОНИ И МИЛИОНИ МРТВИХ ЈЕ БИЛА ПОСЛЕДИЦА. НАРОД ЈЕ МОРАО ПРЕУЗЕТИ КРИВИЦУ НА СЕБЕ ДА БИ ОНИ ОСТАЛИ БЕЛЕ КРАГНЕ СА НОВИМ МИЛИЈАРДАМА У СВОМ ЏЕПУ – КОЈЕ СУ ЗАРАДИЛИ ДЕЛОМ НА НАОРУЖАВАЊУ А ДЕЛОМ НА КРЕДИТИМА УЗ КАМАТУ И ПЉАЧКИ СВЕТСКИХ РЕСУРСИ И ПРИРОДНИХ БОГАТСТАВА ПО БУЗАШТОЈ ЦЕНИ.

ОЧИГЛЕДНО ЈЕ ДА ИМ ЈЕ ЧОВЕК САМО ТОЛИКО ВРЕДАН ОДНОСНО ЗАСЛУЖУЈЕ ПАЖЊУ САМО КАО ДЕО МАНИПУЛАТИВНЕ МАСЕ.

ПОСТАВЉА СЕ ВЕЛИКО ПИТАЊЕ; ЗАШТО БИ ВЕРОВАЛИ У НУЖНОТ ВАКЦИНИСАЊА ИСТИМ ОНИМА КОЈИ СУ ИШЛИ ПРЕКО ЛЕШЕВА ШИРОМ СВЕТА ОД СРБИЈЕ ПРЕКО ИРАКА, ЛИБИЈЕ, СИРИЈЕ, УКРАЈИНЕ И ДА ДАЉЕ НЕ НАБРАЈАМ!

БОЉЕ ПРИЛИКЕ ДА ОСТВАРЕ СВОЈЕ НАМЕРЕ ДЕЗАЈНИРАЊА ДРУШТВА ПО СВОЈОЈ ВОЉИ НИСУ НИКАД ИМАЛИ ЗАШТО ЈЕ НЕ БИ САДА ИСКОРИСТИЛИ ЗА НАМЕТАЊЕ СВОЈЕ ВОЉЕ И ВЛАСТИ.

ЦИВИЛИЗАЦИЈА СТОЈИ ПРЕД ШАХ МАТОМ УКОЛИКО СЕ НЕ ОСВЕСТИ И ТРЕЗВЕНО ПОГЛЕДА СИТУАЦИЈУ КОЈА НАСТАЈЕ МАСКАМА И ВАКЦИНИСАЊЕМ.

ЗЛАТНА МИЛИЈАРДА ЋЕ ИМ БИТИ САСВИМ ДОВОЉНА ДА ИМ БЕСПРЕКОРНО СЛУЖИ, ГДЕ БИ СВАКИ ОТПОР БИО ИСКЉУЧЕН И БЕСМИСЛЕН.

ТРОШКОВА ОКО ИЗГРАДЊЕ ЗАТВОРА И ОДРЖАВАЊА ОСОБЉА НЕ БИ БИЛО-НАРОД ЋЕ ДОБРОВОЉНО, ЗАХВАЉУЈУЋИ ВАКЦИНИ И МАСКАМА, САМ СЕБЕ ЗАКЉУЧАВАТИ. БОЉУ ШАНСУ ДА ОВЛАДАЈУ СВЕТОМ НЕЋЕ ВИШЕ НИКАД ИМАТИ И ЗАТО ЋЕ УЧИНИТИ СВЕ ДА ЈЕ И ИСКОРИСТЕ.

ОБУЗИМА МЕ НЕКА ЦРНА СЛУТЊА. ШЕСТ МИЛИОНА ЈЕВРЕЈА ЈЕ ИЗГИНУЛО МАДА ИХ ЈЕ САСВИМ МАЛИ БРОЈ СТРАЖАРА ЧУВАО. ЗАШТО АКО НЕ ЗАТО ШТО СЕ СВАКИ ОД ЊИХ ПОЈЕДИНАЧНО НАДАО ДА ЋЕ ТО ЗЛО ПРЕЖИВЕТИ ИЛИ ДА ЋЕ ГА ЗАОБИЋИ.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ПОСЛЕ ТИХ ИСКУСТАВА ТРЕЗВЕНО ПОГЛЕДАМО ФАКТЕ, ЗА И ПРОТИВ СЕ ОДЛУЧИМО…

Душан Нонковић Теодоровић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: