ŠTA ZNAČI VUČIČEV LELEK; KAKO ĆE NAS AMERIKA I NEMAČKA PRITISKATI ZBOG KOSOVA

ŠTA ZNAČI VUČIČEV LELEK; KAKO ĆE NAS AMERIKA I NEMAČKA PRITISKATI ZBOG KOSOVA

Nije da nas nisu ni dosad pritiskali i da to Vučić nije znao da će to tako biti i ostati sve dok ne priznamo secesiju K/M za suverenu državu. Ako je to tako a jesta onda su ovo samo njegove krokodilske suze. Znao je on to vrlo dobro i kad se bratimio sa Toni Blerom. Znao je Vučić i tada da će mu to doneti nesnošlive pritiske pa mu je ipak podilazio pod skuta da bi nam okupator podizao privrednu strukturu Srbije i da im je stim davao poligu za ucenjivanje privrednim, sankcijama blokadama i sankcijama svake vrste te da će tako morati igrati kako mu Amerika i Nemačka diktiraju. Inače mu preti, kroz sankcije, totalna nezaposlenost jer ni jedna veća fabrika, nijedan veći objekat nije u njegovim i našim rukama već naših okupatora odnosno globalista. Stim je Vučić sam sebi, sa tim njihovim investicijama sa “zapada”, staviio seb omču oko vrata!

Celu privredu gradio je, po diktatu, manje ili više ispod staola, samo na jednoj nozi, na temeljima globalista odnosno onih koji su nas bombardovali kako bi nam sve uzeli.

Vlade se u Americi menjaju ali cilj koji je zacrtala administracija se ne menja. Cilj im je ostao isti kako tada tako i sada a i u buduće. Da bi došli do tog cilja nisu potrebne uvek bombe. Dovoljne su sankcije privrede koja je u njihovim rukama.

Tu bi moglo pomoći samo rasejavanje rizika, izgradnja privrede na sobstvenim inovacijajama a i više stubova odnosno temelja kako ne bi bili ucenjivi.

Ako privredu nije na vreme zasnovao i na kineskim i ruskim inenevesticijama onda mu se piše crno i njemu i nama-To je on znao i tada kad je došao na vlast i ispustio vapaj; barem mi recite šta želite od mene? Oni su nekad to šaputali a ponekad i zagrmeli kad su zabranili južni tok. Vučić je liferovao bez pogovora uz nešto gunđanja za javnost kako ga pritiskaju Amerikanci odnosno zapad zbog K/M kao da on to nije znao još u vreme bratimljenja sa Toni Blerom i konzorcima.

Mislim da pogotovo sad dolaze teška vrem u kojima je ceo svet i sverska privreda nasankana na pandemiju covida. Tu će se morati svako na sebe osloniti ako se ima išta svojega za osloniti. Uovo ne vratimo nskoro ćr se voditi politika; use i u svoje kljuse! Za Kosovo neće imati niko ni vremena i potrebe. Tu je i naša šansa ali eventualno i naša propast ukoliko se ponovo ne vratimo na selo većinskim delom.

Dušan Nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: