TV N1: Nemačka zabeležila skoro 10 hiljada novih slučajeva koronavirusa-Pravilnije je reći: Nemačka zabeležila 10 000 novih u prirodenom imunološkom procesu

TV N1 Beograd@N1infoBG·Nemačka zabeležila skoro 10 hiljada novih slučajeva koronavirusa Nemačka zabeležila skoro 10 hiljada novih slučajeva koronavirusa – N1Nemačka je zabeležila skoro 10.000 novih slučajeva koronavirusa.rs.n1info.com

Dušan Nonković@NonkovicDusanAntwort an @N1infoBG

Pravilnije bi bilo reći: Nemačka zabeležila 10 000 novih u prirodenom imunološkom procesu-Mnogi se imunološki procesi i ne primete ali preko 98% preživi bez ikih posledica-po mom mišljenju;efikasnija nije ni vakcina! Što više inficirani to će se brže stvotiti kolektivni imunitet!

Prirodno oružje zdravog čoveka protiv nepoželjnih virusa je infekcija koja izaziva visoku temperatura koja ubija te nepoželnje viruse.

Test ne pokazuje ni manje ni više do da se čovek nalazi u prirodnom imunološkom procesu-Zar zbog toga treba izolovati ljude umesto da se radi na otpornosti protiv virusa i kojekakvih bolesti! Nije slučajno prosek umrlih od ili sa koronom 80 godina!

Švedski lekari nisu valda sisali vesla kad imaju u vidu prirodnu imunizaciju! Naravno da je poželjna postepena prirodna imunizacija zato su tamo zabranili koncerte kako se ne bi masovnom imunizacijom paralisao društveni život!

A ni na hiljade nemačkih lekara nisu duduci koji dovode u pitanje vakcinisanje protiv corone ili neki monstrumi već lekari od međunarodne reputacije! Među kojima ima i Nobelovaca, kojima su zatvorena vrata državne televizije i ako je vlasništvo naroda- To sa demokratijom nema ama baš nikakve veze. Zatvaranje javnih medija za drugačija mišljenja je karakteristika fašističkih metoda a nikako demokratije odnosno demokratskih država!

Dušan Nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: