NEMOJMO BITI NAIVNI,

Nemojmo biti naivni, nema nam suverenosti niti političke nezavisnosti sa ovisnošću od stranih banaka i investitora! Sa privrednom dominacijom Nemačke ne može nam biti zastupljeni naši već samo njihovi, nemački interesi! Da bi se oprostili od tih zavisnosti ne smemo im dozvoliti da kupuju naše mlade naučnike, genije, inovatore jer tada proizvode za njih konkurentnu robu na svetskom tržištu a ne za nas! Nama prodaju, ti kakozvani investitori drugorazredne licence kako im ne bi mogli konkurisati na svetskim „tezgama“! Pa to je valda svima jasno da se Srbija nalazi u neokolonijalnom ropstvu-čije onda interese treba da zastupa Lajčak! Neoliberalna politika je politika jačeg i sposobnijeg gde za suvereniste nema mesta!

Ja vas pitam moji dragi narode kako da nam političari i vlada zastupaju naše interese kad su totaln ovisni od stranih investicija i na taj način totalno ucenjivi. Ili sklapaj samo delove umesto kompletnog produkta visokog kvaliteta ili proizvodi na bazi naših nekonkurentnih proizvoda pa konkurišete sa vama sličnim, siromašnim trećim svetom kiji je konkurentno sposoban u sektoru jeftine radne snage, jeftinih sirovina i ničim drugim kao što je to slučaj snama odnosno Srbijom. Na taj način se ne stvara bogato već totalno ovisno i siromašno društvo koje radi samo da bi preživelo ili se zadužilo pao u dužničko ropstvo i ostvarilo prividan standard kojeg postaje rob jer nema vremena čak ni da uživa u tome zašto se zadužio! Tu nema ni s slova od suvereniteta.

Svetska privreda je tako saštrikana da u prvoj liniji obezbedi dužničko ropstvo i tako obezbedi jačemu mir i prosperitet!

Dušan Nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: