GENERACIJE POLITIČARA KOJE SU ODGOVORNE ZA BOMBARDOVANJE JUGOSLAVIJE OSTAVILE SU SVOJIM NARODIMA U VEČNO NASLEĐE CRNJI PEČAT I OD HITLEROVOG

GENERACIJE POLITIČARA KOJE SU ODGOVORNE ZA BOMBARDOVANJE JUGOSLAVIJE OSTAVILE SU SVOJIM NARODIMA U VEČNO NASLEĐE CRNJI PEČAT I OD HITLEROVOG. I AKO SE NA MEĐUNARODNOJ SCENI VEĆ DECENIJAMA PREĆUTKUJE I ZATAŠKAVA ISTINA O TROVANJU NUKLEARNIM ODPADOM KAO I TRGOVINA OTETIM ORGANIMA ISTORIJA ČOVEČANSTVA NEĆE NIKAD MOĆI ZABORAVITI ZLOČIN GLOBALIZMA U SVRHU NOVOG SVETSKOG PORETKA; PREĆUTANU TRGOVINU OTETIM LJUDSKIM ORGANIMA, TROVANJE NUKLEARNIM ODPADOM I PANDEMIJU KORONOM VIRUSA KOJU NAM JE DONELA GLOBALIZACIJA, PO SVAKU CENU PA I PO CENI UNIŠTENJA CELOKUPNOG ČOVEČANSTVA. MISLITE DA PRETERUJEM! NE, NE PRETERUJEM VEĆ SAMO UKAZUJEM NA ČISTU REALNOST KOJA JE VEĆ ZAHVATILA VEĆINU SVETA OVE NAŠE PREDIVNE PLANETE.

OD SAMOG POČETKA NAS LAŽU, TI FAŠISTI U BELIM RUKAVICAMA, DA NAM DIKTIRAJU GLOBALIZAM U IME DEMOKRATIJE ZA NAŠE DOBRO MADA DEMOKRATIJA PREDSTAVLJA VOLJU NARODA KAO I DA SVA SILA DOLAZI OD NARODA, ODOZDO A NE OD GORE. ISTO TAKO NAS UBEĐUJU DA NUKLEARNI OTPAD NIJE ŠTETAN PO LJUDSKO ZDRAVLJE A NAJAVLJUJU DA JE PLANETA PRENASELJENA. ZA RAZLIKU OD ADOLFA HITLERA ONI SPROVODE HITLEROV PROJEKT U ZAVIJENOJ FORMI POD NAZIVOM DEMOKRATIJE I AKO NJIHOVA DEMOKRATIJA NASILJA I ZAKON JAČEGA SA DEMOKRATIJOM NEMA NIKAKVE VEZE.

DA PODSETIM; HITLER JE UNIŠTAVAO LJUDE, SMANJIVAO LJUDSKU POPULACIJU, ISTREBLJENJE KROZ RAD, STERILIZACIJU I OTROV.

IZVINI POŠTOVANI ČITAOCU ALI JA TU NE VIDIM NIKAKVU RAZLIKU IZMEĐU HITLEROVOG NOVOG SVETSKOG PORETKA I OVOG GLOBALISTIČKOG. I JEDNO I DRUGO IMAJU ISTI CILJ; SMANJENJE LJUDSKE POPULACIJE I SLOBODNOG ČOVEKA UČINITI ROBOM. I HITLER JE HTEO EVROPU PODELITI U TRI ZONE ODNOSNO TRI PRSTENA. CENTRALNI OKO BERLINA, POVRŠINE NEMAČKE, DA BUDU PRVI PRSTEN ARIJEVACI, VIŠE RASE KOJA BI GOSPODARILA SVETOM. DRUGI PRSTEN BI BIO REZERVISAN ZA INOVATORE I DOBAVLJAČE DOBARA I TREĆA KATEGORIJA BI BIO PRSTEN OKO TA DVA U KOJEM BI ŽIVELI RADNICI KOJI BI PO NISKOJ CENI PROIZVEDILI ROBU ODNOSNO BILI ROBOVI KAPITALA. SAD NEK MI NEKO PAMETAN REKNE GDE JE TU RAZLIKA IZMEĐU TADA I SADA!? O TOM „HITLEROVOM PLANU“ NE UČI SE U ŠKOLAMA! PA ZAŠTO AKO NIJE PREDVIĐEN ZA POSLE HITLERA DA SE REALIZUJE, OD TAKOZVANE DUBOKE DRŽAVE.

I HITLER JE ZAHTEVAO DA SE PRAVE AUTOPUTEVI I DA SVAKA KUĆA IMA PO JEDAN RADIO, TAKOZVANI NARODNI PRIJEMNIK-„VOLKSEMPFENGER“ A I SVAKA FAMILIJA DA IMA AUTOMOBIL, FOKSVAGEN. IZGRAĐIVALE SU SE NEVIĐENOM BRZINOM, ZA RADNIKE, MALE RADNIČKE KUĆE. NAROD JE BIO SVIM TIM DOSTIGNUĆIMA ZASLEPLJEN. ĆUTAO JE NE SLUTEĆI DA SE AUTOPUTEVI I ŽELJEZNICE GRADE DA SE BOLJE KOTRLJAJU NEMAČKA VOJNA VOZILA I PREVOZE TENKOVI A DA JE RADIO (FOLKSEMFENGER) SLUŽIO ZA ŠIRENJE RATNE PROPAGANDE. ZA ZAGLUPLJAVANJE NARODA.

NIJE MOLER HITLER IMAO NATPRIRODNU MOĆ VEĆ KAPITAL KOJI JE STAJAO IZA NJEGA, KOJI GA JE PODIGAO U SEDLO I OBMANIO CEO SVET. ČAK JE I PROSEČNI AMERIKANAC, U TO VREME, ŽALIO ŠTO AMERIKA NEMA TAKVOG VOĐU KAO ŠTO JE TO BIO HITLER!

REZULTAT JE SVIMA POZNAT. ONO O ČEMU SE NE GOVORI JE DA JE U TOM RATU PORED 27 MILIONA RUSA (SVJETA) I 45 MOLIONA NEDUŽNOG SVETA POGINULO I 8 MILIONA NEMACA! TIH KOJI SU DUBOKO VEROVALI HITLEROVU DOBRONAMERNOST NE SLUTEĆI DA IZA NJEGA STOJI DUBOKI KAPITAL SA DALEKOSEŽNIM NAMERAMA DA OSTVARI ŠTO VEĆI PROFIT.

JOŠ TE RANE NISU NI ZARASLE A VEĆ SU NA RUŠEVINAMA BERLINA, PREDSTAVNICI TOG ISTOG KRUPNOG KAPITALA POČELI SA IZGRADNJOM NOVOG SVETSKOG PORETKA POD IMENOM GLOBALIZAM I DEMOKRATIJE.

NARODU SU OSTALE ŽRTVE I KRIVICA, GRIŽA SAVESTI MADA JE TO ZLO ZAPOČEO I DOVRŠIO KRUPNI KAPITAL KOJI SE DANAS NAZIVA DUBOKA DRŽAVA!

DA PODSETIM; OTAC GEORGA BUŠA, AMERIČKOG PREDSEDNIKA JE BIO KOORDINATOR ČELIKA U PRVOM SVETSKOM RATU A U DRUGOM JE VEĆ BIO SAVETNIK NAJVEĆE KOMPANIJE ČELIKA U NEMAČKOJ ZA VREME HITLERA. TEK PO BOMBARDOVANJU PERLHABERA POVLAČI GA AMERIČKA ADMINISTRACIJA IZ NEMAČKE I KONFISKUJE MU SAV PROFIT KOJEG JE ZARADIO TRGOVINOM ČELIKA. ALI NIJE JOJ SMETALO DA MU SIN I UNUK BUDU PREDSEDNICI AMERIKE. TO JE SAD DRUGA TEMA MEĐUTIM JA BIH HTEO JOŠ DA NAPOMENEM FORDA, VLASNIKA FORD AUTOMOBILA DA MU JE HITLER PO DOLASKU NA VLAST URUČIO NAJVIŠE DRŽAVNO ODLIKOVANJE-VEROVATNO ZATO ŠTO MU JE ZA ROĐENDANE POKLANJAO 50 000 DOLARA KOJIMA JE HITLER FINANCIRAO SVOJU IZBORNU KAMPANJU!

NA ŽALOST TI FINACIJERI HITLEROVOG DOLASKU NA VLAST NISU IZVEDENI PRED NIRBERŠKI SUD ALI ZATO SE MIRNE DUŠE UMANJUJU JASENOVAČKE ŽRTVE, PREĆUTKUJE TRGOVINA OTETIM LJUDSKOM ORGANIMA, TROVANE NUKLEARNIM OTPADOM I DA NE NABRAJAM SVE.

SAMO BIH HTEO OVIM DA PODSETIM NAROD DA PODIGNU GLAVU I POGLEDA MALO I IZVAN RUBA SVOG TANJIRA!

Dušan Nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: