Da, vakcina će biti besplatna ali će nas skupo koštati gubljenjem svoje slobode! Ona je klopka za postajanje robom bez povratka u slobodu!

Da, vakcina će biće besplatna ali će mo je skupo platiti gubljenjem svoje slobode! Ona je klopka za postajanje robom bez povratka u slobodu!

Neće se moći decu upisivati u vrtiće a ni u školu a neće se moći ni putovati bez potvrde o vakcinisanju. Manipulacije ljudima biće bez granica a sloboda na minimum ograničena. To je samo korak do čipovanja i društva bez novca. Sa vakcinisanjem i čipovanjem nastaje najsurovija epoha robovlasničkog sistema bez novca. Ako ne želimo to ondas ne smemo ćutiti i prihvatati sve što nam dože od autoriteta pa makar to bila i država.

Pored toga, ne samo da se ne namerava sačekati rezultat dugogodišnjih ispitivanja na naučnoj bazi već se namerava što prije primeniti i bez dovoljnog proučavanja posledica! To predstavlja i čin zločina jer je za tako kratko vreme, prosto, nemoguće utvrditi rezultate uticanja na trudnice i novorođenu deću. To opravdavaju strašnom i lažnom opasnosti po smrtnost od corona virusa, covid 19 argumentujući to sa velikom infekcioznošću, što naravno nije isto što i smrtnost.

Već samo iz te činjenice može se očitati zla namera, agitatora vakcinisanja po svaku cenu i to u što kraćem roku.

Ta ponuda besplatnog vakcinisanja me podseća na strategiju navođanja na heroin koji se prvo daje besplatno a potom debelo naplaćuje, zdravljem i životom.

Prljava namera zagovornika vakcinisanja ogleda se i u tome što se infekcija proglašava pandemijom a ne smrtnost! Promenjena je definicija pandemije smrtnosti u pandemiju zaraženosti koju veliki deo naroda preživi a da je ni ne oseti da je bio zaražen jer je zaraza oduvek bila prirodan proces imunizacije. Do sad je čovek milionima godina pobeđivao sve vrste mutacija korona virusa pa bi i ovu da mu tehničko dostignuće nije omogićilo izvođenje testova na zaraženost. I da nije ovolike gramžljivosti za vlašću i upravljanjem svetom!

To je jedna stvar a druga je odgovor na pitanje; zašto je svetska zdravstvena organizacija predefinisala definiciju pandemije iz pandemije smrtnosti u pandemiju zaraženosti i tako na veštački način uvećala strah od smrtnosti mada se ne radi o pandemiji smrtnosti! Zašto ako ne zato što bi da uvedu vakcinisanje na mala vrata po svaku cenu!!! Da ne bi bili samo vladari iz senke već neprekosnoveni „bogovi“ života i smrti!.

Dušan Nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: