POD HITNO SE MORA PODNETI TUŽBA PROTIV AMERIKE I NATO DRŽAVA ZBOG POČINJENIG RATNOG ZLOČINA I POKUŠAJA GENOCIDA NAD DRŽAVLJANIMA SUVERENE DRŽAVE SRBIJE I ČLANICE UN TROVANJEM NUKLEARNIM OTPADOM! U SUPROTNOM ĆE AMERIKA UNIŠTITI SRBIJU ZA ZELENIM STOLOM KAKO BI SPREČILA ZA SVA VREMENA DA JE SRBIJA IKAD TUŽI JER GDE NEMA TUŽITELJA NEMA NI ZLOČINA!

POD HITNO SE MORA PODNETI TUŽBA PROTIV AMERIKE I NATO DRŽAVA ZBOG POČINJENIG RATNOG ZLOČINA I POKUŠAJA GENOCIDA DRŽAVLJANA SUVERENE DRŽAVE I ČLANICE UN TROVANJEM NUKLEARNIM OTPADOM ! U SUPROTNOM ĆE AMERIKA UNIŠTITI SRBIJU ZA ZELENIM STOLOM KAKO BI SPREČILA ZA SVA VREMENA DA JE SRBIJA IKAD TUŽI JER GDE NEMA TUŽITELJA NEMA NI ZLOČINA!

CELOKUPNA POLITIKA VODEĆIH DRŽAVA NATO SAVEZA JE USMERENA KA TOTALNOM UNIŠTENJU SRBIJE DOK PRIJEM U EU SAMO MAMAC DA BI SE SPROVELO U DELO TOTALNO UNIŠTENJE SRBIJE I SA TIM DOVRŠI ONO ŠTO JE ZAPOČETO NELEGALNIM BOMBARDOVANJEM JUGOSLAVIJE ODNOSNO SRBIJE. GDE NEMA TUŽIOCA NEMA NI KRIVCA ZA POČINJENI ZLOČIN.

BESMISLENO JE DA SE DOGOVARA SA ONIM KO SE DOKAZAO DA JE ZLOČINAC KOJI SE NE PRIDRŽAVA NIJEDNOG DOGOVORA PA NI RESOLUCIJE 1244.

AKO VEĆ VLADA NIJE U SITUACIJI DA PODNESE TUŽBU MEĐUNARODNOM SUDU ZBOG PRIVREDNE OVISNOSTI OD NATO ČLANICA I ZBOG TOGA UCENJIVA ONDA TO MORAJU UČINITI POJEDINCI KOJIMA JE DO PRAVDE ILI PRAVNE INSTITUCIJE, UDRUŽENJA ILI ČAK IMUĆNI I SPOSOBNI POJEDINCI ŠIROM SVETA!

DANICA GRUJIĆ JE NEŠTO ZAPOČELA U TOM PRAVCU ALI SE POPRILIČNO UĆUTALA TAKO DA SE MOŽE SMATRATI DA SU I TU CEV ZLOČINCI ZAČEPILI. TO UKAZUJE NA ČINJENICU DA SU GLOBALISTI KOJI SU U IME GLOBALIZMA I NOVOG SVETSKOG PORETKA BOMBARDOVALI JUGOSLAVIJU, KRŠEĆI TIM SVA MEĐUNARODNA PRAVA I KONVENCIJE, ZLOČIN POČINILI, JOŠ DOVOLJNO UMREŽENI STARIM VEZAMA KOJE SU DESETOLEĆAMA STVARALI.

SVET MORA ŠTO PRIJE PODNETI TUŽBU JER SU OVI PREOSTALI PIPCI GLOBALIZMA U STANJU I NOVI SVETSKI RAT DA ZAPOČNU JER IONAKO NEMAJU ŠTA IZGUBITI.

NARAVNO DA JE VELIKI RIZIKO DA STIM UNIŠTE SVET ALI IM JE TO JEDINA MOGUĆNOST DA DOĐU PONOVO NA VLAST I NASTAVE RATOVIMA RAD PROFITA, TAMO GDE SU PRIJE TRAMPA BILI.

SVETSKI MEDIJI SU JOŠ UVEK U NJIHOVIM RUKAMA. TO SE NAJBOLJE OČITAVA U TOME ŠTO STALNO IZVEŠTAVAJU PROTIV LUKAŠENKA MADA BI IMALI VIŠE RAZLOGA DA IZVEŠTAVAJU PROTIV IZBORA U SRBIJI!

VERBALNI NAPAD VUČIĆA NA PODPAROLKU SAHAROVU I ONE KOJI STOJE IZA NJI NIJE NIŠTA DRUGO DO JEFTINI NAČI UDVARANJA AMERICI KOJA NAM RADI O GLAVI DA BI SPEČILA DA SE IKAD PODNESE TUŽBA PROTIV POČINJENOG ZLOČINA NEZAKONITIM BOMBARDOVANJEM JUGOSLAVIJE I SRBIJE.

STO PUTA JE BOLJE PODNOSITI TUŽBU I VODITI BITKU ZA ZELENIM STOLOM NEGO NA BOJNOM POLJU, OTROVIMA I VIRUSIMA!

OTKRITI UNAPRED NAMERU NEPRIJATELJA JE UNAPRED DOBIJENA BITKA!

Dušan Nonković Teodorović

Eine Antwort

  1. Ovo je istorijski trenutak –
    srećom nije dugo trajao.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: