Oni mogu na proslavu oluje dovoditi koga hoće u ima srba ali to neće nikad biti legitimni predstavnik prognanih srba.

Dušan Nonković Ma on je saučesnik stvaranja zločinačke države-Obrazložavajući taj izdajnički poduhvat svojim podnošenjem svoje žrtve za srpske interese je samo izgovor kako bi zadržao fotelju i dobijao dobru podpredsedničku platu! Takvih egoista meni uopšte nije žao. Previše je providna ova njegova priča! U to mu ne bi poverovalo ni malo dete. Setimo se nobelovca Gunter Grasa koji je bio najveći protivnik nacizma da bi pred kraj života oglasio da je sa 17 godina bio dobroviljac u SS Hitlerovih oružanih snaga. A ko je njega uopšte birao od srba da bude predstavnik srba? – Imali uopšte legitimitet srpskog naroda? Koliko je srba uopšte učestvovalo u njegovom izboru? Da bi mogao biti legitimni predstavnik srba morao bi imati i većinu srpskog naroda oličenu u zvaničnom izboru! Koliko ja to znam, takvi izbori niti su tehnički sprovodljivi jer nas ima po celom svetu niti su se održali. To je samo samozvani predstavnik jedne grupice da služi, od samog početka, da bude smokvin list državi zasnovanoj na zločinima- Da je savestan čovek i srbin ne bi se prihvatio ni da bude podpredsednik u takvoj vladi a kamoli da ide na proslavu oluje! Poštenom se srbinu prevrće stomak od ovakve njegove odluke! ne može se tolko ni pojesti koliko tera na povraćanje! Mnoge priče i laži sam progutao u svojem životu ali ovako perfidnu i odvratnu nisam niti ću ikad moći! Taj nečovek, podpredsednik hrvatske vlade, na ovaj način legalizuje najcrnje zločine u istoriji čovečanstva ne samo oluje već i Jasenovac!

Evo ja sam prvi srbin koji ga ne smatra svojim predstavnikom a ni predstavnikom srba! Oni mogu na proslavu oluje dovoditi koga hoće u ima srba ali to neće nikad biti legitimni predstavnik srba jer neće nikada za to dobiti većinu srpskih glasova onih koji su proterani iz tih krajeva.

Pa valda treba i ja da se pitam kao i celokupni proterani narod! Kao urednik i osnivač glasa dijaspore -internet prezentacije imam iza sebe više srpskog naroda nego što ga to ima samozvani predstavnik srpskog naroda!!! A je sam apsolutno protiv toga da srbin odlazi na proslavu oluje!

PS: MENI NIJE POGINULA, OD FAŠISTA, SAMO BABA VEĆ ROĐENI OTAC I MNOGI ČLANOVI UŽE I ŠIRE FAMILIJE! IZ TIH RAZLOGA IMAM MORALNO PRAVO DA NE PRIHVATIM OVU OSOBU ZA SVOG LEGALNOG ZASTUPNIKA!

Dušan nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: