RATOVI SE NE VODE IZ MRŽNJE VEČ IZ INTERESA UZ POMOĆ INTRIGA; ZAVADI PA VLADAJ! Mržnja je samo produkt tih intriga da bi se vladalo politikom; zavadi pa vladaj!

RATOVI SE NE VODE IZ MRŽNJE VEČ IZ INTERESA UZ POMOĆ INTRIGA; ZAVADI PA VLADAJ! DA BI ŽIVELI U MIRU MORAMO BITI OTPORNI NA INTRIGE SVAKE VRSTE A DA BI TO MOGLI MORAMO IH GUŠITI U SAMOMJ NJENOJ KLICI NASTAJANJA

Rat nije ni prirodno stanje niti je od boga dat. On je rezultat INTRIGA od svetskih moćnika režiranih. Narodi kao narodi nit imaju novac za vođenje rata nit su u stanju da se sami organizuju u tu svrhu masovnog delovanja! Hitlera je doveo na vlast kapital svojim novcem i podrškom da bi ga podmetnuo narodu! Otac američkog, sad već pokojnog predsednika Georga Buša starijeg, (Preasek Buš) je već u prvom svetskom ratu bio koordinator čelika u Americi a kod Hitlera je bio u savetu krupa koncerna za proizvodnju čelika. Sve dok taj ludak Hitler, kojeg su doveli američki milijarderi na vlast nije u savezu sa Japancima, bombardovali Perl Haber i uništili veliki deo američke ratne flote nije bio shvaćen kao opasnost po Ameriku. Tek tada je Buš bio pozvan nazad u zemlju gde su mu oduzeli svu imovinu koju je zaradio trgovinom čelika ali ne i banku. Nije slučajno da mu je sin Georg kasnije postaso šef CIA a potom i predsednik SAD. A opet njegov sin Dabalju Buš opet predsednik Amerike. Taj Prasek Buš je kao student upoznao ćerku jedinicu jednog američkog bankara pa kad je nasledio tu banku financirao je kreditima Hitlerovu SA armiju i kupovinu oružja. A Ford, vlasnik fabrike automobila, je odlikovao Hitler najvišim nemačkim odlikovanjem jer je prije dolaska na vlast poklanjao Hitleru za rođendan 50 000 dolara-velike pare u ono vreme, zbog čega mu se Hitler svesrdno odužio! RATOVI SE NE VODE IZ MRŽNJE VEČ IZ INTERESA! Zato se mora budno posmatrati i sve ovo od vakcine i od koga dolazi! Lukavstvo je čudo kojim se dolazi do novca i uticaja.

Nemci su po Kljosovu većinskim delom genetski slaveni čak većim procentom nego mi na balkanu! Zar mi nismo dovoljno osetili kuda vodi politika zavadi pa vladaj! A nju sigurno ne režira narod! Narod je za njih samo topovsko meso kako bi došli do još većeg profita i uticaja. Najviše bi im odgovarala svetska vlada u njihovim rukama!

Dušan Nonković Teodorović

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..