DRESIRANI SENDVIČARI, PSI I DRUGE DRESIRANE ŽIVOTINJE SU ISTE SUDBINE; MORAJU GLADOVATI KAKO BI SE PALILI NA SENDVIĆE I SLATKIŠE DA BI DRESURA USPELA!

DRESIRANI SENDVIČARI, PSI I DRUGE DRESIRANE ŽIVOTINJE SU ISTE SUDBINE;MORAJU GLADOVATI KAKO BI SE PALILI NA SENDVIĆE I SLATKIŠE DA BI DRESURA USPELA!

ZA DRESIRANOG RADNIKA SLATKIŠ JE SENDVIČ KAO I KOD PSA DA SE DIGNE NA DVE NOGE I OKRENE TRI PUTA U KRUG OKO SVOJE OSE ZA SLATKIŠEM. TO SE RADI SVE DOK I PRATEĆI PRAZNU RUKU NE URADI DRESURU!

ZA OBIČNOG ČOVEKA JE TAJ SLATKIŠ SENDVIĆ, ZA PONEKOG POLITIČARA JE TAJ SLATKIŠ NOVAC A ZA STRANKU PROSPERITET, SILA I VLAST.

DA BUDE TRAGEDIJA VEĆA, OD SLATKIŠA DO NOVCA I MOĆI, SVE JE U RUKAMA STRANOG FAKTORA!

I SVE DOK BUDE TO TAKO NEĆE BITI NARODU BOLJEGA ŽIVOTA JER SIT SE STOMAK NE PALI NA SENDVIĆE. BEZ PALJENJA NA SENDVIĆE NE BI BILO NI UTICAJA STRANOG FAKTORA KOJI RADI U SVOM A NE U NAŠEM INTERESU PA NI DRŽANJA NARODA NA KRATKOJ UZICI PRAZNOG STOMAKA NITI BI IGRAO KAKO MU TO TUĐIN SVIRA!

E SAD MOJI DRAGI BIRAČI NA IZBORNOJ LISTI RAZMISLITE DOBRO KOJIM ĆE TE PUTEM IĆI!

ZEMLJA SRBIJA JE DOVOLJNO BOGATA U KOJOJ NIKO NE BI SMEO NI DA GLADUJE NITI DA SE PALI NA SENDVIĆE. SRBIJA JE DOVOLJNO BOGATA DA TI PRUŽI MOGUĆNOST DA ŽIVIŠ SVAKI DAN DOBRIM ŽIVOTOM DOK TI SENDVIĆ GARANTUJE SVAKODNEVNO GLADOVANJE KAKO BI ZAGRIZAO MAMAC.

NIJE SAMO SRBIJA DRESIRANOG NARODA KOJEM SE NAMEĆE DA GLADUJE KAKO BI MAMAC DRESURE BIO ŠTO SLAĐI, DRESURA SVE USPEŠNIJA A ČOVEK SVE NEMOĆNIJI! TU SUDBINI DELE MNOGE ZAMLJE VELIKOG PRIRODNONOG BOGATSTVA-NAMERNO SE DRŽE U BEDI I GLADI DA BI IM SVA NADA BILA SENDVIĆ STRANOG FAKTORA!

KO MISLI DA NIJE TAKO NEK SE UPITA; ZAŠTO SE U SKUPŠTINI MAHALO DINKIĆEVOM ROBIJAŠKOM KOŠULJOM I PRETILO ZATVOROM DA BI SE POTOM PONOVO POSTAVIO U SEDLO SAVETNIKA VLADE SRBIJE? NEK SE SVAKO UPITA ZAŠTO SE NE HAPSE PROZVANI LOPOVI I KRIMINALCI I ZAŠTO SE DOVODI TONI BLER I GERHARD ŠREDER ZA SAVETNIKA, ZAŠTO BAŠ ONI, TI KOJI SU NAS BOMBARDOVALI ČAK I NUKLEARNIM OTPADOM.

KAKO GLASALI TAKO ĆE MO I IMATI A TAKVA ĆE NAM I SAVEST BITI A I BOŽJA POMOĆ!

Dušan Nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: