LAŽU NAS KORONOM-PORUKA OSAMDESETOGODIŠNJAKA; NEMOJTE ME SPAŠAVATI VAŠIM METODAMA!

LAŽU NAS

Lažu nas kao što su nas lagali sa Račkom,

Srebrenicom i Markalama-

Kao što su nas lagali da nas treba bombardovati iz humanitarnih razloga-

Lažu nas da nije bilo bratstva i da je moralo tako doći kako je došlo-

Lažu nas sa korona virusom ti isti što su Jugoslaviju razbili-

lažu, nas i ceo svet korona strašilom,

samo da bi došlo do svetske privredne krize

za koju bi okrivili Trampa kako bi ga pobedili na izborima!

Lažu nas kao što su lagali kad su ubili Sadam Huseina

zbog navodno otrovnog gasa kojeg nikad nisu pronašli-

Lažu nas kao što su lagali zašto su ubili Gadafija-

Lagali su nas i za ISIS kojeg su sami kao i mučahedine stvorili, obučavali i naoružavali-

Lažu nas kao što su lagali kad su razarali Siriju!

Lažu nas i sada košto su lagali tada samo sada sa korona virusom ali sad ne samo nas već ceo svet!

Istina je da je ta metoda kojom ustanovljavaju korona virus u 50% netačna-

Isto toliko tačna kao što je i gledanje u kafu i pasulj, dobijali bi se isti rezultati-

I po broju umrli od korone nas lažu jer sve te starije osobe umiru od teških bolesti i slabog imunog sistema a ne od korone kako oni to sve umrle prikazuju!

A zažto nas sad ne bi lagali kad su nas uvek do sada varali! Zašto bi im sad mogli verovati kad su nas uvek lagali, kad im je laž prešla u naviku!?

Istina je ono što tvrdi Dr. med. Klaus Köhnlein iz Kiela Onaj doktor iz Kiela da je bolnica u Kielu osigurala 20 bolničkih kreveta koji po njemu neće nikad biti popunjeni bolesnicima od korone virusa-

Istina je da Belorusija ne preduzima isto nikakve mere a Turska ne primenjuje taj sistem za ustanovljavanje korone jer 50 % greši!

I na kraju; prošle godine je u svetu umrlig 600 000 a ove do sada ni 200 000 – što znači da će čak umrlih biti manje!

Ko to zna od čega je umrla ta mlada devojka u Švetskoj, verovatno je laž kao što je to velika verovatnoća da je laž to da u Italiji sahranjuje vojska pomrle od korona virusa. Posle izbora u Americi biće sve drugačije, od korone neće biti ni traga ni glasa! Ovde u Nemačkoj na tv vestima javljaju da se broj umrlih u Italiji smanjio tu negde za polovinu-od tu negde 3000 pao na 1500! Kažu, zahvaljujući izolaciji a nisu ni jednom reči napomenulu 50 ruskih aviona pomoći u borbi protiv bolesti a bogami nisu ni kineze napomenuli kao da ih u Italiji nema a to da italijani zamenjuju zastavu EU za zastavu rusije jednostavno se ne pojavljuje u nemačkim TV vestima.

Eto tako oni podmuklo lažu!

Svaka čast Švetskoj što ne uvode nikakve mere protiv korona virusa jer bi od panike i tih predostrožnih mera verovatno umrlo više nego od korona virusa.

Lažu nas kako to sve rade iz humanitarnih razloga kako bi spasili stare bake i deke! Boli njih du.e za bake i deke. Da im je stalo do baka i deka povećali bi im penzije i popravili bi im životne uslove. Šta je sa beskućnicima i bespomoćnim starcima koji nemaju čak ni zdravstveno osiguranje?

Šta vam je narode? Zar nismo osetili njihovu humanost bombardovajući nas uranijumom.

A sad nam taj genocid podmeću da su ga radili za naše dobro.

O trgovini organima kidnapovanih već više od 2 decenije nisu našli vremena da progovore, da ublaže bol tim bakama i dekama kidnapovanih čiji su organi oteti a da se ne čuje ni reč od merodavnih! Sve u duhu milosrdnog anđela!

I ovaj milosrdni anđeo korona virusa će proći odmah posle izbora u Americi ali tad bi moglo biti prekasno da nas se spasi, da se svet spase od ovih profiterskih milosrdnih anđela! Udario je milosrdni anđeo na svetsku privredu samo da bi došao na vlast kako bi nastavio svojim haranjem svetom.

Ako je išta korona virus otkrilo onda je to da su mreže i zajle bivši haračlija sveta još uvek od velikog uticaja po čitavom svetu. Nadam se da je ovo posledni trzaj poslednjeg pipka neokolonijalista.

Lažu vas kad kažu da će vas spasiti privrednim programima, ništa neće biti ko prije a već i prije je bilo jadno i siroto. Privreda nije dugme koje treba samo pritisnuti pa će programi da funkcioniššu.

Svako ko je svojim rukama i glavom stvarao zna koliko je to teško i neizvesno. Govorim vam to iz vlastitog iskustva kao osamdesetogodišnjak koji je u Nemačkoj 25 hodina bio samostalni privatnik. Retko kojima uspe u prvoj generaciji da žive od sobstvenog poduzetništva. Obično se kaže da prva generacija umire, druga da gladuje a tek treća da uspešno živi.

Sa ovim merama predostrožnosti gde po medijima verglate stalno koliko već ima zaraženih ostavljajući utisak da je zaraza malte ne isto što i smrt a smrt zaraženih u stvarnosti se meri u promilima zaraženih. Dosada ste učinili i previše štete privredi a stim u životno ugrozili svoje građane a stim i državu. Da odmah prestanete sa tim rigoroznim merama jedva bi se mogao narod spasiti odnosno privreda oporaviti.

Meni je kako reče osamdeset i to sa veštačkom klapom srca, defibrilatorom i infraktom srca. Po vašem pripadam u riziko grupu a po meni u grupu koja će i pored ove po vašoj propagandi po život opasnoj koroni živeti još mnogo leta. Pa i da nije tako, ne spašavajte me svojim merama ja ću se već nekako i bez vas snaći. Spašavajte mladež stvaranjem životnih uslova koji bi im omogućavali da zasnuju i odhrane porodicu. Neuništavajte im budućnost zbog nas starih i sumnjive smrtonosne pretnje od korona virusa. Pođite odmah putem kojim ide Švetska i Belorusija ako nameravate da vam narod preživi ne od corone već od ovih suludih mera. Od ovih metoda mogu samo farmaceutski lobiisti i pogrebna društva profitirati ali i to samo dok ne sahrane poslednjeg čoveka.

Dušan Nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: