ŠTA JE ISTO KOD MILOSRDNOG ANĐELA I KORONA VIRUSA, COVID 19? Na prvi pogled ništa na drugi sve! – Video

ŠTA JE ISTO? NA PRVI POGLED SKORO NIŠTA! NA DRUGI, SKORO SVE!

ALI DA POĐEMO REDOM:

MILOSRDNI ANĐEO I KORONA VIRUS DOLAZE IZ ISTE KUHINJE!

OBADVOJE SU PRIPREMANI NA VATRENOJ, PODLOJ LAŽI!

OBADVOJE SU ZAČINJENI UBITAČNIM ZAČINIMA BESTIDNE PROPAGANDE!

OBADVOJE SU SKROJENI DA BI IMALI RAZORNO DEJSTVO PO CIVILNO DRUŠTVO!

OBADVOJE SU LANSIRANI OD KONTROLISANIH MEDIJA DA SLUŽE ISTOM GOSPODARU IZ SENKE.

I OBADVOJE SU LANSIRANI SA CILJEM DA DOĐU PONOVO NA VLAST ZAGOVORNICI NOVOG SVETSKOG PORETKA DA BI ZAVELI VLADAVINU JAČEGA, DA NE KAŽEM FAŠIZMA.

PRVI JE STVOREN DA RAZORI JUGOSLAVIJU LAŽNIM ARGUMENTIMA I OTVORI PUT GLOBALIZACIJI JAČEGA BESKRUPOLOZNIM LAŽIMA.

DA BI RAZBILI JUGOSLAVIJU IZMISLILI SU LAŽNI ARGUMENT DA JE MORALO DOĆI DO RASPADA BRATSTVA JEDINSTVA ZBOG MNOGOBROJNIH VERSKIH I ETNIČKIH PRIPADNOSTI POD ISTIM KROVOM. ČINJENIČNO STANJE JE BILO DA JE SAMO U SARAJEVU, GRADU NAJKRVAVIJEG RAZDORA, BILA JEDNA TREĆINA MEŠANIH BRAČNIH PAROVA I PORED PO JEDNE TREĆINE PRIPADNOSTI RAZLIČITIM ETNIJAMA. TO IM NE BEŠE DOVOLJNO PA SU IZMISLILI MARKALE, GENOCID U SREBRENICI I NA KRAJU RAČAK KAKO BI IZVRŠILI PRITISAK NA NATO I UPREGLI GA U SVOJE SVRHE. MILOŠEVIĆA SU PROGLAŠAVALI ČAS ZA KOLJAČA OD BALKANA ČAS FAKTOROM MIRA-KAKO IM JE KAD PASALO U SVOJ KRVAVI PLAN. SVALJIVALI SU KRIVICU ZA LOŠU PRIVREDNU SITUACIJU NA MILOŠEVIĆA I AKO SU JE ONI IZAZVALI PRIVREDNIM SANKCIJAMA. I KAD TO SVE NIJE POMOGLO DA OSTVARE SVOJ NEOKOLONIJALISTIČKI PLAN PREŠLI SU NA NEZAKONITO BOMBARDOVANJE, BEZ UN MANDATA; MOSTOVA, DEČIJIH VRTIĆA I BOLNICA U KOJEM JE POGINULO OKO 3500 CIVILA, 88 MALOLETNE DECE PA I BEBA NA NOŠAMA. DA ZLO BUDE VEĆE BOMBARDOVALI SU NAROD NUKLEARNIM OTPADOM I IZAZVALI TRAJNU EKOLOŠKU KATASTROFU GENOCIDNIH RAZMERA. I TO SVE POD LAŽNOM ZASTAVOM DEMOKRATIJE I SPREČAVANJA HUMANITARNE KATASTROFE. DA SU IMALI NA UMU HUMANITARNU KATASTROFU NE BI NAROD BOMBARDOVALI NUKLEARNIM OTPADOM.

A DA IM UOPŠTE NIJE STALO DO HUMANOSTI NAJBOLJE SE OČITAVA U ZATAŠKAVANJU TRGOVINE OTETIM ORGANIMA KIDNAPOVANIH. ČAK SE NISU NI POTRUDILI DA TAJ ZLOČIN, NEZAPAMĆEN U ISTORIJI ČOVEČANSTVA, STAVE NA DNEVNI RED RAZMATRANJA! UMESTO TOGA SU NAVODNO U HAGU ZAGUBILI DOKUMENTACIHU O KIDNAPOVANIMA I TRGOVINI ORGANIMA.

ZA SVE TE PROPUSTE NIJE SE NIKO POZVAO NA ODGOVORNOST PA SAD IMAMO POSLEDICU TOGA, KAMPANJU CORONA VIRUSA ŠTO BI MOGLO DOVESTI DO SVETSKE PRIVREDNE KRIZE, GRAĐANSKIH RATOVA ZBOG GLADI. I SVE TO SAMO DA BI RUŠENJEM PRIVREDNE SITUACIJE U SVETU, PRIKAZALI KAO NEKU NESPOSOBNOST TRAMPA. SA TIM BI MU ZAPEČATILI SUDBINU. I NE BI ME IZNENADILO AKO BI GA U TOM SLUČAJU STIGLA SUDBINA MILOŠEVIĆA, SADAMA I GADAFIJA.

ETO POŠTOVANI ČITAOCI OVO JE MOJE VIĐANJE STANJA STVARI A VI KAKO HOĆETE SAMO U SLUČAJU SLUČAJA NEMOJTE REĆI DA NISTE ZNALI!

PO MOM MIŠLJENJU TU NEMA VELIKE RAZLIKE IZMEĐU SPAŠAVANJA OD KORONE VIRUSA I HUMANOSTI MILOSRDNOG ANĐELA.

Dušan Nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: