Korona – NEMA RAZLOGA PANICI-Internacionalno renomirani nemački expert: Ovo je sasvim normalna zima-NIJE SE BROJ OBOLELIH POVEĆAO VEĆ BROJ KONTROLISANIH-ZA OVU HISTERIJU MORA NEKO ODGOVARATI-Video

Doktor. Wolfgang Wodarg, lekar za pluća, stručnjak za stručnu medicinu i društvenu sredinu i javno zdravlje, studirao je u americi na Hotkings univerzitetu epidekologiju, bio je službeni lekar u nemačkoj pokrajuni Slesvig Holstajna, poslanik Nemačkog Bundestaga, Predsednik donjeg doma, za zdravlje Evropskog parlamenta itd koji je već jednom „spasio“ Evropu od Histerije svinjske gripe upozoravajući da nije tako opasno kako se kaže! On objašnjava na sledeći način ovu histeriju korona virusa: Grip virusa preživljava u ljudskom telu. Ljudsko telo razvija imunitet i zato se virus iz godine u godine menja, mutira – da bi mogao preživeti pa nije ni čudo što su našli novi, izmenjeni virus korone. Postoje monitorngzi po Evropi koji registruju umrle od gripe kojim je priključen svaki lekar i svaka ambulanta da prijavi svakog obolelog i umrlog od gripe-Ove godine je manje obolelih i umrlih od gripa nego što je to bio slučaj prošlih godina. Od navodno opasne ptičije gripe kojom se prije par godina pretilo i dizala uzbuna nema do današnjeg dana ni „traga ni glasa“. Test za ustanovljavanje Korona virusa (kojim se uveliko radi) nije čak ni odobren od po zakonu za to predviđene ustanove jer se čak ne zna koje vrste korona virusa registruje-ne pravi razliku izmešu starih već tako reći prevaziđenih i ovog najnovijeg. I zato bi morao neko snositi odgovornost, za to upoređicanje krompira i jabuka kao da je to isto!

Pored već rečenog on traži da se odgovorni pozovu na odgovornost zbog nepotrebnog širenja panike a stim i neprocenjive privredne štete. Ta metoda nije proverena od merodavne državne ustanove a zakonski bi morala biti odobrena-Onda govori da je neadekvatna potrebama jer ne razlikuje starije, prevaziđene viruse korine od ovog virisa-radi se o jednoj totalno nesigurnoj metodi koja ne razlikuje jabuke od krompira. Korona se nije povećala već je tako da gde se više meri da tamo ima i više obolelih. Najveća manjkavost te metode je da se uzimaju uzorci smrtnosti samo od već teško obolelih i definišu kao prosek celokupnog što znači i zdravog stanovništva a ne od proseka broja obolelih stanovnika- već kako zdravih tako i obolelih-u tom slučaju bi bila smrtnost ispod proseka prošlih godina-Ovaj stručnjak je već jednom „spasio“ Nemačku od svinjskog virusa koji se proglašavao veoma opasnim a bio je jedan od najslabijih, takođe i od tičijeg virusa na kojeg se još uvek „čeka“. Tada je to mogao jer je tada bio član komisije donjeg doma u evropskom parlamentu merodavne za zdravlje. Sad kad je u penziji novine većeg tiraža mu nisu htele objaviti ovaj intervju a ni televizija! On se nada da će se naći zainteresovani advokati koji će tu ujdurmu raskrinkati i pozvati na odgovornost vinovnike širenja te panike nepriznatim metodama kao i preinačavanja definicija o pandemiji. Jer upoređivanje smrtnih slučajeva od virusa prošlih godina je ovaj virus sa najmanje smrtnih slučajeva! Teške bolesnike obolelih od više smrtonosnih bolesti oglašavati da su umrli od virusa i ako postoji mogućnost da su umrli od druge teške bolesti je pristrastno, nestručno i neodgovorno. I za to će morati neko odgovarati! Koliko je bilo obolelih od virusa prije merenja nezna se jer se nije merilo. Tako da ni za ove nebi niko znao da se nije merilo i to još nesigurnim metodama a proglašavalo zdravo za gotovo. Ovaj doktor kaže da se ni ovaj ne bi primetio niti ispao nadprosečnim da se nije pogrešnim merenjem skrenula posebna pažnja na njega. I on bi prošao sa istom a verovatno i nižom smrtnosti od njegovih predhodnika!

Toliko od mene u najkraćim crtama, opširnije pogledajte u videointervjuu, na žalost na nemačkom jeziku! – Dobro bi bilo kad bi ga neko preveo. To bi trebalo da uradi ministarstvo zdravlja pa pošto to nije uradilo trebalo bi da ministar zdravlja, u najmanju ruku da ostavku!

Dušan Nonković Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: