Prije 4 sata na fb: Dok su u Italiji naslovi, emisija i društvenih mediji preplavljeni temom „koronavirus“, upravo sada 20.000 američkih vojnika iskrcava se na čak 7 evropskih aerodrom-Ili su imuni na koronu ili postoji već vakcina:

Saša Borojević

4 Std. ·

NEŠTO SE DEŠAVA Trst. 10/03/20

Dok su u Italiji naslovi, emisije i društveni mediji preplavljeni sada već globalnom temom „koronavirus“, upravo sada 20.000 američkih vojnika iskrcava se na čak 7 evropskih aerodroma i dodaće još 10.000 drugih američkih trupa koje su već prisutni u Evropi i 7.000 drugih trupa iz različitih evropskih zemalja.

U koje svrhe je ukupno 37.000 američkih naoružanih do zuba vojnika je došlo?

Možda da pomognu državama da zaustave ovaj „opasan“ virus ili da pomognu onima koji su ga napravili?
Apsolutno ne !!!

Došli su da se stacioniraju ili, koristeći reči vrhunskih američkih oficira, da se „šire“ po evropskoj teritoriji, kako bi započeli vojnu vežbu „Evropljanin 20“ koji će početi u aprilu i trebalo bi da završi u julu !!

Da li su građani obavešteni o čemu se radi? Očigledno ne!

„Europe Defender 20“ je vežba koju je osmislila vlada SAD u saradnji sa NATO-om kako bi „testirala“ strategije koje će koristiti SAD i Evropa ukoliko dodje do hipotetičkog rata.

Pretnja od koga?

Očigledno je jedina „hipotetička pretnja“ Americi, Rusija (saveznik Kine) sa kojom su odavno dobrovoljno stvorili velike tenzije.

Ali analizirajmo to. Za ovu vežbu, pored 37.000 vojnog osoblja, biće uvezeno 14.000 vojnih vozila (dakle tenkova, helikoptera itd …), a proporcionalno isto toliko i municije. Hej ali čekaj proglasena je PANDEMIJA svi skupovi su otkazani…zbog korone“virusa“.
Mozda će vojnici doći sa odgovarajućim maskama i merama predostrožnosti kako bi odradili ovu „vežbu“?

Očigledno ne !!!

Prema američkim oficirima, ti su vojnici potpuno zdravi, pa su potpuno imuni na „koronavirus“.

Ako nisu imuni, zašto onda samo ova vojna vežba nije odložena imajući u vidu preporuku SZO o širenju ovog virusa i medijskom, socijalnom, zdravstvenom, političkom i ekonomskom haosu koji je ovaj nazovi virus stvario u svetu? –

Zašto građani Italije mogu dobiti ovaj virus, a samo američka vojska može da se kreće kroz istu tu Italiju bez problema?

– Zašto je odlučeno da se ta vežba izvede geografskom položaju koji bi osigurao hipotetički sukob s Rusijom, a ne u drugim oblastima koje gledaju na druge horizonte?

– Zašto 95% medija o tome ćute?

– Zašto svi predstavnici italijanske politike ne govore o tome?

Ako su vojnici imuni na coronavirus, da li to znači da virus nije toliko opasan, ili postoji već vakcina?

– Tramp je juče amerikancima zabrani putovanja u EU ali ne i američkim vojnicima..zar ta opasnost od takozvanog virusa ne važi za vojnike USA!?

Rusija je postavila brojna pitanja povodom ovih vežbi na koja nije dobila odgovor i na osnovu toga je već izjavila da će zadržati svoj vojni položaj u okviru svojih granica.

REZIME:

Kina, saveznik Rusije, pre nekoliko meseci je potpisala ugovor sa Italijom (Ugovor je regulisao odnose u vezi sa trgovinom na Sredozemlju kao i da će Italija na osnovu svog strateškog položaj biti uz Kinu cak ako EU zabrani) , kako bi trgovinski odnosi postali čvrsti i važniji između Italije i Kine. Samim tim činom potpisivanja Ugovora moć Amerike nad Italijom znatno manja, ali ne i beznačajna.

Naravno od momenta sklapanja savezništva Kine i Italije, dolazi do eksplozije Koronavirus koji počinje da razara i parališe najviše Italiju i Kinu.

Kina i Rusija su godinama bili nesporni trgovinski protivnici SAD-a, jer njihov značaj uveliko smanjuje monopol dolara na globalnom tržištu, a to, u odnosu na SAD, stvara značajne gubitke moći i ekonomski i geopolitički.

Već neko vreme Amerika čini sve kako bi izprovocirala Rusiju trgovinskim sankcijama i vojnim provokacijama Sirija, Iran, Ukrajina…i na sve što utiče na njene komercijalne i geopolitičke interese.

Dok su građani sveta svojim očima i ušima projektovani na koronavirus u Evropi, Kini i Italiji..
Amerika za to vreme odlučuje da nastavi bez ikakvih problema dovlačenje svojih trupa na granice sa Rusijom!

Pa zašto toliki pritisak da se američki vojnici naoružaju u alarmantnim količinama za jednostavnu vežbu uprkos svemu i znajući da to pokreće visok nivo uzbune u Rusiji?

Fenomen „koronavirusa“ je korisno sredstvo za odvlačenje pažnje i pripremu velikog dela građana sveta za nešto važnije što se mora dogoditi a to u ovom slučaju svakako nema veze sa rešavanjem virusa. gripa.

Dragi moji novinari, političari i građani pred vašim očima se događa rušenje globalnog geopolitičkog sistema. Nešto se događa i nije pitanje teorije zavere, nego geopolitičke činjenica koje se dešavaju i koje se odmah mogu proveriti u svakom trenutku u 7 evropskih zemalja.

Ovo je tema koju bi trebalo postaviti mediji i početi sa razotkrivanjem šta se krije iza „dimne zavese“ koronavirus!+7361Драган Николић, Zoran Todorovic und 359 weitere Personen69 Kommentare973 Mal geteiltGefällt mirKommentierenTeilen

Kommentare

Relevanteste

Dušan Nonković

Kommentieren …

  • Sasa Radojevic Mlacenje prazne slame. 37.000 vojnika ne moze ni da zabrine Rusiju. Rusija reaguje diplomatski jer moze. Ovde nema nista cudno. Vojska vezba. Sta drugo treba da radi vojska u miru?6

„Am relevantesten“ wurde ausgewählt. Einige Antworten wurden daher möglicherweise verschoben.

3 weitere Antworten anzeigen

Fenice Dragana Ivanovic

Fenice Dragana Ivanovic 30.000 америчких војника у ЕУ, ради манифестације у којој је Италија одбила да учествује.4

Nevena Mijatovic

Nevena Mijatovic Juce mi je Kuma koja zivi u Monigi del Garda pustila slike Americicke vojske, I rekla da se nesto cud no desava, i da to nije virus, I pitala da lì negde pocinje rat13

Olga Mitic

Olga Mitic Svaka cast na detaljnom objasnjenju i analizi (licnoj) sve vreme se mislim nesto u tom pravcu !!? Instikt mi neda da se vezujem za „epidemiju“-Korone i uteruje mi dodatnu dozu straha !! Predpostavila sam da postoji pozadina puno ozbiljnija od ovog scen…Mehr anzeigen16

Elviz Iljaz

Elviz Iljaz Du u pravo ste Gospodine.
Ovo je vec 3 svecka vojna. Ja Tako mislim5

Nada Milovanovic

Nada Milovanovic Svi smo mi znali da se iza brda nesto strasno valja
Ubacen je strah od korone
I tako svet se bavi koronom …Mehr anzeigen7

Стојан Јанковић

Стојан Јанковић Зато што се ове године одржавају највећи маневри у Пољској од оснивања НАТО пакта са више десетина хиљада војника. Трајаће више месеци. Циљ маневра је да се види за колико времена могу да се пребаце огромне трупе преко Атлантика и у каквом стању је инфраструктура у Пољској и осталим земљама Европе. Било неки дан на „Спутњику“.

Edin Salkic

Edin Salkic Vrijedi pogledati https://www.facebook.com/matrixsvijet/videos/309010039731675/?t=52

2 Antworten

Radmila Stevanovic

Radmila Stevanovic Ako je ovo uvod u čipovanje onda ce oni loviti ljude koji nece da pristanu na žig zveri. U virus ne verujem od pocetka8

Тања Миња

Тања Миња Чули за Литије у Црној Гори.13

Darko Ranger

Darko Ranger Vojna vezba Evropljanin 20 je otkazana do daljneg zbog pandemije. Ta vezba je unapred planirana i nije proslo ne zapazeno. Naravno kretanje vojske i njene efektive nije stvar koja se objavljuje nasiroko.Takodje se ispituje evropska umesanost u ubistvo iranskog generala.1

1 Antwort

Radmila Simovic Matic

Radmila Simovic Matic U svakom slučaju, odlična zapažanja, jedan od retkih koji koristi logiku.3

Виолета Ђокић

Виолета Ђокић Можда желе да претопе ову гвожђурију :)

Milorad Stojanović

Milorad Stojanović Управо због свега тога је Италија епицентар епидемије Корона вируса! Биолошки рат је у току!8

2 Antworten

Rada Jovanović

Rada Jovanović Hvala na iscrpnom izveštaju

Кончар Горан

Кончар Горан Због предстојећих НАТО маневара стижу.2

Svetlana Kovacevic

Svetlana Kovacevic sve miriše baš na komendanski cas…

Luka Laban

Luka Laban Nije Putin tek tako izjavio pre dve nedelje, da niko I ne pomisli da “krene” na Rusiju..( od kad anglo-saksonci izadjoše iz eu, poce sranje svuda).12

BojanMia LukaSaška Milenkovic

BojanMia LukaSaška Milenkovic Standarna prica koronom mazu oci a vamo se sprema sranje . Ko i uvek pred svvako sranje mora da se ljutima skrene paznja.1

Predrag Pedja

Predrag Pedja Svi uz Rusiju i za Rusiju2

Danilo Doroslovački

Danilo Doroslovački

Veroslava Stanković

Veroslava Stanković Sasa, opet ce Vas blokirati, a sa Vama i nas koji delimo Vase postove.
Ovde samo totalni idiot ne moze da shvati da je korona izgovor za nesto…migranti, rat sa Rusijom…
Da li se secate pandemije 2009? Ja ne, a imala sam dobrih 37 godina…prosla je tiho i bez panike, a svinjsli grip je gori od korone…12

Radmila Simovic Matic

Radmila Simovic Matichttps://rs.sputniknews.com/…/202003121122027809-sad…/

САД смањују број војника на војним вежбама НАТО-а „Бранилац Европе 2020"

rs.sputniknews.comСАД смањују број војника на војним вежбама НАТО-а „Бранилац Европе…САД смањују број војника на војним вежбама НАТО-а „Бранилац Европе 2020″

„Am relevantesten“ wurde ausgewählt. Einige Antworten wurden daher möglicherweise verschoben.

1 weitere Antwort anzeigen

Славољуб Зељић

Славољуб Зељић Рат је неизбежан корона је увертира

Jurij Ribič

Jurij Ribičhttp://www.obramba.com/…/najvecja-vojaska-vaja-v…/

„Am relevantesten“ wurde ausgewählt. Einige Kommentare wurden daher möglicherweise verschoben.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: