ОБАВЕШТЕЊЕ МЕЂУНАРОДНОГ НАУЧНОГ ЦЕНТАР ЗА ИСТРАЖИВАЊЕ НАСЛЕЂА НИКОЛЕ ТЕСЛЕ

МЕЂУНАРОДНИ НАУЧНИ ЦЕНТАР ЗА ИСТРАЖИВАЊЕ НАСЛЕЂА НИКОЛЕ ТЕСЛЕ
БЕОГРАД, БУЛ ДЕСПОТА СТЕФАНА 37
Teл 381 62 853 32 68, office@teslaheritage.com, www.teslaheritage.com

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Међународни научно истраживачки центар Никола Тесла, Београд, има посебну част да вас позове на семинар руског академика проф. др Петра Гарјајева.
Академик Петар Гарјајев је, према бројним научним оценама, највећи генетичар савремености, доктор молекуларне биологије. Његов научни, истраживачки и експериментални рад је посвећен продужетку Теслиног генијалног ума у области медицине будућности, у сфери лечења најтежих болести и одржавању, профалктики и превентиви здравља. «Однос према свом Здрављу и неговање свог организма је заправо поштовање према Богу-Творцу, који нас је саздао «-Тесла. Створени смо да живимо дуго и здраво, младолики као Природа.
« Нема болести, која се не може излечити» тврди Гарјајев, отац новог, револуционарног правца – квантно генетске таласне лингвистичке медицине /Тесла је отац квантне медицине/.
Гарјајев је чувен по својим тзв индивидуалним квантно генетским матрицама, које представљају квантни лек за корисника, за цео живот, лековити звуци, одређених фреквенција, које пацијенти слушају, гурају ћелију да се сети, да је некада била здрава (тзв секундарно памћење ћелија) и постепено је преводе на фреквенцију здраве ћелије.
Израђен је апарат ,кога зову «потомак Тесле», торзионо поље створено од Теслине овојнице, модулише се квантно генетским Матрицама Гарјајева.Активира се имуни систем, ћелије покрећу енергетско информационе процесе, што све доводи до опоравка организма. Стварају се услови за поновно укључивање система саморегулације у организму. Ефекат од ових терапије је дугорочан, а добијено дејство од апарата организам дуго памти.
Технологије Петра Гарјајева нису штетне по здравље људи и немају контраиндикације. Излечено је десетине и десетине хиљада људи у свету, 15 година непокретан момак –је устао после 2 године лечења.
После годину дана од првог доласка Петра Гарјајева у Београд, биће највише речи о резултатима примене његових технологија у лечењу у Србији и другим бившим републикама – у нашој дијаспори широм света од Америке до Аустралије.
Семинар ће се одржати дана 30. 11 2019. у сали хотела Москва, Теразије,Београд од 11 до 16 часова.
Број места ограничен !
За пријаву учешћa на скупу и додатна питања и обавештења обратити се на телефон: +381 62 853 32 68 /viber, what s up.HomeMNIC NIKOLA TESLA OBJAVLJUJE DOLAZAK RUSKOG AKADEMIKA PETRA GARJAJEVA U BEOGRAD I NJEGOV SEMINAR 30 11 2019 OD 11 DO 15H U HOTELU „MOSKVA“.teslaheritage.com

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: