ДА ЛИ ЈЕ МИЛАТОВИЋ СПАСИТЕЉ СРБИЈЕ ИЛИ ЊЕН ГРОБАР?-DA LI JE MILATOVIĆ SPASITELJ SRBIJE ILI NJEN GROBAR?-ЗАШТО СЕ ЖИВИ ТЕШКО!

АКО СЕ ПОСМАТРА СА ТЕ ТАЧКЕ ГЛЕДИШТА ДА ЈЕ ЗА ВРЕМЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ МИЛАТОВИЋ БИО ПОЛИТИЧКИ ДИЗИДЕНТ ПА ЧАК И СА ЗАТВОРСКОМ КАРИЈЕРОМ ОНДА БИ СЕ МОГЛО ПОМИСЛИТИ ДА ЈЕ СПАСИТЕЉ СРБИЈЕ.

А АКО СЕ УЗМЕ У ОБЗИР ДА ЗАПАДНЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ НИСУ БИЛЕ НИ СЛЕПЕ НИ ГЛУВЕ НА ТАКВЕ ЧИЊЕНИЦЕ ОНДА СЕ МОЖЕ ЛАКО ПРЕДПОСТАВИТИ ДА СУ ТАКВЕ ОСОБЕ БИЛЕ ЛАК ПЛЕН ТИХ ТАЈНИХ СЛУЖБИ ДА БИ ИХ СТАВИЛЕ ПОД СВОЈУ ШАПУ ТЕ У ОДГОВАРАЈУЋЕМ МОМЕНТУ, ПО ПОЛИТИЧКОЈ ПОТРЕБИ, МАНИПУЛИСАЛЕ.

ПОЛИТИЧКЕ ДИЗИДЕНТЕ СУ ЗАПАДНЕ СЛУЖБЕ ДОЧЕКИВАЛЕ РАШИРЕНИХ РУКУ ПА И МАТЕРИЈАЛНИМ ПОДРЖАВАЊАЊЕМ ВЕЗИВАЛЕ ЗА СЕБЕ.

ТРАГОВИ ТРОЈАНСКИХ КОЊА НЕ ОДКРИВАЈУ САМО МАГАРЕЋЕ ТРАГОВЕ ВЕЋ И ДУБОКО ЗАПИСАНА НЕДЕЛА.

А АКО СЕ УЗМЕ У ОБЗИР ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ХИТЛЕР ПРВО БОМБАРДОВАО БЕОДРАДСКУ БИБЛИОТЕКУ ДА ИЗБРИШЕ КУЛТУРУ И ПАМЋЕЊЕ СРПСКОГ НАРОДА, КАКО БИ ГА УНИШТИО, ОНДА ТО ОТКРИВА КО ЈЕ И ШТА ЈЕ МИЛАТОВИЋ ШТО ДОКАЗУЈЕ ЊЕГОВОМ КЊИГОМ КОЈА СЕ НЕ МОЖЕ ДРУГАЧИЈЕ ТУМАЧИТИ ДО ДА ЈЕ НАСТАВАК ХИТЛЕРОВОГ ПРОГРАМА ПОД ДИРИГЕНТСКОМ ПАЛИЦОМ ИЗВЕСНИХ ТАЈНИХ СЛУЖБИ ЗАПАДА. ЈЕР КАКО ТО ДРУГАЧИЈЕ ОБЈАСНИТИ ТОЛИКО ПЉУВАЊЕ ПО ВУКУ.

КАКО ОН ТО РЕЧЕ; ДА СЕ ВУК С. КАРАЏИЋ ОБОГАТИО ПРОДАЈОМ СРПСКОГ ПИСАНОГ БЛАГА ЗА МИЛИОНСКЕ СУМЕ А ДА ЈЕ У ИСТО ВРЕМЕ ПОНУДИО СВОЈОЈ СУПРУЗИ ДА ПРОДАЈУ СВОЈЕ ТЕК РОЂЕНО ДЕТЕ. ТО ЈЕ НЕ САМО ПРОТИВРЕЧНО ПО СЕБУ ВЕЋ И НЕПОЈМЉИВО ПЉУВАЊЕ ПО СРПСКОЈ КУЛТУРИ.

АКО СЕ УЗМЕ У ОБЗИР ДА ЈЕ ТЕ ПРИМЕРКЕ, СКУПЉЕНЕ СКОНЦА И КОНОПЦА, ПО БЕЧКИМ И БЕРЛИНСКИМ БИБЛИОТЕКАМА, БЕЗ ИКАКВЕ ПРОВЕРЕ ОД СРПСКИХ И РУСКИХ ЕКСПЕРАТА НА ЊИХОВУ ВАЛИДНОСТ, БЕЗ ДА ДОБИЈЕ ПОТВРДУ ДА СЕ НЕ РАДИ О ФАЛСИФИКАТИМА, БРЖЕ БОЉЕ ОБЈАВИО У КЊИЗИ О БОГАЋЕЊУ ВУКА СРПСКИМ РУКОПИСИМА ИЗ ЦРКВИ, ОНДА ПОСТАЈЕ СЛИКА О МИЛАТОВИЋУ СВЕ ЈАСНИЈА.

ПОДСЕТИО БИХ ОВОМ ПРИЛИКОМ ДА ЈЕ НЕМАЧКИ НЕДЕЉНИК СПИГЕЛ КУПИО ПРЕКО 60 КЊИГА ТВРДИХ КОРИЦА ПИСАНИХ РУКОМ, НАВОДНО ХИТЛРОВ РУКИОПИС, ЗА МИЛИОНСКЕ СВОТЕ И ДА ЈЕ И ПОРЕД НАВОДНО ТЕМЕЉИТЕ АНАЛИЗЕ И ПРОВЕРАВАЊА НА ОРГИНАЛНОСТ ОБЈАВИО ДА БИ СЕ КАСНИЈЕ ИПАК УСТАНОВЉЕНО ДА СЕ РАДИ О ФАЛСИФИКАТИМА УМЕТНИКА КУЈАУ. КЊИГЕ СУ БИЛЕ ОБЈАВЉЕНЕ ПОД НАСЛОВОМ; ХИТЛЕРОВИ ДНЕВНИЦИ!

НЕ МОГУ СЕ НАЧУДИТИ ДА ЈЕ ОВУ МИЛАТОВИЋЕВУ КЊИГУ ОБЈАВИЛА И ПОМПЕЗНО ПРЕЗЕНТОВАЛА ИЗДАВАЧКА КУЋА ПЕШИЋ И СИНОВИ. ОДГОВОР БИ МОГАО БИТИ ДА ЈЕ И ОНА ПОДЛЕГЛА ЛАЖНИМ МИЛОДАВЦИМА ИЗА КОЈИХ ВЕРОВАТНО СТОЈЕ НЕКЕ ЗАПАДНЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ КОЈЕ ИЗ ПОТАЈЕ ВУКУ КОНЦЕ. ЈЕР КАКО ОБЈАСНИТИ ДА ЈЕ ИЗДАВАЧКА КУЋА ПЕШИЋ И СИНОВИ ОДБИЛА ИЗДАТИ МОЈУ КЊИГУ: ТРАГОМ СРБА АКО НЕ НЕЧИЈИМ УТИЦАЈЕМ. НА МОЈЕ ПИТАЊЕ; ЗАШТО, ГОСПОЂИ ПЕШИЋ, НИСАМ НИКАДА ДОБИО ОДГОВОР-ВЕРОВАТНО ЈЕ И ТО ДЕЛО МИЛАТОВИЋА И ОНИХ КОЈИ СТОЈЕ ИЗА ЊЕГА. АЛИ НИ КАТАНА МУНДИ НИЈЕ ХТЕЛА ОБЈАВИТИ НИТИ ЈЕДАН ОД МЕНЕ ПОНУЂЕН РУКОПИС ШТО МЕ НАВОДИ НА ПОМИСЛИ ДА СЕ РАДИ О ОПШТОЈ ПРАКСИ, НОВЧАНОЈ ОВИСНОСТИ, ОД ИЗ ПОТАЈЕ ЉУДИ, КОЈА ЈЕ ЗАХВАТИЛА И МЕДИЈЕ И СВЕ ЗНАЧАЈНИЈЕ РАСКРСНИЦЕ ЗА УСМЕРАВАЊЕ ОДРЕЂЕНИХ ПОЛИТИКИХ ЦИЉЕВА.

САМО ЈОШ ДА НАВЕДЕМ ДА САМ БЕЗБРОЈ СВОЈИХ ПЕСАМА ПА И ОНЕ КОЈЕ СУ ДОСТИГЛЕ ПРЕКО 18 ХИЉАДА ЧИТАЛАЦА ПОСЛАО И УДРУЖЕЊУ ПЕСНИКА СЕДМИЦА У ФРАНКФУРТУ А ДА МИ НИТИ ЈЕДНУ НИСУ ОБЈАВИЛИ НА СВОЈОЈ СТРАНИЦИ ПА СЕ ПИТАМ ПО ЧИЈЕМ ДИКТАТУ. ТО НЕ МОЖЕ БИТИ ВИШЕ СЛУЧАЈНОСТ, ТО ИМА СВОЈ СИСТЕМ.

У СЛУЧАЈУ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ МИЛАТОВИЋЕВЕ КЊИГА МОРАО БИ СЕ УКЉУЧИТИ ЈАВНИ ТУЖИТЕЉ ЗБОГ ПОВРЕДЕ ДРЖЕВНИХ ИНТЕРЕСА. АЛИ ВЕРУЈЕМ ДА НИ ОД ТОГА НЕЋЕ БИТИ НИ ТРАГА НИ ГЛАСА ЗБОГ ВЕЋ ГОРЕ НАВЕДЕНИХ РАЗЛОГА. СВЕ ДОК ТО БУДЕ ОВАКО СРБИЈА ЋЕ ЖИВЕТИ У МАГЛИ И НЕИЗВЕСНОСТИ ДА НЕ КАЖЕМ АПСОЛУТНОМ СИРОМАШТВУ.

Душан Нонковић Теодоровић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: