ОДКАД ЗНАМ ЗА СЕБЕ ТРАГАМ ЗА УЗРОКОМ РАТА, МИСЛИМ ДА САМ ГА НАШАО

Мени је осамдесета и мени не треба причати о жртвама јер ми је отац 1941 стрељан од немачког окупатора у Краљеву те од кад сам почео да размишљам, својом главом, трагам за правим узроком рата. И мислим да сам га нашао…

Уз дужно поштовање свих вас који паушално окривљујете народ морам рећи да бркате узроке и последице-немци па немци уместо конкретних ДОКАЗА и ИЗВОРА ЗЛА! Па и они су били, као народ, последица манипулација као и ми и хрвати и многи други народи. Проблем насиља и рата нећемо решити стим што ће мо само о последицама говорити а узроке подпуно изгубити из вида. Узрок није ничији народ већ од светског утицаја профитери! А и то је њихово масло да се говори само о народима као узроку страшних последица! То им иде само у корист по оној; завади па владај. Све док се ми забављамо сами са собом а не њима правим проузроковачима свих беда овог света они ће трљати руке седећи у хладовини на својим јахтама планирајући даље ратове и како да се докопају руског блага. Ми не треба никога да сажаљавамо већ морамо да тражимо узрок ако не желимо да дође до рата и светске катастрофе а већ смо јој пред прагом. Мени је осамдесета и мени не треба причати о жртвама јер ми је отац 1941 стрељан од немаца у Краљеву те од кад сам почео да размишљам, својом главом, трагам за правим узроком рата. И мислим да сам га нашао у администрацији најбогатијих људи света попут Буша, Роквелера, и њима сличних као и Билдербег групи која из потаје влада светом манипулисући чак и са ЦИА подижући и рушећи државнике света по својој вољи у корист свог профита новцем из неисцрпних извора. Ту треба тражити узроке за све последице па и злочине попут Јасеновца и осудити шачицу тих људи а не народе који немају ни пара ни организације да спроводе ратове. Ратови се без новца не могу водити што значи да их воде они који га имају. Ратови се не кувају у народној кухињи већ се кувају у кухињи ван домета народа. Овако окривљујући, међусобно једне друге, народ народе, стварамо међусобну мржњу а стим и терен за ратовање, прво речима па потом метцима које ће нам дотуривати злотвора да би нас злоупотребили и гурнулу у рат да ратујемо за њихов профит да би ти прави злотвори они који су га из сенке подметнули, шетали слободно светом.

Вама што олало, паушално критикујете народе, морам рећи да вам је намера добра али нисте довољно информисани да би нам та критика била од користи и истинита. Моја намера је само да вас упозорим да није коректно паушално осуђивати ниједан народ па ни немце, као народ, већ профитере из сенке владаре света. Неки ми пребацују да сам се служио тезама само не знам којим јер оно о чему сам досад писао јесу историјске чињенице: Хитлера је довео на власт капитал, Прасек Буш, отац Георга Буша који је захваљујући том капиталу постао шеф ЦИА а потом и председник Америке па није ни то случајно да му је и унук Дабељу Буш постао амерички председник. А и да је Хитлер по доласку на власт уручио високо државно одликованје Форду да би му се захвалио на 50 хиљада долара које му је покланио за рођендан је истина. Тек кад је нападнут Перл Хабер морао је отац, каснијег председника Америке Георга Буша, напустити немачку где је Хитлеру био даваоц кредита за наоружавање СА. А био је и у савету компаније КРУП за производњу челика као искусни Амерички банкар и амерички координатор челика у првом светском рату. Тек после Перл Хабера бива му све консификовано али само тај део што је зарадио на челику.

То паушално да је народ крив је веома површно-не можеш га ухватити ни за главу ни за реп-Треба бити конкретнији иначе се служи манипулаторима који професионално пливају у тим паушалним одреднисама јер народ је свако и и нико коме би се могло директно било шта доказати! Али то вам моји критичари не замерам јер сте жртве каснијег рађања па играте тако како вам медији подмећу паушалне одговорности народа који се измсђу осталих дежурних “криваца” зову и немци а имају по Анатолију Кљосову више славенских гена од нас са Балкана! А Немци звани Сорби себе сматрају већим србима од нас срба! То толико да видите по колико танком леду се крећете кад паушално неког обележавате оптужбама. Па и Јуришић (Шторм) је био немац а и Др. Рајс и многи други.

Што се тиче опљачканог немачког блага скоро све јој је узела Америка па чак и научнике светског гласа као што је то био Фон Браун, специјалиста за ракете. Ни сад нема Немачка ниједног светског концерна у својим рукама. Али Америка је како од Јапана тако и од Немачке учинила себи послушне вазале да би држала базе и сњима под својим назором цео свет наводно у име демократије. Да би јој то пошло за руком, било могуће, омогућили су народу, својих вазала, висок животни стандард маршаловим планом. Немачка још увек нема подписан уговор о миру и налази се фактично још у рату.

Пољска оправдано тражи силне милијарде оштете од Немачке које би Немачку одвеле у банкрот.

А Америка, боље речено неки амерички кругови, тражи у Пољској будале које би попут Хитлера напале Русију. Па у ту сврху пребацују своје војне базе и оружје из Немачке у Пољску и украјину. Што им омогућавају Пољске и Украјинске владе надајући се Маршаловом плану којег вероватно никад доживети неће.

Јесте то стоји да немци имају висок животни стандард али само док слушају Америку, који их и те како може скупо коштати.

Ту где смо се ми нашли после октобарског пуча по питању уцењивости ту је била Немачка 1945 године па и остала уцењива све до данашњих дана.

Дошао сам у позицију да браним немце и ако немам нити најмање потребе за то. Али народ ко народ ма чији он био и ма како се звао нема појма како и колико се манипулише њиме да би неко напунио своје џепове без обзире на туђе жртве, не слутећи да би преко ноћи могао бити у беди. За све су одговорни појединци од утицаја јер народ нема потребног увида у стварност нити има новац да организује војску и купује оружје. Али на крају је дежурни кривац за све! Шта има народ са тим што блокирају Русију, Кину или нас и многе друге да би срушили актуелну власт или да је држи под контролом. Изазивају на вештачки начин сиромаштво народа и незадовољство да би народ окривио своју владу и скинуо па и уз помоћц влада из сенке акртуелну владу и ако она није била узрок беде и незадовољства, само да би преузела капитал туђег народа у своје руке односно неколицина најбогатијих профитера света који већ сад поседује више од 80% свеукупног богатства. Они не прежу од жртава и рата све док им лични живот не буде у опасности а рат доносио профит.

Душан Нонковић Теодоровић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: