ЧУЈТЕ СРБИ И САВ ПОШТЕНИ СВЕТЕ

ЧУЈТЕ СРБИ И САВ ПОШТЕНИ СВЕТЕ

ЧУЈТЕ СРБИ И САВ ПОШТЕНИ СВЕТЕ НЕ СМЕ СЕ МИЛОШЕВИЋ КРИВИТИ ЗА ЛАЖ И СВЕ ШТО НИЈЕ ПОЧИНИО ЈЕР БИ ТО БИЛО ПРИХВАТАЊЕ ЛАЖИ ЗА ИСТИНУ, ОПРЕВДАВАЊЕ НАТО ЗЛОЧИНА ПОЧИЊЕНОГ НЕЗАКОНИТИМ БОМБАРДОБАЊЕМ НЕДУЖНОГ НАРОДА БЕЗ УН МАНДАТА.

НЕМОЈМО ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ СРБИМА УВАЛЕ МАРКАЛЕ, СРЕБРЕНИЦА И РАЧАК ЈЕР СЕ ТИМА ОДВРАЋА ПАЖЊЕА ОД НЕПРОЦЕЊИВО ВЕЋЕГ ЗЛОЧИНА И ОПРАВДАВА НЕЗАКОНИТО БОМБАРДОВАЊЕ БЕЗ УН МАНДАТА, РУШЕЊЕ ПОРОДИЛИШТА, БОЛНИЦА, ДЕЧИЈИХ ВРТИЋА, МОСТОВА, ЕЛЕКТРИЧНИХ МРЕЖА ШТО ЈЕ СВЕ УПЕРЕНО ПРОТИВ ЦИВИЛНОГ СТАНОВНИШТА КАО И БОМБАРДОВАЊЕ УРАНСКОМ МУНИЦИЈОМ ШТО ЈЕ ПОКУШАЈ ГЕНОЦИГА И ТО НЕ САМО СРПСКОГ НАРОДА.

Иза Сребренице, Рачка и Маркала као и многих других подметачина стоји неупоредиво већи злочин против човечности.

Свака критика, не само Милошевића, већ и народа служи у сврху прекривања неупоредиво већег злочина који је починило 19 земаља бомбардовањем недужног света.

САМО ИСТИНОМ И ПЛАЋАЊЕМ РЕПАРАЦИЈЕ МОЖЕ СВЕТ ИЗАЋИ ИЗ КРИЗЕ!

100 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА ПОДЕЉЕНО НА 19 ЗЕМАЉА УЧЕСНИЦА ЈЕ ТУ НЕГДЕ 5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА ПО ДРЖАВИ УЧЕСНИЦИ ШТО НИЈЕ НЕКА СУМА КОЈУ ТЕ ЗЕМЉЕ УЧЕСНИЦЕ НЕ БИ МОГЛЕ ПЛАТИТИ А ДА СЕБЕ ЗНАЧАЈНИЈЕ НЕ ОШТЕТЕ.

Поштени свете, нико ама баш нико не сме остати некажњен за свој почињени злочин.

ЈУГОСЛАВИЈА А СТИМ И СРБИЈА била је оснивач несврстаних што значи да ју је подржавало 120 земаља света које су биле и већински део УН а то не би да је Југославија показивала и најмање знаке шовињизма и националних нетрпељивости. Само у Сарајеву је била једна трећина тако званих мешовитих бракова различитих етнија-сад живи у Сарајеву преко 90% етничких чистих муслимана и то сад НАТО земљама не смета. Зашто им не смета? Па валда зато што им је то и био циљл да раскомадају, уситне па да из сенке владају.

У Југославији се могао свако слободно кретати без да би било икаквих расистичких проблема. Кажу да је Тито држао све чврстом палицом али ко се палицом још може натерати у мешовити брак.

Први проблеми око наводне етничке мржње су настали убацивањем терориста из вана уз помоћ домаћих плаћеника.

Авионима су долазили у Тузлу неки брадати, наводно, студенти а потом је другим путем стигло и оружје. Јавна је тајна ко је обучавао и наоружавао терористе, у камповима, који нису видели другог излаза после разбијања привредних структура њихових матичних држава до да за тањир супе одлазе у те кампове за обучавање терориста. Ти који нису могли произвести ни виљушку а камоли плуг поседовали су, у камповима, најмодерније оружје. Тај ко их је организовао, обучавао и наоружавао тај им је из сенке уз пропаганду правио и планове односно био налогодовач У југославију се убацила мржња и расизам споља а за расисте се проглашавао целокупан народ. Па чак и геноцидним.

Ту код разбијања држава не ради се о народу у већини већ се ту беззначајне мањине проглашавају за вољу народа да раде у интересу окупатора из сенке.

НЕ НИЈЕ НИ СРПСКИ НИ АМЕРИЧКИ НИТИ ИКО ДРУГИ КРИВ ЗА ТЕ ЗЛОЧИНЕ СВЕТСКИХ РАЗМЕРА ВЕЋ ЈЕ КРИВА ШАЧИЦА НАЈБОГАТИЈИХ ЉУДИ КОЈИ СУ СВОЈЕ ИНТЕРЕСЕ ЗА ШТО ВЕЋИМ ПРОФИТОМ ОСТВАРИВАЛИ МАНИПУЛАЦИЈОМ, ПРЕКО СВОЈИХ ИНСТАЛИРАНИХ ОРГАНА ТИХ РАЗМЕНА ДА СУ ЧАК У СТАЊУ ДА МАНИПУЛИШУ КАКО УН ИНСТИТУЦИЈАМА ТАКО И НАТО-ом КОЈИ ЈЕ ОД ОДБРАМБЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ПРЕШАО У ЗЛОЧИНАЧКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ КОЈОЈ СЕ ВУКУ КОНЦИ ИЗ СЕНКЕ ОД НЕКОЛИЦИНЕ НАЈБОГАТИЈИХ ЉУДИ СВЕТА А КОЈИ ПОСЕДУЈУ ПРЕКО 80% СВЕУКУПНОГ СВЕТСКОГ КАПИТАЛА. КОЛИКО ЈЕ МЕНИ ПОЗНАТО, ЈЕДНА ОД ПРОДУЖЕНИХ РУКУ ЗА МАНИПУЛАЦИЈЕ СВАКИХ ВРСТА ЈЕ И БИЛДЕРБЕГ ГРУПА!

Душан Нонковић Теодоровић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: