NAPOKON ISTINA; DA LI IMA BOGA!

НЕ ИЗДАЈ, ПОДЕЛИ; КАКО СЕ ДАНАС ЗА ИСТИНУ БОРИШ ТАКО ЋЕ ТИ СУТРА ПОТОМЦИ ЖИВЕТИDušan Nonković

О ВАТИКАНЕ, ВАТИКАНЕ СУЧИМ ЋЕШ ПРЕД ГОСПОДА СВАКО ЗНА, НИЈЕ НИКАКВА ТАЈНА ДА ЈЕ МАЛА ДРЖАВА ОД ВЕЛИКИХ ГРЕХОВА ПО ИМЕНУ ВАТИКАН ЗВАНА ПОД ЛАЖНИМ ЗАСТАВАМА И ДОГМОМ КАТОЛИЦИЗМА ПОЧИНИЛА У ИМЕ ХРИСТА НАЈСТРАШНИЈА ЗЛОДЕЛА У ИСТОРИЈИ ЧОВЕЧАНСТВА А ДА НИЈЕ БАШ НИКАДА ЗА ТЕ ЗЛОЧИНЕ ОДГОВАРАЛА ХРИСТОС РЕЧЕ, НЕ УБИ! КО ТЕБЕ КАМЕНОМ, ТИ ЊЕГА ХЛЕБОМ! А ТВОЈЕ ПАПЕ ВОДИШЕ КРСТАШКЕ РАТОВЕ У ИМЕ ХРИСТА УБИЈАШЕИ АКО ПРОТИВ УБИЈАЊА И СВАКОГ ЗЛОДЕЛА БЕШЕ ИНКВИЗИЦИЈУ СТВОРИСТЕ И МУЧИСТЕ У ИМЕ ХРИСТА КРШЕЋИ НЕ САМО ПРВУ БОЖЈУ ЗАПОВЕСТ НАЈСТРАШНИЈА МУЧЕЊА НЕ БЕХУ ИМ ДОВОЉНО ОДВРАТНА СВЕ ОД СПАЉИВАЊА „ВЕШТИЦА“ ПА ДО РАСТЕЗАЊЕМ КОМАДАЊА ЧОВЕКА УМАЛО И ГАЛИЛЕЈА НЕ УБИСТЕ И ТО СВЕ У ИМЕ ХРИСТА КОЈИ БЕШЕ ПРОТИВ СВАКОГ НАСИЉА ЦЕЛА НАСЕЉА И ГРАДОВЕ СПАЉИВАСТЕ КОНТИНЕНТ ЛАТИНСКЕ АМЕРИКЕ ПОКАТОЛИЧИСТЕ НЕ ДУХОМ ХРИСТА И ЉУБАВИ ВЕЋ ДУХОМ СИЛЕ, ПРЕВАРЕ И НАСИЉА ОГЊЕМ И МАЧЕМ НЕ ШИРИ СЕ МИЛОСТ БОЖИЈА ЈОШ МАЊЕ ЉУБАВ ХРИСТОВА И ТОПОВЕ ХИТЛЕРА СВЕТОМ ВОДОМ ШКРОПИСТЕ А ПОСЛЕ РАТА И УЖАСА СПАСАВАСТЕ НАЦИСТЕ! ВАТИКАНЕ, ВАТИКАНЕ ЦРНА ТИ ЈЕ ДУША ЗАР ТЕ НИЈЕ СТРАХ ОД ГОСПОДЊЕГА СУДА ЗАР ТЕ НИЈЕ СТРАХ СВИХ ТИХ ЖРТАВА ОД ЈАСЕНОВЦА ТРЕБЉИНКЕ ПА ДО АУШВИЦА ОД КРСТАШКИХ РАТОВА ПА СВЕ ДО ДАНАШЊЕГ ДАНА И КО ТО ЗНА КАКВИХ СВЕ ОЛУЈАЗЛОЧИНЕ ЧИНИСТЕ У ИМЕ ХРИСТА О ВАТИКАНЕ ВАТИКАНЕ, СУЧИМ ЋЕШ СУДЊЕГ ДАНА ИЗАЋИ ПРЕД ГОСПОДА! ПРЕПОВЕДАО СИ СВЕТУ ВОДУ А СЕБИ ТОЧИО РУЈНО ВИНО НАРОДУ ХВАЛИО СКРОМНОСТ А СЕБЕ КИТИО ЗЛАТОМ И КАДИФОМ
ТРГОВАО СИ СА РАЈЕМ И АКО ТВОЈ НИЈЕ БИОПРОДАВАО СИ МЕСТА У РАЈУОНОМ КО ДА ВИШЕКАО ДА ЈЕ ТВОЈЕ ЛИЧНА ИМОВИНА ПРЕПОВЕДАО СИ ЉУБАВ У ИМЕ БОГА А ЗА ТРГОВИНУ ОТЕТИМ ОРГАНИМА БИО СИ И ОСТАО ГЛУВ И СЛЕП БЕЗ ДУШЕА ДУЖАН СИ БИО У ИМЕ ХРИСТА БОГАДА ПОДИГНЕШ РЕЧ… ЗА ВАПАЈ ЖРТАВА, ОЖАЛОШЋЕНИХ МАЈКИ, ДЕЦЕ, СЕСТАРА И БРАЋЕ У ТВОЈОЈ ДУШИ НЕ БЕШЕ МЕСТАУМЕСТО САОСЕЋАЊА И МИЛОСТИОСТА ПУСТА, ЛЕДЕНА ТИШИНА ДО ДАНАШЊИХ ДАНА О КАКВЕ ЛИ ОХОЛОСТИ И ЛИЦЕМЕРЈА! ЗАР ЋЕШ СА ТИМЕ ИЗАЋИ ПРЕД БОГА,ХРИСТА СУЂЕНОГ ДАНА!?
ПРЕИСПИТАЈТЕ СЕ И ВИ СВИ ШТО ЉУБИТЕ СКУТА ВАТИКАНАДА ЛИ И КОЛИКО ЈОШ ИМА У ВАМА И ВАТИКАНУ ХРИСТА

Душан Нонковић Теодоровић

Rada Novakovic Небих да коментаришем! Не желим да повредим никога! Имам много пријатеља сваке вере. Свуда има добрих људи! Наравно и лоших! Хвала Ти мој крсни куме! Није на мени да осуђујем! Ко сам ја! Један мали пролазник кроз овај живот! Љубим Те и волим- за увек!

Svetlana Drezgic Да они имају Бога неби зло сејали ….

Dušan Nonković Кумо, о каквим то пријатељима говориш који би ти на истини замерили? Који би ти на конкретним питаљима замерили-ћутањем смо злочине одхранили! И ја имам различитих вера пријатеља али то ми не смета да говорим истину. А ако ће ми замерити онда то нису п… Кумо, о каквим то пријатељима говориш који би ти на истини замерили? Који би ти на конкретним питаљима замерили-ћутањем смо злочине одхранили! И ја имам различитих вера пријатеља али то ми не смета да говорим истину. А ако ће ми замерити онда то нису пријатељји. Ватикан себе сматра за највишу верску а стим и моралну инстанцу а да о трговини органима нијре проговпорио ни речи ни у своје име нити у име Христа. Па да је то дете што му узеше органе своје било, да ли би и онда ћутили из страха зхбог лажних ппријатењља-Ћутањм смо себи много зла нанели. Говоримо идстину и небојмо се ничга. Хвала ти кумо на искреним речима јер ми њима омогући да сагледам целокупан и стваран проблем који нас прати вековима, који нас доведе да паднемо на овако нискре гране.

Nebojsa Zivanovic доћиће време да свако одговара за своја дела или недела

Ljubica Bari Licemerje i imperijalističke težnje Vatikana, Amerike, naših zapadnih suseda, Izraela i Engleske su pošast našeg vremena. Ne poštuju ono što propovedaju (Boga, demokratiju) već u njihovo ime prave i sprovode najveća zla na ovoj našoj jadnoj planeti Zemlji. Greh je ne spomenuti i Tursku. Izgleda da i njihovoj strahovladi dolazi propast, ali po onoj našoj narodnoj; „Konj najjače udara kad crkava.“ Usporedba baš i nije neka, jer su konji plemenite i verne životinje.

Mile Adamovic Da vjeruju u gospoda nebi radili to sto rade

Radovan Berić Ako Bog postoji i ako je svemoćan, zašto ne spriječi sve zločine koji se u ime njega rade, ali ga izgleda nema.

Dušan Nonković Radovane, naravno da postiji-dokaz je postojanje univerzuma i života i sve ono što nas okružuje. Život smo dobili da upravljamo svojim životom po svom ćefu-da stvaramo već na zemlji po svojoj volji raj ili pakao-u tu svrhu smo dobili razum-to što ga ne koristimo onako kako treba nije do boga već do nas. Ima boga ali on nije onakav kako ga dogme predstavljaju. To što je stvorilo univerzum sa bezbroj vrsta života to je ta sila koja predstavlja istinskog boga bez kojeg ne bi bilo ničega pa ni našeg života-Zamisli samo koliko ima vrsta ruža pa svakojakog cveća pa životinja i kojekakvih insekata pa i nebrojano mnogo sunčevih sistema odnosno galaksija a mi se ne pitamo niti da li će mo se roditi niti da li bi hteli umreti a sa takvom samouverenošću smo spremni da boga negiramo. Još jednom, mi smo odgovorni za svoj život, u tu svrhu nam je podaren um pa kad nećemo da se složimo šta da radimo i u kojem pravcu da idemo krivimo boga-uvek je neko drugi odgovoran za naša sobstvene greške. Bogu je svejedno šta će mo od svog života kojeg nam ga podario da uradimo ali mi trebamo sami svoj problem da rešimo.

Alek Bogdanovski NAPOKON ISTINA !!!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: