Зашто ћутите уместо да изнесете истину о односу ваше власти према Шћиптарима?

23 12 2018
Добро вече вам желим господо, чланови власти под председништвом Слободана Милошевића:Александре Вучићу, Ивице Дачићу и Томиславе Николићу (не знам Вашу еадресу, па неко нека Вам ово еписмо проследи), 
Сад је на телевизији објављена нова шћиптарска кукумавка на, и оптужба против, покојног председника СРЈ Слободана Милошевића. Она је сада појачана захтевом да Република Србија противуставној власти, (коју сте вас тројица устоличили супротно Уставу 2013. г. захтевом и присилом Народне скупштине да донесе 13.01.2013. противуставну Резолуцију из које сте извели и потписали противуставне Бриселске споразуме)  под руководством вођа УЋК плати неколико десетина (заборавих тачан износ) милијарди евра (или долара) као „обештећење штета које су они претрпели и поднели под влашћу Слободана Милошевића“.  Хашим Тачи се на недавној седници Савета Безбедности жалио на власт Слободана Милошевића. Клинтон је говорио да бомбардује Србију због власти Слободана Милошевића. НАТО је „правдао“ своје бомбардовање владавином Слободана Милошевића. 
Ви сте били чланови власти Слободана Милошевића.Такође и професор др Војислав Шешељ.
ЗАШТО ВИ ЋУТИТЕ?
Зашто не изнесете истину о владавини Слободана Милошевића у односу на шћиптарску националану мањину? 
Докле ће Србски народ и Србија да трпе последице те ваше заједничке владавине и лажне оптужбе против Србског народа и Србије? 
Докле треба да трпимо ваша непоштовања Устава и деведесетих година прошлог века и данас? Вашу неспособност да извршавате највише државне функције по Уставу. Најновији доказ такве ваших неспособности и немогућности да извршавате функције које држите је недавно иступање Вас, господине Александре Вучићу, на седници Савета безбедности. 
Нпр. Ви, господине Александре Вучићу, нисте тада рекли једноставну истину, а што Вам  је обавеза по Уставу и по Вашој двострукој председничкој заклетви датој народу на Уставу и Српској православној цркви и Богу на Мирослављевом јеванђељу: Косово и Метохија је србска земља, што је било потврђивано и потврђено свим уставима и од 1945. до данас, које су западне државе признавале и признају,  и по Резолуцији СБ УН 1244. Зато Србије укида насилно јој наметнуту и царину и границу у сред своје територије између своје покрајине Косово и Метохија и свог осталог дела.
На састанку представника националног савета области Белфор, када је један француски говорник рекао да је Слободан Милошевић био националиста, прекинуо сам га из публике речима: „Слободан Милошевиће је био ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТА, а не националиста.“
Ако вас тројица који сте били на највишим државним положајима, а вас двојица господо Вучићу и Дачићу, сте и сада на врховним државним позицијама Републике Србије, наставите да ћутите пред шћиптарским оптужбама онда стварате дубоко уверење да су оне истините и зато оправдане. 
Знајући за неке од злодела и злочина шћиптарске нацистичке владавине 1941.-1945. и шћиптарских терориста од 1945. (због којих је Титова Влада забранила протераним србским породицама да се у „Слободној Југославији и Србији“ врате у своје домове на Косову и Метохији) бранио сам код УН, власти водећих западних држава, СССР/Русије, Кине, Индије, Јапана, Србски народ и Србију у току свог 14,5огодишњег исељеничког живота од новембра 1992. до маја 2007. (документа можете видети на http://www.ssssseternal.org) од лажне западне пропаганде и демонизовања Срба и Србије. За то време сте ви владали Србијом заједно са Слободаном Милошевићем до октобра 2000. На власти сте поново последњих 6,5 година.
Што се тиче његове владавине у односу на Србски народ, Србију и СРЈ ја сам јавно излагао на време своје ставове и Слободану Милошевићу и нашим властима (видети на http://www.ssssseternal.org).
ЗШТО ВИ ЋУТИТЕ? 
ЗАШТО НИСТЕ ОТИШЛИ У ХАГ ДА БРАНИТЕ И ОДБРАНИТЕ СВОЈЕ СТАВОВЕ, СВОЈА ИСТУПАЊА, СВОЈЕ БУСАЂИЈСКЕ НАСТУПЕ, КАО ШТО ЈЕ УЧИНИО ПРОФЕСОР ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ, И ДА, ОСТАЈУЋИ ДОСЛЕДНИ СВОЈИМ СТАВОВИМА БРАНИТЕ ЊИХ ИЗНОСЕЋИ ИСТИНУ КАО ШТО СУ ЧИНИЛИ СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ (ЕХ, ДА СЕ ТАКО БОРИО ЗА СРБЕ И СРБИЈУ ДОК ЈЕ БИО ПРЕДСЕДНИК ) И ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ КОЈИ ЈЕ У ХАГУ ОСТАО ДОСЛЕДАН СЕБИ?
Уместо тога, жртвујете Србски народ и Србију да би сте се спасли од Хага.
Обавезни сте да одговорите и Тачију и Харадинају, свим шћиптарским терористима и западним оптужбама, захтевима и њиховом демонизовању Србског народа и Србије.  
Да сте рекли да нећете да поштујете заклетву, да нећете да је положите не само да не бисте били проглашени, господине Александре Вучићу за председника Републике, односно, Ви господине Ивице Дачићу за члана Владе те и министра спољњих послова, него не бисте били прихваћени ни за кандидате за те функције. Нисте то урадили. Ви сте се господине Дачићу подсмевали, спрдали,  захтевима да поштујете Устав. Обојица немилосрдно делујете супротно Уставу. Не само  да сте одбацили своје заклетве већ и даље газите по њима. Изгубили сте легитимитет да будете на тим врховним положајима и да извршавате те врховне државне функције. 
Ви, који нисте добили подршку ни 30% од укупног броја бирача на нерегуларно спроведеним председничким изборима 2017. године, господине Александре Вучићу, пре неки дан изјависте: „Нека и пет милиона грађана протествује, ја остајем и даље и не уступам“!!! Зар има бољег доказа Ваше самовоље, узурпације власти, подјармљивања држављана Републике Србије Вашем каријеризму, јачању идолопоклонства према Вама и култа Ваше личности?
Прекините да узурпирате највише државне положаје које насилно користите упркос томе што сте изгубили легитимитет.

Није Србски народ прогонио Шћиптаре. Напротив, пружио им је нечувено гостопримство на србској земљи: Косово и Метохији, југу Србије,…, у Београду.
А ви? 
Ако сте се ви огрешили о Шћиптаре, изнесите то пред Србски народ и обајсните зашто сте то чинили. Ако нисте, одговорите Шћиптарским и западним оптужбама.
Како год, давно је прошло време да Вам се упућују молбе да се повучете мирнодопски и својевољно с тих највиших државних положаја. На време сам Вам, господине Александре Вучићу упућивао петиције. О све сте се оглушили. Можда ћете се оглушити и о ову своју обавезу да истинито одговорите и шћиптарским и западним оптужбама. 
Ако се оглушите о ову вашу обавезу, господине Вучићу и господине Дачићу (који би размењивао Косово и Метохију за Републику Српску као да је иједно од њих за размењивање, одбацивање!) онда само отежавате стање свима.
У очекивању ваших истинитих одговора шћиптарским и западним оптужбама и ваших оставки без новог одуговлачења, желим вам обојици да на миру прославите предстојеће празнике, а целом народу да изабере у идућој години људе који се нису огрешили ни о кога и који су својим животима и радом заслужили да воде Србију, Србски народ и с њим у пријтељству живећим осталим држављанима Републике Србије.
Др Љубомир Т. Грујић, редовни професор у пензијиЏона Кенедија 31/1511070 Београд

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: