KO JE DRAGAN STANOJEVIĆ, PREPISKA SA OSNIVAČEM POKRETA DIJASPORE ROD

Sram te bilo Dušane, na ovakve pretnje meni i pokretu ti joŠ mene kriviŠ?!!! Da li si ti svestan uopste sta pišeš???!!

 

Umesto da se vodi konstruktivna politika u interesu naroda Srbije svelo se sve na rekla kazala-politiku, zavadi pa vladaj. Lepo sam rekao da treba prvo baš to izbeći pa onda u tišini organizovati svoje kancelarije po gradovima umesto pružati površinu za napad koji će nas obezglaviti prije nego što i počnemo. Ovo šro sad radimo nije u interesu naroda već obiöna destrukcija koja deluje protiv interesa naroda. Zar je to toliko teško shvatiti da je narod sit svadja i intriga koje vode u konflikte!Dragane, ukoliko ne okreneš ploču na moju podršku onda ne računaj na moju podršku. Ne može se sudelovati u intrigama i prepirkama a misliti da se na taj način pomaže narodu! Reče već jednom; neka priča ko šta hoće ne treba se spuštati na taj nivo, to će biti samo slika i prilika koju treba prepustiti narodu da se uveri i donese svoj sud. Za takve stvari nemamo vremena niti ga smemo trošiti na intrige umesto da ga ulažemo u opipljivi produktivni, rezultatima orjentisani politički rad.
.
Sram te bilo Dušane, na ovakve pretnje meni i pokretu ti jos mene krivis?!!! Da li si ti svestan uopste sta pises???!!

 

Pročitaj još jednom šta sam napisao; Napisao sam ti još juče da se ne spuštaš na taj nivo i da intrige nisu metoda za postizanje ozbiljnih rezultata-iznad toga moraš da stojiš i da ti bude ispod časti reagovati na takve provokacije. Niti je Aleksić niti je Sandulović neki faktor po pitanju sudbine Srbije. Ti si uzeo na sebe da radiš u interesu Srbije u ime dijaspor. Pri tom moraš znati da i u dijaspori nisu svi istog političkog mišljenja a u slučaju slučaja trebaće ti i njihovi glasovi ako želiš da pomogneš Srbiji. Sve što ti šteti moraš izbegavati a konkretnim delima pokazati štasi, kosi i šta si u stanju! Ti se duriš umesto da prihvatiš moju verbalnu političku, pomoć. To ti nije dobro što napadaš veterane borace za srpstvo i Srbiju. To može da te košta mnogo glasova koji bi mogli biti sudbonosni po Srbiju!

Izgleda da nisi ništa razimeo kad shvataš ovo moje izlaganje kao pretnju i krivdu umesto da ga razumeš kao dobronamerni savet! Budi konkretan jer će ispasti da pokušavaš da loviš ribu u mutnom bez ikakvog koncepta! Ako misliš da je ovo što si napisao Sanduloviću dobro onda se varaš jer da smo kako treba to bi trebao neko drugi iz grupe napisati umesto teba. A da nije to samo govori da nismo organizovani i da u osnovi nešto nije u redu po pitanju koncepta delovanja i rasporedu zadataka. Sa tim što reče da treba da se stidim govori više protiv tebe nego za tebe jer sa tim gubiš sve one koji me znaju kroz višedecenijsko zalaganje za svoj narod. Očekujem izvinjenje u suprotnom zaboravi na moju podršku!
Dusane, stvarno mi nie jasno kako te nije sramota da mene krivis sto mi čovek pise privatne poruke i preti?!!!

Još jednom čoveče Božji; ja te ne napadam već savetujem a to je velika razlika!

Znam tvoju biografiju iz mnogobrojnih videoprikaza ali to ne znači da nema i težih slučajeva a još manje je to neka garancija za uspeh i na političkom planu.

Još jednom, ako želiš biti lider od uspeha onda ne smeš sve prihvatati kao ličnu stvar i uvrede već imati sluha za dobronamerne savete-razumeti ih kao takve a ne kao napad na tvoju ličnost.

Naravno da si trebao reagovati na sandulovićevu provokaciju ali meni lično bi bilo draže da je to učinio neko iz pokreta umesto tebe i da si od pokreta zatražio savet pa bi pokret reagovao, imalo bi veću vrednost. Ali bitno je postaviti težište prioriteta a ne Sandulovića umesto tog težišta. Bitno je organizovati prve korake i redosled kojim treba ići a to je izbegavati intrige i organizovati svoje kancelarije po gradovima širom Srbije. Za sada smo razbili više porcelana(ne priključivanjem demonstracijama, kritikom Aleksića, Sandulovića i ko zna koga još) nego krenuli napred. Ti moraš imati krug užih savetnika, razraditi plan i konkretne korake daljeg delovanja. Po tom pitanju si slabo zastupljen dok po pitanjima rekla kazala i previše. To se treba dovesti u zdravu ravnotežu.

Ovaj poslednji prilog koji mi je blokirao i tu prestaje svaka prepiska, bez odgovora-to tek toliko o toleranciji i demokratskom pristupu lidera ROD!

Pošto mi je blokiran pristup grupi ROD a i privatnoj stranici Dragana Stanojević-lidera pokreta dijaspore ROD koristim ovu mogućnost da informišem čitaoce Glasa Dijaspore putem objave u Glasu Dijaspore.

 

Dušan Nonković Teodorović

 

Eine Antwort

  1. I sta sa voim, sujeta proradila i kod Dusana?

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: