ИЗЈАВА СЕЛЕКТОРА КРСТАЈИЋА; СУДИЈУ ТРЕБА ПОСЛАТИ У ХАГ, ПОКАЗУЈЕ КОЛИКО ДУБОГО СЕДИ ЖАОКА НЕПРАВДЕ ИЗАЗВАНЕ НЕЗАКОНИТИМ БОМБАРДОВАЊЕМ СРБИЈЕ

ИЗЈАВА СЕЛЕКТОРА СРПСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ДА СУДИЈУ ТРЕБА ПОСЛАТИ У ХАГ ЗБОГ НЕДОСУЂЕНОГ ЈЕДАНАЕСТЕРЦА ПОКАЗУЈЕ КОЛИКО ДУБОГО СЕДИ ЖАОКА НЕПРАВДЕ ИЗАЗВАНЕ НЕЗАКОНИТИМ БОМБАРДОВАЊЕМ СРБИЈЕ, БЕЗ УН МАНДАТА АЛИ УЈЕДНО И ЗНАК ДА СРПСКА ДУША НИЈЕ ВИШЕ СПРЕМНА ДА ЂУТКЕ ПРИХВАТА СВАКУ ВРСТУ ПОНИЖЕЊА И НЕПРАВДЕ, ГУРКАЊЕ ОД СВАКОГ ХАНС И ФРАНЦА ОД МИЛА ДО НЕДРАГА.

НЕЗАКОНИТО, БЕЗ УН МАНДАТА, БОМБАРДОВАЊЕ СРБИЈЕ НИЈЕ НИКАКАВ КАВАЛЈИРСКИ ДЕЛИКТ ВЕЋ НАЈЦРЊИ ЗЛОЧИН КОЈИ СЕ ОГРЕШИО О КАРТУ УЈЕДИНЈЕНИХ НАЦИЈА, ЗБОГ КОЈЕГ БИ МОРАЛИ ОДГОВАРАТИ КАКО КЛИНТОН, БУШ, БЛЕР, ГЕРХАРД СРУДЕР И МНОГИ ДРУГИ ВИНОВНИКА КОЈИ СУ ОДГОВОРНИ ЗА КРШЕЊЕ МЕЂУНАРОДНОГ ПРАВА И ЗЛОУПОТРЕБЕ НАТО-а КОЈИ ЈЕ ОСНОВАН ИЗРИЧИТО КАО ОДБРАМБЕНИ САВЗ А НЕ ОСВОЈАЧКИ У ИМЕ КОЛОНИЗАЦИЈЕ У ИНТЕРЕСУ НЕКОЛИКО НАЈБОГАТИЈИХ И НАЈУТИЦАЈНИЈИХ ПОЈЕДИНАЦА СВЕТА.

МНОГО ЈЕ КРВИ ПРОЛИТО НЕДУЖНИХ ЉУДИ, ЖЕНА, ДЕЦЕ ПА И БЕБА ТИМ НЕЗАКОНИТИМ БОМБАРДОВАЊЕМ. МНОГЕ СУ ДУБОКЕ РАНЕ НЕПРАВДЕ ЗАДОБИТЕ ДА БИ СЕ МОГЛО ОСТАТИ РАВНОДУШНИМ. МНОГО ЈЕ КИДНАПОВАНИХ А О ТРГОВИНИ ОТЕТИМ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА ДА И НЕ ГОВОРИМ. МНОГО И ПРЕВИШЕ НАМ ЈЕ НЕПРАВДЕ УЧИЊЕНО ДА БИ СЕ МОГЛО И ДАЉЕ ЂУТАТИ КАО ДА СЕ НИШТА НИЈЕ ДЕСИЛО. ДОШЛЕ СУ ГЕНЕРАЦИЈЕ МЛАЂИХ КОЈЕ СУ ТО СРАМНО НАМЕТНУТО ЋУТАЊЕ У ИНТЕРЕСУ ОКУПАТОРА СПРЕМНЕ ДА ПРЕКИНУ, КОЈИ БИ ПО СВАКУ ЦЕНУ ДА СПРЕЧИ ПЛАЋАЊЕ ОШТЕТЕ СРБИЈИ ЗА СВОЈ ПОЧИЊЕНИ ЗЛОЧИН. ДА СЕ РАДИ О ЗЛОЧИНУ ЈЕ НЕОБОРИВИ ДОКАЗ ДА ЈЕ ИНВАЗИЈА БОМБАРДОВАЊЕМ ИЗВРШЕНА БЕЗ УН МАНДАТА ОДНОСНО БЕЗ ОДЛУКЕ САВЕТА БЕЗБЕДНОСТИ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА И ТО ПОД ИНСЦИНИРАНИМ РАЗЛОЗИМА И ФАЛШЕН ФЛАКЕН ОДНОСНО ФАЛШИМ ЗАСТАВАМА.

СВАКА ДОДАТНО УЧИЊЕНА НЕПРАВДА ИЗАЗИВА ЕРУПЦИЈУ СЕЋАЊА НА ТУ УЧИЊЕНУ НАМ НЕПРАВДУ И ЗЛОЧИН БЕЗ ГРАНИЦА И ПОКАЈАЊА ПА МА КОЛИКО ТО БИО МАЛИ ДЕЛИКТ ПА И НЕПРАВДА У ФУДБАЛУ БУДУ СЕ СЕЋАЊА НА КИДНАПОВАНЕ И НЕДУЖНО НАСТРАДАЛЕ НА ДОДЕЛУ СРПСКЕ ТЕРИТОРИЈЕ ЗВАНИЧНО ПРИЗНАТОЈ ТЕРОРИСТИЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ И АКО ЈЕ КОСОВО КОЛЕВКА СРБИЈЕ ОДНОСНО СРСКОГ НАРОДА. ТО ЦИВИЛИЗОВАН СВЕТ ОД ДАНАС МОРА ВЕЋ ВИШЕ ЈЕДНОМ СХВАТИТИ И РАЗУМЕТИ. МАЈКЕ ЧИЈА СУ ДЕЦА КИДНАПОВАНА КОЈЕ ИХ У МАЈЧИНСКОЈ ЗЕБЊИ ОЧЕКУЈУ И АКО ОСЕЋАЈУ ДА СУ ПОСТАЛА ЖРТВЕ НЕЛЕГАЛНЕ ТРГОВИНЕ ОРГАНИМА О КОЈИМА ТАКОЗВАНИ ЦИВИЛИЗОВАНИ СВЕТ УПОРНО ЋУТИ А ХАШКИ ТРИБУНАЛ ГУБИ СВУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ ПО ТОМ ПИТАЊУ И АКО ЈЕ КАРЛА ДЕ ПОНТЕ О ТРГОВИНИ ОРГАНИМА ПИСАЛА У СВОЈОЈ КЊИЗИ.

СВАКА И НАЈМАЊА УЧИЊЕНА НАМ НЕПРАВДА САЧИЊАВА, СА ПРЕДХОДНОМ, ЕРУПЦИЈУ ВУЛКАНА, СВИХ ПРЕДХОДНО УЧИЊЕНИХ НАМ НЕПРАВДИ А НА КОЈЕ САВЕСТАН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ВИШЕ ДА ЋУТИ.

СЕЛЕКТОР СРПСКЕ ФУДБАЛСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ БУКВАЛНО ЈЕ ЕКСПЛОДИРАО ПОПУТ ВУЛКАНА ПРИТИСНУТ СИЛНИМ ПРЕДХОДНИМ НЕПРАВДАМА И ДАО СИГНАЛ ДА ТАКО НЕ МОЖЕ ДАЉЕ, ДА ЈЕ СВАКОМ СТРПЉЕЊУ ДОШАО КРАЈ.

ЗАТО СЕЛЕКТОРУ СРПСКЕ СЕЛЕКЦИЈЕ ПРИПАДА СВАКА ЧАСТ И АКО СЕ ЗАПАДНИ МЕДИЈИ ОСЕЋАЈУ УВРЕЂЕНИ И САМО БРУЈЕ О НЕПРИМЕРНОМ ПОНАШАЊУ СЕЛЕКТОРА СРПСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ.

ПИТАМ СЕ ГДЕ СУ ТИ МЕДИЈИ БИЛИ ЗА ВРЕМЕ КРШЕЊА УН КАРТЕ ОД СТРАНЕ НАТО-а НА ЧЕЛУ САД?

ОЧИГЛЕДНО ЈЕ ДА СУ СВОЈ МОРАЛ И СВОЈУ САВЕСТ ЗАБОРАВИЛИ НА ЧИВИЛУКУ.

ОВАЈ КРИК НАШЕГ СЕЛЕКТОРА У ОВОЛИКОМ НЕМОМ ЋУТАЊУ И ПРЕЋУТКИВАЊУ НЕПРАВДЕ КОЈА НАМ ЈЕ УЧИЊЕНА И СВАКОДНЕВНО ЧИНИ ЗА МЕНЕ ЈЕ БИТНИЈИ И ОД САМЕ ПОБЕДЕ НАШЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ А МИСЛИМ ДА ТАКО ОСЕЋА НАШ НАРОД.  ДОСТА ЈЕ БИЛО КУШАЊА НА НЕПРАВДЕ КОЈЕ СУ НАМ УЧИЊЕНЕ И КОЈЕ НАМ СЕ СВАКОДНЕВНО ЧИНЕ У ИМЕ ЗАПАДНЕ „ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ“!  ПОДИГНИМО СВИ ХРАБРО СВОЈ ГЛАС ПРОТИВ СВАКЕ НЕПРАВДЕ КАКО ЧИЊЕЊЕ ЗЛА НЕ БИ ПРЕШЛО У СВАКИДАШЊУ НАВИКУ.

Душан Нонковић Теодоровић

Werbeanzeigen

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: