ДЕЦИ УБРИЗГАВАЈУ „СЛУЖБЕНУ ТАЈНУ“: Родитељи позивају на нови велики протест, др Стојковић изнела шокантне податке о вакцинацији (ВИДЕО)

ДЕЦИ УБРИЗГАВАЈУ „СЛУЖБЕНУ ТАЈНУ“: Родитељи позивају на нови велики протест, др Стојковић изнела шокантне податке о вакцинацији (ВИДЕО)

Гост емисије „Профилисање“ на радију „Сербона“ била је др Јована Стојковић која се бори против обавезне вакцинације. Стојковић је објаснила да се репресија према родитељима повећава и да иде у правцу укидања свих права родитеља. Oна је у емисији најавила нови сверодитељски протест који ће се одржати 19. маја на Тргу Републике у Београду.

др Joвана Стојковић (Фото: Јутјуб)

Она је навела да је од предходног протеста против обавезне вакцинације почело масовно избацивање из обданишта деце која нису вакцинисана, да је родитељима који се противе фармацеутској мафији, многи од њих су самохрани, укинуто право да деца иду у вртиће због чега су принуђени да бирају између посла и детета, а да је министар просвете најавио одузимање школске деце која нису вакцинисана од родитеља.

– Добили смо једну репресију, добили смо једно лудило, где родитељима стиже по 20-ак казни за те несрећне вакнцине који они немају да плате. Људи плачући воде децу на вакцинисање и моле бога да се ништа не догоди. Ова врста силовања је невиђена, ја то за свога живота нисам никада видела. Ово није постојало никад сем можда за време Турака – каже др Стојковић.

Она је рекла да су све инсититуције одбиле да реагују па чак и Уставни суд, а да фармацеутске компаније говоре да је састав вакцина “службена тајна”.

– Ово је чиста сила, присила, фашизам, концентрациони логор – каже она позивајући људе да изађу на сверодитељски протест.

Она у емисији говори о свим заблудама и медијским подметачинама поводом епидемије малих богиња и другим “подметачинама фармацеутских команија”.

Послушајте целу емисију:

Аутор и водитељ емисије је Томислав Црногорац.

Зашто је референдум о Косову и Метохији лош сазнајте ОВДЕ.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: