ОДГОВОР ВУЧИЋУ НА НЕУМЕСНУ ТВРДЊУ ДА СУ СРБИ ЛЕЊ И НЕСПОСОБАН НАРОД ДАЛЕКО ОД НЕМАЦА – Видео

Вучићу за информацију, уколико ниси стварно знао у шта сумњам, срби важе свуда по свету као вредни и матљиви људи само код Вучића у Србији то не важе, па зашто ако не зато што нам је лоша влада која влада у име туђих интереса! Није Србин рођен за роба то барем није тешко за схватити валда ни Вучићу. А што се тиче Немачког животног стандарда па то је цена за своје вазалство америма, да буду жртвовани ко топовско месо или, не дај Боже, атомском рату. После изгубљеног другог светског рата немци су били, од западних сада својих савезника, прво предвиђени да буду сељаци односно да Немачка буде аграрна земља на коју би се рушиле ракете истока и запада са атомским бојевим главама. Били су предвиђени да буду жртве у случају рата истока и запада, капитализма и комунизма. Пошто су постали свесни да у атомском рату не би било победника прешло се на испуњаваљње маршаловог плана да би се доказало комунистичком истоку да је западни капиталистички систем по народ кориснији и успешнији. То нема ништа са врлинама једног народа већ са стратегијским тактикама победника. Никола Тесла је симптоматичан пример за србе-паметан, вредан а други имају корист од тога захваљујући неспособним владама Србије и то од вајкада.

Како ову накараду о србима дајеш од себе тако и по налогу запада певаш славопојке о Мурату као озбиљном војсковођи којем срби нису ни до колена. Овим и оваквим изјавама си сам себе дисквалификовао као председника срба односно Србије. Са тим, ја тебе не признајем нити за свог председника нити за некога ко брани интересе срба и Србије, са таквим начелима не можеш бити председник Србије и тачка!

Што се тиче Прага и Кафке! Нити је Праг немачка реч нити је Кафка немачко име нити је језик генетски доказ. Староседеоци Европе нису немци већ сорби односно серби који и дан данас представљају огромну генетску већину тог народа без обзира којим језиком говорили! То толико о Вучићевом познавању историје, националним припадностима и генетским особинама српског и немачког народа.

И на крају, ево још једне Вучићеве небулозе да је Мурат озбиљни стратег којем нема равна… Само при томе запоставља чињеницу да је дошао да покори србе а при томе да је изгубио главу од тих истих срба!

Ма докле ће мо подаништавати себе унаточ свих историјских чињеница, докле ће мо дозвољавати да нам туђин намешта себи подобну владу па се онда надати да ће нам тако моћи боље бити.

Ево још један видеопримера па образујте своје мишљење:

http://www.jutarnjiglasnik.info/glasnikov-magazin/istorija/vucic-fasciniran-muratom-murat-je-bio-hm-ovi-nasi-nisu-ni-za-skute-da-mu-nose/

Аутор текста;

Душан Нонковић Теодоровић

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: