СРБИ СУ СЕ ОСЛОБОДИЛИ РОБСТВА ПОД ТУРЦИМА, БЕЧКЕ ИМПЕРИЈЕ И ХИТЛЕРОВОГ ФАШИЗМА АЛИ СВОГ ДУХА ПОДАНИШТВА ЈОШ УВЕК НИ У ЗАЧЕТЦИМА НИСУ! ЧАСТ И СЛАВА ИУЗЕТЦИМА!

СРБИ СУ СЕ ОСЛОБОДИЛИ РОБСТВА ПОД ТУРЦИМА, БЕЧКЕ ИМПЕРИЈЕ И ХИТЛЕРОВОГ ФАШИЗМА АЛИ СВОГ ДУХА ПОДАНИШТВА ЈОШ УВЕК НИ У ЗАЧЕТЦИМА НИСУ. ЈОШ УВЕК ЈЕ НЕКИМА СТАЛО ДО ЛЕПЕ СТРАНЕ РЕЧИ УЗ МАЛО БАКШИША МАКАР ОНА ДОЛАЗИЛА И ОД СЕБИ ГЛУПЉЕГ ТУЂИНА ПА И НЕПРИЈАТЕЉА. ИНАЧЕ КАКО ОПРАВДАТИ ТОЛИКЕ ДОКОНЕ САВЕТНИКЕ ПОПУТ ТОНИ БЛЕРА, ТОЛИКУ ПОСЛУШНОСТ ТОГА СВЕГА ШТО НАМ ГОВОРИ ЕВРОПА. КАКО СХВАТИТИ ТО ПОДАЈНИЧКО ЋУТАЊЕ НА БОМБАРДОВАЊЕ НЕДУЖНОГ НАРОДА ОТРОВНИМ УРАНИЈУМОМ И ИЛЕГАЛНО ТРГОВАЊЕ ОТЕТИМ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА. КАКО ЈЕ МОГУЋЕ СЕБЕ ДО ТЕ МЕРЕ ПОГРБИТИ ПА СЕ СА ЗЛОТВОРОМ ДО ТЕ МЕРЕ ПОБРАТИМИТИ ПА ГА ЧАК И ПРИЈАТЕЉЕМ НАЗИВАТИ АКО ТОМЕ СВЕМУ НИЈЕ ПРЕДХОДИЛО ДУГОВЕЧНО РОБОВАЊЕ ПОГРБЉЕНОГ ХОДА.

ЗНАЈУ ТО ОНИ А ЗНАМО И МИ, БОРИЛИ СУ СЕ НАШИ ПРЕТЦИ СА МАЊЕ ИЛ ВИШЕ УСПЕХА ПРОТИВ ПОГАНЕ ЛОЗЕ СВОЈЕ И ПОГРБЉЕНОГА ХОДА АЛ СЕ ЈОШ ДО КРАЈА НИСУ ИЗБОРИЛИ. ЗНАЈУ ОНИ ДОБРО ДА СУ НАМ ПРЕТЦИ НЕЗАВРШЕН ПОСАО НА ДОРАДУ ОСТАВИЛИ. ВИШЕ ДАНАС СТРАНИХ ПОДАЈНИКА НЕГО НЕКАД ЦРНИХ ПОТУРИЦА.

ШТА ТО ОНИ УМЕЈУ А МИ ДА НЕ УМЕМО? ПА ЧЕМУ ОНДА ИСПОД СКУТА ТОЛКО ЊИХ ПИЈУ РУЈНО ВИНО, ЧЕМУ КАД СВЕТУ ДАДОСМО ТАКВЕ ПОПУТ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ? ЧЕМУ АКО НЕ ИЗ ПОДАНИШТВА СИТНЕ РАЈЕ ШТО УМИШЛЉА ДА ЈЕ НЕКА СИЛА. УГУШИ НАМ ЛОЗУ ТО СИЛНО ПОДАНИШТВО, УНИШТИ НАМ НАРОД ТО СИЛНО ЗА СИТНИ БАКШИШ ПУЗАЊЕ, БЕЗ ДОСТОЈАНСТВА И БЕЗ КИЧМЕ.

ПОНОВО ЋЕ НЕЧИЈА МАЈКА ЗАКУКАТИ И СЕБЕ У ЦРНО ЗАВИТИ ЗБОГ ТОГ КУКАВНОГ ПОДАНИШТВА ШТО НАМ НАРОД У ЦРНО ОБОРИ, У ЦРНО ОБОРИ И РОБОМ УЧИНИ.

НИЈЕ ЧОВЕК РОЂЕН ЗА РОБА, НЕЋЕ СЕ МОЋИ ДОВЕКА ШАРЕНИМ ЛАЖАМА ОБМАЊИВАТИ, ДИЋЕ СЕ КАД ТАД КУКА И МОТИКА!

Душан Нонковић Теодоровић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: