Nešto se vrlo ,,duboko’’dogodilo u SAD 21. 12. 2017. odlukom predsjednika Donalda Trampa: POČINJE ISUŠIVANJE ,,MOČVARE“

POČINJE ISUŠIVANJE ,,MOČVARE“
.
Nešto se vrlo ,,duboko’’dogodilo u SAD 21. 12. 2017. odlukom predsjednika Donalda Trampa pod nazivom: „Izvršni nalog o blokiranju imovine osoba uključenih u ozbiljnu zloupotrebu ili korupciju ljudskih prava“.

Naredba je proglasila stanje nacionalne vanredne situacije u vezi s ljudskim pravima i korupcijom, te imenovala određene pojedince i organizacije kojima će se bankovni računi i imovina zamrznuti, bez obzira na to gdje su u svetu izvršili zloupotrebu.

Dok su glavni mediji uglavnom zanemarili Trampov Izvršni nalog, alternativni mediji mu posvećuju veliku pažnju. Mnogi su primijetili da je Izvršni nalog daleko značajniji od onoga što se čini na površini.
Umesto da bude samo zamrzavanje financijskih sredstava stranih državljana povezanih s ruskom sferom utjecaja, kako se to na površini čini, to je stvarno ciljano na članove „Deep State“ (Cabala ili Iluminati) koji su bili uključeni u trgovinu ljudima , pedofiliju i sistemsku korupciju širom planete.

Jezik Izvršnog naloga vrlo je jasan u smislu kako međunarodna korupcija i zloupotreba ljudskih prava prete nacionalnoj sigurnosti SAD-a:

,,Ja, DONALD J. TRAMP, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, smatram da prevalencija i težina zloupotrebe ljudskih prava koja ima svoj izvor ili u znatnoj mjeri, izvan Sjedinjenih Američkih Država, kao što su oni počinjeni ili usmereni od strane osoba navedenih u Aneksu ovog Naloga, postigli su takav opseg i težinu da ugrožavaju stabilnost međunarodnog političkog i ekonomskog sistema … Sjedinjene Države nastoje nametnuti materijalne i značajne i značajne posjedice onima koji su počinili kršenje ljudskih prava ili se bave korupcijom , kao i za zaštitu financijskog sustava Sjedinjenih Država od zlostavljanja istih osoba.

Stoga utvrđujem da ozbiljno kršenje i korupcija ljudskih prava širom sveta predstavljaju neuobičajenu i vanrednu pretnju nacionalnoj sigurnosti, spoljnoj politici i ekonomiji Sjedinjenih Država, i ovim izjavljujem nacionalnu obavezu za rješavanje te prijetnje.’’

TRAMPOV NALOG od 21.12. 2017:
https://www.whitehouse.gov/…/executive-order-blocking-prop…/

Trampov Izvršni nalog povezan je s Zakonom o globalnoj odgovornosti za ljudska prava.
Ta veza može lako dovesti čitaoce do pogrešnog zaključka verujući da je Izvršni nalog isključivo namijenjen korumpiranim ruskim činovnicima, te korupciji i kršenju ljudskih prava od strane zemalja u uticaju Rusije.
Ipak, kako ističu brojni izvori alternativnih medija, Trampova izvršna vlast ide daleko iznad ruske sfere uticaja. On stvarno cilja ,,Duboku Državu’’ (Deep State), ispunjavajući svoje obećanje iz 2016 kampanje da „isušiti Močvaru“.

Jim Stone, freelance novinar, piše :
http://82.221.129.208/.zn9.html

Izvršni nalog predstavljen je kao nacionalni činilac u slučaju nužde, u početku. Isprva se čita kao da je namenjen strancima koji su na kraju imenovani izravno u aneksu. To NIJE ono što je ovo. Prvi dio Naloga samo cementira drugi dio Naloga, kako bi sprečio američke kriminalce da beže u strane zemlje i da ih podržavaju stranci.
Da zbrojimo ovo:
Ni jedan ,,močvarni krivac’’ ne može prihvatiti pomoć od drugog ,,močvarnog krivca’’ za skrivanje … Trgovina decom i druge zloupotrebe ljudskih prava pokriveni su, pokrivena je krađa i zloupotreba državnih, sve su stavke pokrivene strancima i američkim državljanima. Strancima koji imaju imovinu u SAD-u koji su učinili nešto protiv SAD-a, u svrhu podupiranja ,,vašingtonske močvare’’ imovina će biti zaplenjena, svakom ko je prekršio bilo šta iz ovog Izvršnog naloga imovina će biti zaplenjena …

Anonimni zviždač koji koristi pseudonim MegaAnon kaže da je Trampov Izvršni Nalog doveo do toga da su se mnogi moćni članovi Deep Statea probudili bez financijskih sredstava!

Pogodite šta? Mnogi ljudi iz Močvare dok su noćas spavali, izgubili su sve.
Bit će to DUUUUGAČAK Božićni praznik za njih … sve im je uništeno pre izlaska sunca …
To pokriva decu / ljude, drogu, oružje / pištolje, WMD / hemikalije / uran, organe itd.

Izvršni Nalog i jezik koji koristi stvarno označavaju važan događaj. Jednostavno, to označava prenos političke moći s Deep State-a na američku vojsku, u smislu onoga ko stvarno kontroliše američku Republiku.
Nije tajna da se Donald Trump okružio visokim vojnim oficirima i penzionisanim generalima koji dele njegovu želju da „isuši Močvaru“.

Opširnije na:
http://exopolitics.org/trump-executive-order-targets-deep-…/

Link:
http://objave.com/phpBB3/viewtopic.php?p=143780#p143780

Gefällt mirWeitere Reaktionen anzeigen

Kommentieren

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: