ДА ЛИ ЈЕ ЧУДНО ТО ШТО ЈЕ БРНАБИЋЕВА ПРЕМИЈЕР

ДА ЛИ ЈЕ ЧУДНО ТО ШТО ЈЕ БРНАБИЋЕВА ПРЕМИЈЕР

Није ту ништа чудно што је лезбејка само је питање да ли баш мора бити премијер онај ко не препознаје праве вредности већине народа! Поставља се питање да ли је тако неко у стању да одлучује у интересу већине кад очигледно Брнабићевом управљају емоције које су огромној већини стране, отућене, непознате. Ако се неко одлучи да уништи своју генетску лозу то је онда своја приватна стват и ако је грех али таквој особи се ипак не може поверити цео један народ јер какве су ти мисли такав си и човек а такав и вођа народа а такве су ти и вредности. Ако се природа нашалила са таквом особом, женском телу дала мушку душу, мушке емоције, питање је да ли је таква особа за пример већини народа, узор деци по питанју од животног значаја. Питање је да ли неко може бити на таквој функцији ако елементарне, од виталног значаја, ствари постави на тумбе, наопако у свом приватном животу. Она је ту на тој функцији да служи интересима народа на првом месту а како да му служи ако су јој емоције у супротности емоцијама тог народа.

Има лезбејки и хомосексуалаца који ипак препознају праве вредности друштва у којем живе али то су ти који своје наклоњености, што одударају већинском делу народа, задржавају за себе за своју приватност свесни да се коси са правим вредностима већинског дела народа. Наравно да су праве вредности оне које одржавају свој генетски обстанак а не те које га свесн или несвесно уништавају. То толико о правим и погрешним вредностима.

Међутим, науци је познато да се обично свака особина развија на рачун других особина. Златан просек је обично подједнаки удео свих особина, односно уравнотежени скуп просечност. То је оно што ми називамо нормалном особом. Познато је и то да је већински део Нобеловаца у некој посебној дисциплини изнад просека док у другима има упечатљиве дефиците. Један геније је обично у једној дисциплини генијалан али зато у великом броју другох дисциплина има дефиците испод просека обичног човека или насупрот позитивној генијалности огромну негативну “генијалност”. (Хитлер) Из тих разлога се поставља питање да ли је особа са екстремним особинама, екстрамног генетског карактера уопште у стању да уравнотеженом политиком води један народ у интересу народа. Мислим да не може, зато што има сасвим други поглед на вредности. И не може га истог имати јер су њене емоције и схватања вредности другачије од оних што народ сматра вредностима. О војсци може говорити свако али како је бити војник зна само онај ко је био војник. О порођају уме свако понешто рећи али само мајка зна шта значи родити дете. Џабе је причати како сунце лепо греје ономе кога сунце никад није огрејало исто тако говорити о лепотама боја ако је човек од рођења слеп за боје. Не може нико говорити о потребама народа ако никад таквих потреба није имао-сит гладном не верује. Не може нико за туђе дете толко осећати и тако бринути колико уме за своје да брине, ма колико волео децу. Рођењем јој није дато да роди дете па ни у толикој мери да заступа дечје интересе па ни родитеље. По природи ствари је хендикепирана а да и не зна колико!

Приватност и уживање у животу је једно а народ сасвим нешто друго.

Међутим то није све што Брнабићева није у стању да сагледа. Њено нездраво просуђивање се огледа и у томе да се уопште не женира сести у фотељу премијерке а да се не приупита да ли је демократским начином изабрана од народа да влада њиме односно за премијера!

Душан Нонковић Теодоровић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: