Otvoreno pismo predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću TRAŽITE SLOBODU ZA KIDANPOVANE SRBE, NE DAJTE ZLOČINCIMA DRŽAVNIČKI IMUNITET

 

Otvoreno pismo predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću TRAŽITE SLOBODU ZA KIDANPOVANE SRBE, NE DAJTE ZLOČINCIMA DRŽAVNIČKI IMUNITET
Otvoreno pismo predsedniku Republike Srbije

Aleksandru Vučiću

TRAŽITE SLOBODU ZA KIDANPOVANE SRBE,

NE DAJTE ZLOČINCIMA DRŽAVNIČKI IMUNITET

Američki Stejt department, međunarodna krizna grupa, OEBS su zahtevali da država Srbija odmah oslobodi kako su nazvali“političke zatvorenike režima Slobodana Miloševića“.

Tako su Savezna Vlada Vojislava Koštunice i Republička Vlada Zorana Đinđića iz srbskih zatvora oslobodile 2108 albanskih terorista i dokazanih zločinaca na čelu sa braćom Mazreku. Najžalosnije i najpogubnije po porodice kidnapovanih a tragično po kidnapovane Srbe je to što nisu zahtevali da se kidnapovani Srbi oslobode i vrate svojim porodicama.

Gospodine predsedniče,

Godinama se ćutalo o našim mučenicima, a među pregovaračima u Briselu su predratni, ratni i posleratni zločinci. Srbija nije smela da dozvoli da Hašim Tači umesto u zatvoru bude mirotvorac i pregovarač sa državnicima Srbije. Da li je moguće da će zločinačka ratna koalicija „OVK“ na slobodu dočekati doživotni državnički imunitet lažne države Kosovo.

Gospodine predsedniče, ništa vas ne sprečava da od Tačija u Briselu na predstojećem razgovoru zatražite slobodu za kidnapovane Srbe počev od prve otmice desetorice rudara površinskog kopa uglja Belaćevac, maj – juni 1998. godine.

Što se tiče hapšenja Srba na Kosovu i Metohiji od albanskih specijalnih jedinica ROSU (bivše OVK) ništa nas ne iznenađuje jer su zločini od 1998,1999,2000… godine nad Srbima ostali nekažnjeni a zločinci nisu privedeni pravdi.

DOKLE DA ČEKAMO SLOBODU ZA KIDNAPOVANE SRBE I PRAVDU ZA SRPSKE ŽRTVE???

DSCI0216.JPG

DSCI0219.JPG

DSCI0221.JPG

DSCI0223.JPG

DSCI0227.JPG

DSCI0279.JPG

DSCI0339.JPG

 

 

 

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: