ШТА ПИШУ ЧИТАОЦИ О КЊИЗИ; ТРАГОМ СРБА! Допиши свој коментар на адресу: dusan.nonkovic@gmx.de

Књига кошта у Србији 5 € или 600 дин. у земљама зап. Европе 10 евра

Књигу можете наручити преко: dusan.nonkovic@gmx.de

Boris Staparac:

Dragi brate Dušane danas mi stigla tvoja divna knjiga. Knjiga istorije svedočanstva korena naseg roda. Smatram da je veoma dobro uradjena i da je impresivna podatcima koje si naveo. Vidi se istrajan rad na proucavanju istorijske gradje, tako da je ovo kapitalno delo iz ove oblasti. Veoma sam ponosan i srećan što sam delić tvog velikog dela. Verujem da ova knjiga treba da se nadje u svim bibliotekama i na mnogim naučnim tribinama. Cestitam ti na valikom delu i želim da postane primećena i čitana što i zaslužuje.

КЊИГА КОШТА У СРБИЈИ 5 евра у земљама ЕУ 10 €
Заинтересовани нек се јаве на: dusan.nonkovic@gmx.de

М. Миловановић:

Драги г. Душане, шаљем ти ово које тумачи исто што и ти тврдиш у својим истрживањима и сложено у књизи ТРАГОМ СРБА и мало то истражи.Рођен и живео у Дреновцу код Параћина где се годинама истражује НЕОЛИТСКО НАСЕЉЕ.Према досадашњим мојим сазнањима изгледа поморавски потез је пун неолитских остатака,но финанска ситуација увек била препрека да се дође до историјско-архелошких сасзнања.Када сам као дете учествовао у обради наших њива(орање-копање) врло често се налазило остаци старе керамике.Књигу ТРАГОМ СРБА,прегледао и допада ми се,читаћу на тенане.Са посебним поздравом Мата.Мој брат др.Милан В.Миловановић,један од учесника у проналаску вакцине против МАЛИХ БОГИЊА,потражи на Гуглу.— in Jagodina.ГРАД НА ЈУХОРУ СТАРИЈИ ОД ТРОЈЕ И ВАВИЛОНА

ГРАД НА ЈУХОРУ СТАРИЈИ ОД ТРОЈЕ И ВАВИЛОНА Пише: Мирослав ДИМИТРИЈЕВИЋ Подграђе јухорског праисторијског града на Велик…
posebnaporodicnazavetina.blogspot.com

Светлана Раденковић:

Трагом срба: Ово је прва књига коју сам прочитала на ову тему, захваљујући Вашој промисли, која ми је пробудила жељу да је овековечите и оставите потомцима нашег српског народа као писано дело. У време мог школовања, векови наше српске цивилизације били су притајени. Хвала Вам на овом маестралном сведочанству, где чињенице излазе на видело.

Надам се да ће Ваша књига потаћи младе да пренесу Ваша запажања на млађе генерације.

Горан Андрејев:

Помаже Бог, прочитао сам вашу књигу и утисак је да ми је драго што сам је набавио, прочитао, нешто што нисам знао научио, оно што сам знао додатно утврдио.

Душан Нонковић:

Хвала свима на лепим и конструктивним коментарима као и на куповини књиге јер стим омогућујете штампање друге књиге која је већ у припреми.

Milan Rokvić:

Поштовани Душане,
Одавно сам прочитао вашу оргиналну књигу.
Све критике су позитивне, одушевила ме је теза о Србском Српа.
Стварно много тога су смишљено крили од нас. Моје скромно
мишљење да смо почели да посрћемо (срби-словени) и да нас разбијају
кад су нам наметнули јудохришчанство мачем и проливањем наше крви,
тако да смо заборавили старословенске-србске Веде.
Желим вам пуно здравља и среће, снаге да наставите ваш истаживачки рад.
Срдачан поздрав.

 

Ђорђе Маринковић

Стварно сам одушевљен са кратким уводом књиге који је ту изложен и надам се да ће бити још оваквих књига којима ће се разобличавати све лажи бечко-берлинске школе, која се данас изучава по школама и факултетима, док се истинска историја нашег народа гура у страну и такви људи је често исмевају. Зато је ваша књига велики допринос борби за Истину.

С поштовањем,
Ђорђе Маринковић

Слободан Маслић:

Читам вашу књигу, трагом срба, зашто не користите азбука, или азбуква, сами пишете да се очух ћирилице родио 7 хиљада година касније?

Аутор књиге:

Књига је написана ћирилицом ?

Слободан:

Питам вас зашто користите термин ћирилица, а не азбука? а објаснили сте већ на 12 .страници….да је тај измишљени термин по као Ћирилу

Аутор књиге:

Па зато што ће тако читаоци најбоље моћи разумети о чему се ради у овој књизи пошто је термин ћирилица толико укорењен. Мислим да се из ње јасно види о чему се ради!? Али и у тој књизи сам навео да је Ђерил добио своје име по Ђирилици а не ћирилица по Ђирилу. У следећој књизи сам већ то тако објаснио да су ћирилицу назвали по речи ђирити јер кад се посматрају људи који читају, за неписмене посматраче то изгледа као да ћире-Сад не могу овде целу следећу књигу написати

Уколико се слажете, пренео бих ову нашу размену мишљења у рубрику: Шта пишу читаоци о књизи- Мислим да би то био и многима одговор на своја слична питања?

Слободан:

може

можете моје питање појаснити…ако је сложено

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: