САНКЦИЈЕ И ДЕМОКРАТИЈА СЕ ПОДНОСЕ КО ВАТРА И ВОДА

 

ТА ГОСПОДА У ВАШИНГТОНУ МОИРАЈУ ВИШЕ ЈЕДНОМ СХВАТИТИ ДА СУ САНКЦИЈЕ ОЛИЧЕЊЕ, СИМБОЛ И ОРУЂЕ ДИКТАТУРЕ ПА И ФАШЗМА И КО ЗНА ЧЕГА СВЕГА САМО СИГУРНО НИСУ ТВОРЕВИНА ДЕМОКРАТИЈЕ А ЈОШ МАЊЕ СУ ЊЕН САСТАВНИ ДЕО!

ОЧИГЛЕДНО ЈЕ ТОЈ “ГОСПДИ”, КРВАВИХ РУКУ ДО ЛАКАТА НЕВИНОГ НАРОДА, ТА ЧИЊЕНИЦА НЕПРИХВАТЉИВО КАО И ТА ДА ЈЕ БОМБАРДОВАЊЕ БЕЗ УН МАДАТА РАТНИ ЗЛОЧИН!

САНКЦИЈЕ И ДЕМОКРАТИЈА СЕ ПОДНОСЕ КО ВАТРА И ВОДА

Ех да није монополиста над привредним блокадама које диктира мали број криминалаца и ратних злочинаца преко океана понашајући се као да им је ова наша плава планета лична својина од Бода дата. Ту вам не вреде ни најбољи дистрибутери било којих и кавих производа па ни малина и ко зна којих све конкурентних производа уколико се блокирају административним мерама привредно и војно најјачега у служби мафијашких структура (што нема никакве везе са демократијом и демократским принципима слободног тржишта). Решење је у оснивању задружни удружења која би била одговорна својим статутом само интересима малинара и других проивођача. Малинари би морали имати хладњаче у својем власништву да их туђе не уцењују и где год да је могуће избећи неког посредника те га се мора и озбиљно заобићи и заменити својом задругом. Производња сокова и мармеладе и неких нузпродукта и излазком на тржиште својим готовим, финалним производима решити ову врсту проблема. То би било једно од ефикасних решења кад не би било свих могућих смицалица па по потреби великог брата блокада односно страног фактора. Ту ситуацију најбиље осликава гасовод преко Бугарске. Али да би се избегла блокада за Русију и друге наклоњене земње, да би се одлепило од уцењивачке економске политике такозваних „демократских“ монополиста власт мора приоритетно успоставити контролу над провоџађијама сваке врсте као и ставити под своју контролу стране тајне службе, успоставити озбиљан савез са Русијом приступом Еуроазијској унији-Само се тако може извући из канџи уцењивача који су узурпацијом силе упрегли у своје криминалне недемократске методе све релевантне институције САД па и НАТО под лажном заставом слободног тржишта и фантомских претњи демократији да би скрили чињеницу да сами собом представљају највећу претњу и зло не само по демократију, слободно тржиште већ и по светски мир. Ограничавају ћи санкцијама све и свашта представљајући себа као једине борце за право владавине слободног тржишта напустили су већ одавно принципије демократских вредности и заменили дуплим аршинима, вредности на које је Америка не само била поносна већ и на њима темељила благостање и стабилност земље, вредности које је ова шака криминалаца заменила дуплим аршинима; кадија вас тужи, кадија вам суди причајући о демократији и праву слободног тржишта дуплим аршинима. Све док се не схвати прије свега у Америци да су привредне санкције у својој суштини администритивне мере које су у суштој супротности демократским принципима као и слободном равноправном тржишту не ће наћи моћи наћи решење нити најспособнији произвођач било које своје робе па ни малинар које би омогућило достојан живот радницима. Санкције и дупли аршини немају шта тражити нити у демократским уређењима нити принципима слободног тржишта где влада само закон способнијег и квалитетнијег производа по најпристојнијој цени! Ако Америка намерава окончати светску кризу онда се мора вратити принципима демократије.

Из овога се да закључити да није ни до вредних и способних радника нити до квалитетних производа већ изричито до узурпације светске моћи од неколико најбогатијих и најутицајнијих фамилија света које су Америку, земљу неслућених могућности претворили у земљу талаца а свет узурпацијом власти у полигон крвавих ратова који има само један циљ а то је да служи тим узурпаторима моћи, владарима из сенке да успоставе диктаторску власт из сенке над целим светом како би били још богатији и још утицанији. Ту није ни до најквалитетнијег и најмасовнијег производ света, попут малина, у овом случају, да би човек могао живити пристојним животом јер није до њега ни до квалитета производа већ до привредно војно најјачих и најутицајнијих злих намера, оних који су узурпацијом овладали свим одлучујућим скретницама цивилног друштва контролишући га у свим доменима и порама, путем медија шта да мисли па до вакцина и прехранбених навика, диктирајући из сенке својим капиталом услове живота. Од Америке, земље неслућених могућности створили су земљу сиромаштва и беде а од света черге избеглица, од демократије диктатуру из сенке са неурушивим правом јачега на основи дуплих аршина.

Америка се мора вратити својим истинским демократским принципима како би спасила и себе и свет. Мора ће се престати са куповином својих председника финанцирањем њихових изборних кампања ако истим тима није стало до своје свеопште пропасти а и света!

Душан Нонковић Теодоровић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: