Ana Brnabić; vlada ne brani gej paradu već pravo naroda-Zaboravila je samo da kaže; DEMOKRATSKA prava većinskog dela naroda koji većinski nije za paradu „ponosa“ već za druge prioritete!

Ana Brnabić reče, vlada ne brani gej paradu već prava naroda samo je zaboravila da kaže; ustavom zagarantovano DEMOKRATSKO pravo većinskog dela naroda a to znači, da u demokratiji vlada pravo većine a većina nije za kojekakve gej parade mikromanjina i prazne džepove već za druge prioritete. Kad kaže da vlada brani pravo naroda očigledno misli da je narod gej populacija, manjinski deo naroda koji ima pravo da nametne većini svoju volju a da ne kažem da misli da mikromanjina ima pravo da zajaše većinski deo naroda. Kako se to ova osoba ne ženira zauzeti mesto šefa vlade a da nije dobila, demokratskim putem, mandat od naroda, putem izbora pa da je barem kao Beli izašla pred narod ali ništa od toga svega već samo preporukama očigledno Vučića i stranog faktora. Očigledno je da Ana podrazumeva pod demokratijom samo pravo da manjina zajaši većinu. Očigledno je da ima naopaki pristup stvarnosti što nagoveštava da nije u stanju donositi zdravog uma zaključke. Demokratija je u prvom redu vladavina većinskog dela naroda. Sva moć pripada narodu a ne pojedincima, ni njoj ni bilo kojim i kakvim gejovima pa ni Vučiću koji je na nepošten način, da ne kažem kurvanjski, uskratio narodu pravo na objektivno informisanje putem društvenih TV medija, oni pripadaju narodu a ne Vučiću. Ne samo da je sputao narod ne izlaženjem na javne duele već mu je uskratio i mogućnost da se objektivno informiše o opoziciji, njenim namerama i programima. Zašto ako nije zato što su im programi bolji od njegovih. U suprotnom ne bi imao razloga za to! Osnovno demokratsko pravo naroda je da mu se omogući i ispoštuje većinski doneti stav a to je sigurno pravo na objektivno informisanje, pravo da upozna opozicione programe i namere iz prve ruke opozicionih lidera-toga nije bilo ni toga ni uravnotežene podeli medijskog vremena. Drugim rečima, narod je bio prevaren. Koji bi to narod većinski(demokratski) bio za to da mu se uskrati sveobuhvatno predstavljanje opozicije iz prve ruke na glavnim TV stanicama!?  Sprečiti opoziciju i to u celini da se predstavi u istoj meri kao što je to uzeo sebi za pravo Vučić je po mom ne samo nečasni akt već i krivično delo. Na taj način sprečiti da se informiše narod, kako ne bi bio u stanju da donese najbolje odluke po sebe i državu, na osnovi uvida u programe i namere opozicije, je običan oštaplerski akt nalik na ulične šibicare i gori od toga jer je koban po državu i narod a ne samo po nekolicinu ljudi. Tragedija srpskog naroda je u tome što nit Brnabić niti Vučić znaju za sramotu. Ona po prirodi stvari a on što je već predugo u politici pa je izgubio svaki osećaj srama i civilnog poštenja i što je najgore, pregled i smisao za stvarnost.

Dušan Nonković Teodorović

Advertisements

2 Antworten

  1. „vecina nije za kojekakve gej parade“
    Cime se dokazuje ova tvrdnja? Koji demokratski iskoriscen mehanizam je potvrda ovakvog stava to jest koja gradjanska inicijativa je koristeci isti mehanizam kao ova koja trazi gej paradu, obezbedila potvrdu gore iznete tvrdnje da „vecina nije za kojekakve gej parade“

    • A koji je demokratski mehanizam potvrda ja je većinski hoće za premijera? Zašto se onda nije na primer kao Beli stavila na izbor narodu ili kao kandidat bilo koje pol. stranke? Zašto ako ne zato što zna da joj narod ne bi ukazao poverenje!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: