Студенти “спонтаних” протеста морају озваничити своје опуномоћене чланове своје информативне службе како не би свако могао говорити у њиховом имену. Тек тад ће се показати да ли се ради о спонтаности са одговорним одбором или о интактним ћелијама Сорошове пропагандне машинерије, “спавачима”!

Студенти “спонтаних” протеста морају озваничити своје опуномоћене чланове своје информативне службе како не би свако могао говорити у њиховом имену. Тек тад ће се показати да ли се ради о спонтаности са одговорним одбором или о интактним ћелијама Сорошове пропагандне машинерије, “спавачима”!

У најмању руку је непримерно преузети захтеве из програма Двери па онда тврдити како су све странке исте а сви председнички Кандидати исти! Е неће моћи, нису сви исти! Није исти Бошко Обрадовић и Саша Јанковић који тврди, за разлику од Бошка, да је у Сребреници био геноцид те на тај начин оправдао незаконито бомбардовање Србије без УН мандата што је равно злочину а српски народ, на тај начин, оштетио за потражњу ратне оштете.

Не треба наседати Окупаторској пропаганди те се равнати по оној; рекла казала да би на крају били сви кандидати окаљани како би НАТО себе прогласио за јединим фактором стабилности на Балкану!

Видео прикази свих кандидата су свима доступни те свако може проверити шта је ко и кад од кандидата говорио, што представља најобјективнији извор о кандидату! Да, то је то, што кандидати говоре већ дужи временски период, то што најбоље оцртава сваког председничког кандидата а не оно шта ко о њему говори и измишља!

Ево примера ради видео запис, Обрадовићевог става:

https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/1298825266860766/

Или:

https://www.youtube.com/watch?v=4xcoiMgVWCo&feature=youtu.be

У вашем интересу и интересу истине је да се потрудите те да упознате председничке кандидате из личних њихових видеоприлога који су свима и сваком доступни на, youtube, како не би били жртве којекаквих манипулација, радио Милеве и оне, рекла казала, обојених револуција односно окупатора Србије!

Душан Нонковић-Теодоровић

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: