НЕ, НЕ И НЕ! НИ САДА НИТ ИКАДА!

foto3

Душан Нонковић-Теодоровић

НЕЋУ НИКАД ОКРИВЉИВАТИ ЦЕЛЕ НАРОДЕ, НИ ХРВАТСКИ НИ НЕМАЧКИ НИ АМЕРИЧКИ ЈЕР БИХ СТИМ САМО ПРУЖАО УТОЧИШТЕ РАТНИМ ЗЛОЧИНЦИМА ТЕ ОТВОРИО ПРОСТОР ЗА ДАЉЕ МАНИПУЛИСАЊЕ КРЕАТОРИМА МОЋИ КОЈИ СУ НАРОДЕ ОКРЕЂАЛИ ЈЕДНЕ ПРОТИВ ДРУГИХ ДА БИ ИХ ГУРНУЛИ У АМБИС ЗЛА И ЗАГОСПОДАРИЛИ ЊИМА

НЕ, НЕ И НЕ! НИ САДА НИТ ИКАДА! НЕЋУ НИКАД ОКРИВЉИВАТИ ЦЕЛЕ НАРОДЕ, НИ ХРВАТСКИ НИ НЕМАЧКИ НИ АМЕРИЧКИ ЈЕР БИХ СТИМ САМО ПРУЖАО УТОЧИШТЕ ПРАВИМ РАТНИМ ЗЛОЧИНЦИМА, ПРИКРИВАО ПРАВЕ КРИВЦЕ, НАЛОГОДОВАЧЕ И УЗРОКЕ ЧИНУЋИ СТИМ ОД СЕБЕ САУЧЕСНИКА У КРВАВОЈ “ИГРИ” ИЗ ПОХЛЕПЕ ЗА ПРОФИТОМ И ВЛАСТИ!

Нећу никад паушално окривљивати целе народе не само што то не одговара истини, што би представљало и вређање поштених припадника тог народа већ и зато што бих на тај начин саучествовао у тим закулисним злочиначким “играма” незаситивих моћника из сенке прикривањем истинских узрока и истинских криваца налогодовача одговорних за све што нам се дешавало и дешава широм света те прикривао шачицу моралних бедника из сенке, хушкаше ратова, манипулаторе свега па и тајних служби, фалсификаторе њихових извештаја са терена злоупотребљавајући их за свој лични интерес уз помоћ корумпираних медија да би та шака јада неморалних, која је у поседу баснословних количина новца а да им није циљ просперитет човечанства и добробит човека већ изнад свега задовољавање личне похлепе по сваку цену! Па и по цену злочина као што то доказује бомбардовање Југославије без УН мандата што не представља само кршење интернационалног права већ и класичан пример злочина у свој суштини којег су починили а окривили друге да би свалили своје безумље на Милошевића сатанизујући паушално цео српски народ али у Ираку није било Милошевића ни српског народа, у Либији исто тако а ни у Сирији ни Украјини. Да то не набрајам даље јер то знају и врапци на крову само то неће да знају ти узурпатори моћи, тај светски полицајац звани НАТО глобалиста. Никако неће да види та злочиначка елита шта је учинила недужним народима својим незаконитим мешанјем у унутрашње ствари суверених држава. Неће ни да помисли на то како је тај народ живео прије њиховог мешанје у унутрашње ствари суверених држава а како изгледа после мешања милосрдног анђела и како ће остати деценијама што нам сведоче колоне избеглица и безброј погинулих као и осакачаних и побијаних од руке тог милосрдног анђела. Неће никако да прихвате, ту страшну и тужну истину, ти узурпароди моћи и осуде ту злочиначку елиту за почињена недела за чињенице познате целом свету. А како би и прихватили кад одлично знаду који и какав су злочин починили против мира и човечности из похлепе у интересу баснословно богатих и утицајних и да би због тога морали висити или доживотно били иза решетака.

ИЗ ТОГ РАЗЛОГА ЋЕ МОРАТИ ПОШТЕН СВЕТ РАЧУНАТИ ДЕ ЋЕ МУ ТА “ЕЛИТА” РАЗБОЈНИКА У СВИЛЕНИМ КОШУЉАМА ПРУЖИТИ ОПАСАН И ОГРОМАН ОТПОР И ПО ЦЕНУ УНИШТЕЊА СВЕТА!

МИСЛИМ ДА ЈЕ ПРОШЛО ВРЕМЕ КАД СУ ТИ УЗУРПАТОТИ МОЋИ МОГЛИ ПРОДАВАТИ СВОЈУ ЛАЖ ЗА ИСТИНУ, ПОД ОКРИЉЕМ ЛАЖНИХ АРГУМЕНАТА КУПЉЕНИХ ПРЉАВИМ И КРВАВИМ НОВЦЕМ ДА БИ СВА ПРАВА ЈАЧЕГА И НИКАКВА ПРАВА СЛАБИЈЕГА МАСИВНОМ, СВОЈОМ ПРОПАГАНДОМ, ОЗНАЧИЛИ ДЕМОКРАТИЈОМ ДА БИ СЕБИ ОБЕЗБЕДИЛИ ПРОСПЕРИТЕТ НАЗИВАЈУЋИ СВОЈЕ ФАШИСТИЧКЕ МЕТОДЕ ДЕМОКРАТИЈОМ А СВАКИ ПОКУШАЈ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ИСТИНСКИХ ДЕМОКРАТСКИХ НАЧЕЛА НАЗИВАЛИ ФАШИЗМОМ САМО ДА БИ СВОЈ ФАШЗАМ СИЛЕ И НАСИЉА ПРИКРИЛИ МЕТОДОМ СЛАЖИ, ПОКОРИ, ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ УЗ РУШЕЊЕ ДЕМОКРАТСКИ ИЗАБРАНИХ ВЛАДА ЗАМЕЊУЈУЋИ ИХ СВОЈИМ КВИСЛИНГСКИМ ПОСЛУШНИЦИМА.

НАРОД НАМ ГЛАДУЈЕ И ПОРЕД СВОГ БАСНОСЛОВНОГ ПРИРОДНОГ БОГАТСТВА И СВОЈЕ БОГАТЕ ЖИТНИЦЕ САМО ЗАТО ШТО СВОЈУ ВЛАДУ НИТИ МЕЊА НИТИ ЈЕ КАЖЊАВА!

ОД ПЕТООКТОБАРСКЕ ЖУТЕ РЕВОЛУЦИЈЕ ПА ДО ДАНАС, НИЈЕДНА СЕ ВЛАДА НИЈЕ ДОКАЗАЛА И ПОКАЗАЛА СПОСОБНОМ ПО ДРЖАВУ И НАРОД!

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НОВИ ПОЧЕТАК НА НОВИМ ТЕМЕЉИМА ДА НАРОД ПОЧНЕ ГРАДИТИ СВОЈУ ДРЖАВУ ИЗ ПОЧЕТКА А ТО ЋЕ МОЋИ САМО АКО УКАЖЕ ПОВЕРЊЕ МЛАОЈ ГЕНЕРАЦИЈИ И ИЗАБЕРЕ БОШКА ОБРАДОВИЋА ЗА СВОГ ПРЕДСЕДНИКА! ДРУГЕ НЕМА! СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНО ЈЕДИНСТВО! ШЕШЕЉ ПОЛАРИЗУЈЕ; СВЕГА ЧЕГА СЕ ДОЧЕПА РЗТРГНЕ КО МАЛО НЕСТАШНО ДЕТЕ СВОЈЕ ИГРАЧКЕ! СА РОБОВАЊЕМ У ХАГУ ЈЕ ДОСТИГАИ ЗЕНИТ СВОГ ДОПРИНОСА ЗА СРБИЈУ, ВРЕМЕ МУ ЈЕ ДА КОРМИЛО ПРЕПУСТИ МЛАЂИМА УЗ БЛАГО НАДЗИРАЊЕ И НАРОД ЋЕ МУ БИТИ НЕИЗМЕРНО ЗАХВАЛАН. ВУЧИЋ И НИКОЛИЋ ОКРЕЋУ СВОЈЕ ГЛАВЕ КАК ВЕТАР ДУВА УЗ ТО СУ СЕ ДОКАЗАЛИ И ПОПРИЛИЧНО НЕИСКРЕНИ И НЕПОШТЕНИ, ЈЕРЕМИЋ ЈЕ ОСАКАТИО РЕЗОЛУЦИЈУ 1244! ОСТАО ЈЕ ЈОШ САМО БОШКО ОБРАДОВИЋ КАО ОСОБА ОД ИНТЕГРИТЕТА! КО СЕ НЕ УСУДИ НЕ МОЖЕ НИ ПРОФИТИРАТИ НИТ ИШТА ПРОМЕНИТИ НИТ НАПРЕД КРЕНУТИ!

Душан Нонковић-Теодоровић

Eine Antwort

  1. Nisam u mogucnosti sa vremenom da ti uvek odgovom ali samo da znas sve pratim u toku sam za sve sto objavljujes i za sve se slazem Sa tobom i svaka ti cast za sve.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: