TAJNO ORUŽJE O KOJEM SE ĆUTI!

KO JE PRISUSTVOVAO PREDSTAVI NEKOG HIPNOTIZERA TAJ JE BIO I SVEDOK NAMEĆANJU I PODSVESNOM PRIHVAĆANJU TUDJE VOLJE, BEZBOLNOG ZABIJANJA IGLE U SOBSTVENO TELO PA DO U TRANSU IZVRŠAVANJA SVIH MOGUĆIH ZADATAKA PA AKO BI TO HIPNOTIZER NAREDIO I IZVRŠAVANJA SAMOUBISTVA. U MEDICINI SE KORISTI FENOMEN HIPNOZE ZA IZVRŠAVANJE BEZBOLNIH OPERACIJA KAO I ZA BEZBOLNO POPRAVLJANJE ZUBA. ZAR TO NIJE DOVOLJNO JAK DOKAZ DA NAŠ MOZAK FUNKCIONIŠE KAKO ODAJNIK TAKO I PRIJEMNIK TUDJE VOLJE PA SE POSTAVLJA PITANJE ZAŠTO ONDA NE BI TAJ FENOMEN NAMEĆANJA I PRIHVAĆANJA TUDJIH EMOCIJA BIO MOGUĆ I ELEKTROTEHNIČKIM PUTEM ZLOUPOTREBITI U VOJNE SVRHE ZA IZAZIVANJE EMOCIJA, DEPRESIJA ILI EUFORIJA ŠTO JE JEDNOSTAVNIJI POSTUPAK OD PRIHVAĆANJA I NAMEĆANJA DALEKO KOMPLIKOVANIJIH RADNJI POD UTICAJEM HIPNOTIZERA. LIČNO SAM UBEDJEN DA BI SE TA TEHNIKA MOGLA ZLOUPOTREBITI ZA KONTROLISANJE STANOVNIŠTVA NAMEĆANJEM VOLJE ELEKTRONSKIM PUTEM POPUT TELEVIZIJE STOM RAZLIKOM DA SE TELEVIZOR MOŽE UKLJUČITI ILI ISKLJUČITI ZA RAZLIKU OD SOBSTVENOG MOZGA. POSTAVLJA SE PITANJE; DA LI SE ČOVEČANSTVO NALAZI PRED ILI JE VEĆ U ERI NOVOG ROBOVLASNIČKOG SISTEMA PODSVESNOM VLADAVINE SVETOM ELEKTRONSKOM TEHNIKOM!?

TAJNO ORUŽJE O KOJEM SE NE GOVORI, O KOJEM JAVNOST NIŠTA NE ZNA I AKO JE OPASNIJE OD SAME ATOMSKE BOMBE!

Oružje o kojem se ne govori pa čak ni ne naslućuje da postoji, je najopasnije tajno oružje verovatno obeju super sila. To oružje nisu deo nuklearnog arsenala već daleko modernije elektronske tehnike a i opasnije po civilizaciju jer bi vlastodršcima omogućilo porobljavanje naroda na dobrovoljnoj bazi. Javnost o tom oružju nije informisana pa se ponaša kao da ga i nema, kao da ne postoji i ako je već u efikasnosti preispitano nad NATO ratnim brodom u Crnom Moru kad je američku posadu broda zahvatila panika te su marinci usled panike napustili brod samo zato što ih je preleteo ruski avion koji im je navodno pogasio komjutere za navigaciju. Javnost o tom oružju nije informisana pa se ponaša kao da ne postoji i ako bi se tim oružjem, u slučaju zloupotrebe beskrupoloznih vlastodržaca, masama mogla nametnuti volja tih iz senke vlastodržaca te mase civilizovanog sveta učiniti svojim robljem a da se ničim ne bi mogle suprotstaviti pa čak kao ovce prihvatiti svoje robovsko stanje ili kako neko slikovito reče postati stado ovaca koje dobrovoljno ide na svoje klanje a ja bih rekao; istrebljivanje kroz rad i rat.

Bekstvo američkih marinaca iz paničnog straha ostavlja prostora i za špekulacije da se tu nije radilo samo o neutralisanju elektronike na ratnom brodu već da se radi i o panoičnom strahu što ukazuje da se tu ne radi samo o elektronskom oružju za neutralisanje brodske elektronike već da se radi i o psiho oružju koje izaziva paniku i strah.

Da tu nije reč o PR vestima, nekoj propagandi, dokazuju mnogi projekti koji se bave proučavanjem emocija pod obrazloženjem da se radi o pružanju terapije teško dramtizovanim osobama a prije sveha vojnicima koji su doživeli nezaboravne dramatične situacije od kojih se ne mogu više osloboditi pa pristaju i na terapiju brisanja tih regija mozga odnosno sećanja. Naravno da se i to proučavanje i iztraživanje, moždanih regija odgovornih za emocije, opravdava humanim i civilnim potrebama da bi se omogućila terapija brisanjem negativnih emocija odnosno bilo moguće spolja, elektronskim putem, brisanje tih nepodnošljivih ratom uslovljenih sećanja. Naravno da i to ima dve oštrice, pored humane tako i oštricu zloupotrebe gde se odpremnicima, odašiljavačima, zrače odgovarajuće talasne dužine, na koje bi reagovao ljudski mozak kao prijemnik a koje bi izazivale odgovarajuće posledice u interesu okupatora utičući na emocije čoveka.

Svi mi znamo da televizija funkcioniše zahvaljujući odpremnicima odredjenih talasnih dužina i u TV aparatima ugradjenim prijemnicima. Ali taj prijemnik možemo po svojoj volji uključiti i isključiti što sa ljudskim mozgom to nije slučaj. Ljudski mozak je isto jedna vrsta prijemnika spoljnih frekvencija na osnovi čega je zasnovan opstanak čovekovog bića.

Odavno je poznato da osobe polomljenih kostiju osećaju unapred promenu vremena. Isto je svako iskusio na sebi uticaj lošeg ili sunčanog vremena. Poznato je da se čovek, koji bi u galami zaspao, da bi se budio kad bi nastala tišina. Kad bi nestao cvrkut ptica usled pojavljivanja neke zveri budio bi se i čovek jer bi tu tišinu prihvatio kao signal spoljnog faktora neke opasnosti. Mnogo toga dokazuje da je i mozak neka vrsta prijemnika spoljnih „odpremnika“ na kojeg se i veštački može uticati. Za razliku od radioprijemnika ljudski prijemnik ne možemo uvek po svojoj volji uključivati i isključivati. Spoljni uticaji će uvek biti i ostati prisutni. Po kišnom vremenu se lepo spava a sunčanom rano budi. Signalima spolja lete i pčela i leptiri od cveta do cveta. Mirisi će uvek privlačiti insekte bili organskog ili veštačkog porekla.

Proučavanjem emocija dolazi se do saznanja kojim i kakvim talasnim frekvencijam se može uticati na emocije, prouzrokovati strah, depresiju ili optimizam. Sve će zavisiti od vrste odpremnika na čije frekvencije reaguje ljudski mozak. Kad čovek izgubi kontrolu nad svojim emocijama jer njima upravlja neko drugi uz pomoć aparata tad čovek postaje totalnim robom robotom moćnika iz senke.

Da li su vladari iz senke ili možda neki kojim su i vladari iz senke postali taoci, već došli do tog stepena kontrolisanja emocija ne mogu pouzdano reći već samo predočiti na osnovi intuitivnog rasudjivanja, naslućivati. Ali i pored toga, proučavanje emocija je toliko opasno po čovečanstvo da se mora što prije sa budjenjem svesti naroda kako bi se ta vrsta istraživanja stavila pod demokratskoetičku kontrolu, osnivanjem komisije koja bi se sastojala iz neutralnih i nepodkupljivih stručnjaka.

PS: To tajno oružje je Američka flota osetila na sobstvenoj koži a pošto dovodi preko Bremenhafena tenkove  nagoveštava da i Amerika ima tu vrstu elektronskog oružja za izazivanje emocija! Ili ipak nagoveštava uklanjanje Trampa!?

Dušan Nonković-Teodorović

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: