Proterivanje 35 Ruskih diplomata imalo bi im samo nekog smisla ukoliko bi tom potezu sledio i atentat na Trampa

Proterivanje 35 Ruskih diplomata znači da se odlazeća klika nije pomirila sa gubljenjem vlasti te da se neće suzdržati ni od atentata na Trampa kako bi izbegla i odgovornost za počinjene zločine

Proterivanje Ruskih diplomata nema nikakveog značaja za odlazeći režim niti praktičnog uticaja na buduću politiku Američke administracije odnosno Američkog predsednika Donalda Trampa. Da se i pored te činjenice vladajući režim odlučio na taj korak, dozvoljava zaključak da tako ne misli i odlazeći režim koji je odgovoran za mnogobrojne zločine i posledice njihovog mešanja u unutrašnje stvari suverenih država što je po UN karti zabranjeno od samoga UN osnivanja pa nije isključeno da se neće suzdržati ni od atentata na Donald Trampa.

Nije u pitanju samo nezakonito Bombardovanje Jugoslavije i vodjenje rata od 78 dana bez suglasnosti UN saveta bezbednosti već su odgovorni i za uništavanje životnog prostora civilnog stanovništva u mnogim državama sveta što je imalo za posledicu višemilionske izbeglice nedužnog naroda i nebrojane žrtve, ubijanja ljudi na najsvirepiji način.

Samo ostajanjem na vlasti mogli bi ti despoti sile pod lažnim plaštom demokratije, uzurpiranim mehanizmima izbeći da budu pozvani na odgovornost za počinjene zločine, nedela i kršenje UN rezolucije kao i medjunarodnih konvencija.

Pobedom Donald Trampa bitka još nije završena. Proterivanje 35 Ruskih diplomata imalo bi im samo nekog smisla ukoliko bi tom potezu sledio i atentat na Dolnald Trampa što po mojem mišljenju nije isključena mogućnost.

Dušan Nonković-Teodorović

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: