Dušan Nonković-Teodorović: Odgovor Šešelju na neopravdane napade na Dveri i Boška Obradovića!

U Hagu je Šešelj bio veliki patriota i heroj po povratku iz Haga je postao sitna duša i teško razočaranje! Umesto da podpomaže i ujedinjuje opoziciju on je usitnjava i razbija što je više u interesu Vučića i stranog faktora nego radikala. Bilo bi mu pametno da slepo ne veruje svojim doušnicima jer od toga nema ni četvrt istine. Pošto je direktno u skupštini slušao šta govori Boško, kako je reagovao na izbornu kradju a kako je on, Šešelj, onda se spravom postavlja pitanje da li je heroj Šešelj po dolasku iz Haga postao skuvana žaba! Svaki genije ima na jednoj strani izuzetne suficite a na drugoj strani isto te težine deficite ljudskih osobina kojih i malo dete više poseduje od našeg genija i heroja Šešelja. Ozbiljni pokazitelji njegovih svakodnevnih nastupa, pokazuju da će naš heroj iz Haga završiti bedno i kao čovek i kao političar u sobstvenoj zemlji!Što mu niti želim niti to zaslužuje ali se bojim kad suicidno srlja u svoju propast da ga se ne može sprećiti samo se mora paziti da ne povuče za sobom i ceolokupan narod Srbije!?) Vreme ga je kao čoveka i političara pregazilo ili konačno iznelo na površinu i talog koji je ostao do prvih većih turbulencija neprimećen a loš karakter pristigao ili se to tako barem većini našeg naroda činilo dok je svojim tim karakterom bio u stanju našneti štetu haškom tribunalu i zčočincima koji su stajali iza tog zloglasnog tribunala. Uspešni sportisti napuštaju sport u samom zenitu svoje karijere-To bi trebalo da važi i za političare. Šešelj je svoj zenit prevazišao u Hagu i nebo dotakao da bi sad u Srbiji spao na niske grane trećerazrednog političara.

To što je neko zahtevao da Boško ne napada Vojvodu Šešelja važi prije svega za Voju da ne napada Boška i Dveri već režim Vučića i vladu! A to da će izbori pokazati istinu za sada je još uvek samo iluzija-Oni koji imaju medije pod svojom „šapom“ i oni koji broje „listiće“ će odlučiti samo o glasovima ali ne i o istini! Ostaje činjenica da su Nikolić i Vučić, zamenik Voje i generalni sekretar radikala, kao najviši funkcioneri SRS izdali i Voju i stranku a ne neki vanzemaljci. Učinili su ogromnu štetu i svojoj SRS na čijem su čelu bili i narodu koji je izgubio poverenje i u to malo poštenih političara! A Vojo nije propuštao, za vreme izborne kampanje ni najmanju priliku a da ne naglasi kako radikali nisu nikoga izdali kao da Vučić i Nikolić nisu bili radikali-članovi te vrle stranke koju su izdali za koju vojvoda priča kako nema izdajica! Takvu neistinu govoriti ne dolikuje se čoveku heroju iz Haga! Sad počinjem čak da sumnjam da je otišao u Hag radi Srbije. Biće prije radi sebe da se eksponira i zadovolji svoje strasti! Sam se hvalio stim da je dobrovoljno otišao u Hag da ih rastrga da pobedi što mi sugeriše da je otišao više radi sebe i svoje lične pobede da piše knjige i da se lično eksponira nego radi Srbije! Uvek sam pomišljao da je udaren mokrom čarapom a dok je boravio u Ševeningenu pomislio sam da sam ipak možda pogrešio ali po povratku iz Ševeningena više nemam sumnje u mokru krpu!

Ostavite vi gosp. Šešelju, Dveri i Boška Obradovića na miru jer to je jedina mlada generacija koja ima šansu i pravo da udje u vlast a na mladima se zasniva i ostaje budućnost! Ko se ovako okomio na Dveri i Boška Obradovića na osnovi „rekla kazala“, prije nego što dobiju priliku da odlučuju o svojo i sudbini Srbije taj ne misli dobro ni Srbiji ni srpskom narodu već svesno radi u interesu NATO okupatora. Neka ne misli Voja da može svašta govoriti jer je odležao 12 godina u Hagu da je stim dobio pasoš za sve vrste gluposti i podtivanja jer šta vredi krava koja da punu kofu mleka pa se ritne i sve prolije! Umesto da integriše mladu opoziciju on polarzuje mladu generaciju kaja ima sva prava ovoga sveta da odlučuje o svojoj Budućnosti a to su Dveri i Zavetnici-Drugih od mladih nema a da imaju i najmanju šansu ući u skupštinu pa sad treba to Šešelj da razvali! Srbiji je potrebna smena generacija ko gladnom nasušni hleb. Vojo je imao priliku da pokaže i dokaže šta zna, bio je u vladi. Na herojskoj borbi u Ševeninganu mu do neba hvala ali sad nek se posveti svojem zdravlju, zaslužio je i neka pusti mlade da odlučuju o svojoj sudbini.

Prebacivati Dverima da je Američki konzul tri puta prepravljao izborne rezultate da bi omogućio Dverima da udju u skupštinu Srbije je više nego naivno. Ako je tri puta prepravljao, u šta čisto sumnjam, onda to nije činio što su mu Dveri mile već od muke što je uhvaćen u kradji pa da snje skrene pažnju!

Šešelj govori kako Radikali nikad nisu izdali narod a istina je da se ni iz jednog gnjezda nije više izleglo izdajica kao što se to izleglo iz gnjezda radikala ma cela SNS „elita“ se izlegla iz tod Šešeljevog gnjezda-a bili su mu kumovi! Izdaše i njega i radikale a Šešelj priča kako radikali nikad nisu izdali-kakav nonsens ili možda Alshajmerova bolest-u tom slučaju se izvinjavam!

Promašio je u odabiru svojih zamenika koji su ga izdali-Parola Virovitica Karlobag je učinila Srbiju, uz mnogobrojne žrtve, manju nego što je ikad bila. Imao je prilike posle borbe u Hagu da bude „misija“ srpskog naroda ali udarajući na najmladju opoziciju skupštine Srbije, na mlade korene srpskog naroda, upropastio je ne samo svoju političku karijeru već je i oštetio srpski narod u celini!

Moj najiskreniji savet kao podosta starijeg čoveka mu je da se posveti svom zdravlju a politiku prepusti mladim radikalima koji bi bili u stanju naći zajednički jezik sa Dverima i zavetnicima. Nadam se da će i zavetnici nastojati da prihvate ispruženu ruku Dveri! Samo sloga srbina spasava!

Dušan Nonković-Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: