Willi Wimmer; Amerikanci sve čine da bi medjunarodno pravo uništili, ovo što se sad dogadja će sve nas ubiti…Širi!

Prevod Dušan Nonković-Teodorović: Gospodine Wimmer;vi ste bgili državni sekretat u ministarstvu odbrane za vreme vladavine kancelara Kola, vi ste hladni rat suživljavali kao političar-da li se sećate tog vremena?

Ja nisam samo doživljavao hladni rat, ja sam bio ministarNATO vežbe i pri tom sam 8 dana vodio konvencionalno/nuklearni rat. Ja znam šta to znači, šta je u Siriji bilo prije četiriipo godine. Sporazum izmedju Izraela i Sirije je bio već prede podpisivanjem u odnosu na Golan. Da se to realizovalo, imali bi sada miran razvoj u tom delu bližeg i daljeg istoka. Američke, Britanske i Francuske trupe su umarširale u siriju i podpalile gradjanski rat. To se mora tako zvati kako je stvarno bilo. To mogu reći jer sam to planirao.

Novinar, šta sad, rat? Wimmer; prije svakog konvencijalnog ili nuklearnog konflikta vrši se plan za izbegličke rute.

Izmedju Avganistana i malija imate pojas od država koje su Amerikanci sravnili i dalje sravljavaju. Isti ti koji to planiraju planiraju i rute-puteve za izbeglice. Oni se ne mogu vojno kretati ako nemaju u svom zahvatu i rute, puteve, izbeglica.

Taj ko svake godine umori dronovima 3000 ljudi širom sveta uskoro će posetiti našu zemlju, Nemačku i treba ga direktno poslati na put za Hag-Mislite na Američkog predsednika? SAD uništavaju medjunarodno pravo gdegod mogu, od napred do straga i u svim delovima sveta.

To je ta situacija ovog vremena sa kojom se moramo suočiti. To što sad ide, što se sad dešava je zločin koji će nas sve ubiti!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: