Tramp pokreće novu istragu o rušenju kula bliznakinja

http://www.intermagazin.rs/tramp-izazvao-zemljotres-pokrecem-novu-istragu-o-rusenju-kula-bliznakinja/TRAMP IZAZVAO ZEMLJOTRES: „Pokrećem novu istragu o rušenju „Kula bliznakinja“!“

12 novembra 2016

trump-blames-twin-_3475159b

Planovi Donalda Trampa za njegovih prvih 100 dana vlasti su iznenađujući za ceo svet, ali od svih tačaka njegove agende, ponovno otvaranje 9/11 istrage je ono što će uzrokovati najveći zemljotres za establišment.

Tramp veruje da 9/11 nije pravilno istražen i planira da to istera do kraja. “Pre svega, originalna 9/11 istraga je bila potpuni haos i mora biti ponovo otvorena,“ rekao je Tramp.

Izbor Donalda Trampa je uzdrmao establišment i stvari će za njih samo postajati sve gore. Postoji razlog zašto Džordž Buš nije glasao za Trampa na izborima. Tramp je obećao da će istražiti 9/11 na način na koji ga nisu istražili pre.

Po prvi put će 9/11 biti istražen od strane nekoga ko nije deo establišmenta.

“Pre svega, originalna 9/11 istraga je bila potpuni haos i mora biti ponovo otvorena,“ najavio je Tramp svojim pristalicama. “Kako su dva aviona sredila tri zgrade u istom danu? Nikad se nisam zapitao oko toga da se ništa ne spominje o uništenju zgrade 7 u dokumentu od 585 stranica,“ objasnio je on, govoreći o Svetskom trgovinskom centru 7 koji je takođe srušen – neobjašnjivo – tokom napada 11. septembra.

Donald Tramp je takođe krenuo na bivšeg predsednika Džordža Buša. Neće biti zataškavanja za bivšeg predsednika pod Trampovim nadzorom.

“Svetski trgovinski centar je srušen tokom vladavine Džordža Buša,“ rekao je u debati u februaru. “On nas je čuvao na sigurnom? To nije sigurno. To nije sigurno.“

“Zašto administracija u to vreme nije preduzela pravne mere protiv Sudijske Arabije? Zar 19 otmičara nisu iz Saudijske Arabije? Amerikanci zaslužuju odgovore i definitivno ću tražiti novu istragu da se ova užasna tragedije nikada više ne ponovi.“

Donald Tramp i 9/11 pokret za istinu

Dok Tramp možda protestuje protiv establišmenta ponovnim otvaranjem 9/11 istrage, on je dobio podršku po pitanju toga od velikog broja javnih ličnosti koje su zahtevale da se slučaj preispita – ali ne iza zatvorenih vrata.

Bivši senator Bob Graham je zahtevao novu, transparentnu istragu. “Godinama se zalažem za objavljivanje izveštaja o 9/11 istrazi obaveštajnog odbora iz 2002. godine, ali bez uspeha,“ objašnjava bivši guverner Floride. “Ove nedostajuće stranice ukazuju na direktno učešće vlade Saudijske Arabije. Zašto se to drži u tajnosti? Ko ima koristi od ovih igara u tajnosti?“ pita on.

“Pročitao sam ove dokumente sam, i kada bi američka javnost znala šta se nalazi u tim dokumentima, sutradan bi izbila revolucija na ulicama Amerike,“ priznao je on tokom radio intervjua. “Amerikanci zaslužuju da znaju istinu,“ zaključio je on, vidno ogorčen zbog cele afere.

Od 2002. godine, objavljivanje jednog broja 9/11 dokumenata izveštaja Komisije je onemogućeno jer su to kongresni zapisi, i stoga su izuzeti od slobode informisanja (FOIA).

28 dugo uskraćivanih strana je delimično pušteno u javnost ove godine – u velikoj meri redigovano – i Saudijska vlada je tvrdila da objavljivanje dokazuje da oni nisu odgovorni za podršku ili finansiranje napada. Ali to nije baš tako jednostavno.

Postoje direktne veze do Saudijske hijerarhije u tih 28 strana. Ima mnogo pitanja na koja treba dati odgovor, a to se nikada ne bi desilo pod predsedavanjem Klintonove sa svim njenim vezama sa Saudijskom Arabijom.

Ali sa izvršnim vlastima predsednika Trampa, sve se promenilo. Establišment je na ivici. Više od polovine država ne veruje u zvaničnu verziju o tome šta se dogodilo tog dana. Sada ponovo postoji vera da će ove najveće laži i zataškavanja konačno biti razotkriveni.

Establišment je uradio sve što je mogao da uništi Trampove šanse da bude izabran. Sada su na ivici.

Webtribune.rs

Eine Antwort

  1. Hat dies auf vincentjappi rebloggt.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: