Saradnja

Pozdrav!

Mi smo Net RN group, mlada firma, osnovana u Podgorici. Nasa djelatnost su sve vrste IT usluga, a nasi klijenti se nalaze svuda po svijetu. Iako smo mali I novi, imamo velike planove I vizije I nas tim marljivo radi ne bi li u skorijoj buducnosti bili prepoznati po svojim kvalitetima I sposobnostima. Nas prioritet je trenutno iNettv, brend koji smo pazljivo I s puno ulozenog truda podigli na noge, I sad zelimo da ga priblizimo potencijalnim klijentima.

iNettv je iptv( internet televizija), dostupna svuda I u svakom trenutku zahvaljujuci sirokom spektru aplikacija koji je nas tim strucnjaka razvio, za skoro svaki smart uredjaj. Smatramo da je to vrlo dobro upakovano, a prije svega da je kvalitetno I funkcionalno. ZElimo da nase usluge ponudimo ljudima sa Balkana koji zive van svojim maticnih zemalja,( po Evropi, Americi, Aziji, Australiji, Africi…), zato sto smatramo da bi njih najvise zanimao ovakav vid usluge.
Zato zelimo da se obratimo svim zainteresovanim po svijetu, I da napravimo medjusobnu  saradnju I na taj način dopremo do nasih potencijalnih klijenata, na obostrano zadovoljstvo, nadamo se.
Jako je tesko, u moru “divljih distributera, zapasti za oko potencionalnom klijentu. Zato nam je potrebna reklama. Mi cemo se, bez sumnje, izdvojiti kvalitetom, odlicnom tehnickom podrskom I komunikacijom sa klijentima, samo prvo treba doci do njih. Ovdje nam Vi trebate…Saradnja sa vama je ono sto trazimo. Dakle, kako god mozete izaci u susret…Reklama na Vasim sajtovima, facebook stranicama, grupama…Marketing “od usta do usta”, ili ako zelite da postanete reseleri nasih usluga, izbor je na vama. Mi smo otvoreni za sve predloge I svaki vid poslovne saradnje. Ono sto mi Vama mozemo ponuditi jeste posao saradnika, reselera, ili pak 30%  posto od prodatih usluga koje budu prodate zahvaljujuci reklami kod vas.Mislimo da je to prilicno korektno I nadamo se primamljivo.
Ocekujemo vas odgovor, I nadamo se saradnji. Za sva dodatna pitanja I predloge smo tu.
 

Njegoševa 40 , 81000 Podgorica
Crna Gora , MNE
Nikola Pantelić
Senior Web Developer
T: +382 20 667 345 | F: +382 20 665 213 | M: +382 68 884 661
Web site: www.inettv.me
Email:  info@inettv.com

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: