ВИДЕО: Српски народ између два зла – проф. др Смиља Аврамов

ВИДЕО: Српски народ између два зла – проф. др Смиља Аврамов

Датум објаве: петак, октобар 21, 2016

Приликом снимања филма „Иродови синови“ забележено је обиље материјала којег је, због временске ограничености, ауторима било немогуће уврстити у овај документарно-аналитички пројекат. Зато већину њихових саговорника додатно представљају појединачним видео записима.

Иако злочин геноцида прати људски род од његовог настанка до данашњих дана, правно геноцид је систематизован и дефинисан тек у 20. веку. Међутим, за геноцид правно и морално није одговоран само извршилац. Професорка Смиља Аврамов открива мало познату чињеницу о одговорности Британаца за геноцид над Србима у НДХ.

Извор: Пријатељ Божји

Advertisements

Eine Antwort

  1. Ono za šta već godinama pokušavam da uainteresukem našu javnost jeste upravo ono isto što je rekla prof dr Smilja Avramov, Srbima, Srbiji I Beogradu je potreban jedan multidisciplinarni, memorijalni, muzejski, istraživački, dokumentacioni, istorijski i edukativni centar koji bi se bavio genocidom I ratnim zločinima počinjenim na prostorima Balkana, jugoistočne Evrope I bivše Jugoslavije tokom XX veka. Na žalost ni danas država Srbija I njena tuv politička ečita ne prepoznaje lap alitnmu šptrebu srpskog naroda zarad njegove budućnosti odnosno neće da zna za to

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: