Вучићу, где су ти пријатељи са Запада кад нам отимају богатство на Косову?

Саопштење за медије – Српски покрет Двери
Информативна служба
Вишеградска 6/1/14
т/ф: + 381 (0)11 366 02 19
м: + 381 (0) 63 467 189
мејл: infosluzba@dveri.rs

сајт:  dveri.rs
Преглед из интернет претраживача
Српски покрет ДВЕРИ • Вишеградска 6-1/14, Београд • тел/факс:+381(11)366-02-19 • е-пошта:redakcija@dverisrpske.com • www.dverisrpske.com
Share
Tweet
Forward
Поштовани представници медија,

Достављамо вам отворено писмо председника Двери, Бошка Обрадовића, упућено премијеру Србије, Александру Вучићу.
Информативна служба Српског покрета Двери

Бошко Обрадовић:

Вучићу, где су ти пријатељи са Запада кад нам отимају богатство на Косову?

Кога, дакле, лажу и фолирају водећи функционери владајућег режима? Све време играју како Брисел и НАТО свирају, а сада би да се код народа представе као браниоци Косова.


Најновија политичка криза у односима са Бриселом истерала је на чистац две веома важне ствари:

  1. Европска Унија је најобичнији уцењивач који нас непрестано ставља пред нове и нове притиске које ако прихватимо радимо директно на штету српских националних и државних интереса;
  2. Све што се сада од нас тражи Дачић и Вучић већ су прихватили антиуставним Бриселским споразумом и сад само траже начин како народу да објасне да су се одрекли Косова и Метохије зарад уласка Србије у ЕУ.

Овде је пре свега у питању огромно природно и привредно богатство Србије које се налази на КиМ. Како народу објаснити да се зарад погубног пута у ЕУ морамо одрећи више стотина милијарди долара које поседујемо на КиМ у рудним, водним и другим богатствима?

Ову политичку представу већ смо видели када је Вулин својевремено глумио подношење оставке због притисака из Брисела. Сада је нови глумац Марко Ђурић. Идеја ове представе је – као и прошли пут – да док заправо предају Косово и Метохију глуме како бране интересе Србије на КиМ којих су се управо одрекли.

 

 

Посебно је смешно када Марко Ђурић тражи да се ово питање постави у СБ УН. Што не реши ово питање у ЕУ, када је Брисел неутралан и добронамеран посредник у преговорима? Годинама уназад тражимо да се прекину погубни преговори о КиМ у Бриселу и да се тема статуса Косова и Метохије врати у СБ УН, где имамо савезнике у Русији и Кини.

Преговори у ЕУ увек се заврше на штету Србије јер је Брисел отворено на страни шиптарског терористичког и сепаратистичког режима у Приштини. Марко Ђурић се тек сада када је притеран уза зид сетио да постоји и СБ УН, као што се министар Вулин после годину дана мигрантске кризе сетио да постоји могућност затварања граница на коју смо му указивали одмах на почетку кризе.

Кога, дакле, лажу и фолирају водећи функционери владајућег режима? Све време играју како Брисел и НАТО свирају, а сада би да се код народа представе као браниоци Косова. И то они који су потписивањем антиуставног Бриселског споразума укинули институције државе Србије на КиМ и предали их шиптарским сепаратистима. Надамо се да је ово почетак разоткривања свих лажи на којима почива режим СНС.

 

 

Од Председника Републике који пере руке од Косова и Метохије и ћути док Влада издаје КиМ тек нема никакве вајде. Одлучивање по овако важној теми не сме остати само у рукама Владе, већ мора доћи до одржавања седнице Народне скупштине. Једино решење налази се у прекиду погубног пута Србије у ЕУ, поништавању антиуставних бриселских споразума и враћању теме статуса Косова и Метохије у Савет безбедности Уједињених нација. Али, ову промену политике према КиМ може да покрене једино нека друга власт, јер ова власт се показала као најобичнији слуга западних интереса у Србији. То је разлог зашто ова власт све време има подршку Запада.

Александар Вучић се својевремено клео у своје пријатеље на Западу и посебно у стране саветнике. Где су сада Блер, Фратини, Штрос Кан, Монтгомери и други Вучићеви пријатељи када се Србији одузима државна имовина на Косову и Метохији?

Ствар је јасна: Србији треба отети богатство са КиМ да би га експлоатисале компаније Вучићевих пријатеља са Запада попут осведочених ратних злочинаца Медлин Олбрајт и Веслија Кларка.

 

Аутор је председник Српског покрета Двери

 

Сва права задржана © 2016 Српски покрет ДВЕРИ
Добили сте овај мејл јер се налазите мејлинг листи Информативне службе Двери

Наша адреса је:

Српски покрет ДВЕРИ

Вишеградска 6/1/14

Београд 11000

Serbia

Add us to your address book

Можете да ажурирате податке или да се ОДЈАВИТЕ са листе

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: