NATO-SAVEZ VIŠE NE POSTOJI!

NATO VIŠE NE POSTOJI!

Advertisement

Nema glavnih velesila kao jamac miru, Rusije, Kine,Turske, odlaze ili se žele izvući i ostale članice koje su shvatile tko je NATO: Mađarska, Poljska, Češka, Grčka. Norveška, Island. Njemačka, Francuska, Belgija se raspadaju i mete su terorističkih organizacija infiltriranih preko izbjeglica, a financiranih od Amerikanaca, Engleza i Izraela. Sutra to čeka i ostale članice jer rat i terorizam hrani NATO.

Organizacija Sjevernoatlantskog ugovora, naziva se još i Sjevernoatlantski savez, poznatiji po kratici NATO (od engleskog naziva North Atlantic Treaty Organisation,), međunarodna je organizacija vojno-političke prirode, osnovana 1949. godine potpisivanjem Sjevernoatlantskog ugovora (Washingtonski ugovor).

Osnova Sjevernoatlantskog saveza Ugovor je država članica, koji je po svojoj prirodi međunarodni ugovor. Ugovor priznaje i podržava njihova pojedinačna prava, kao i njihove međunarodne obveze u skladu s Poveljom Ujedinjenih Naroda. Obvezuje svaku državu članicu da sudjeluje u rizicima i odgovornostima, uspostavlja sustav zajedničke obrane te zahtijeva od svake od njih da ne prihvaća nikakve međunarodne obveze koje bi mogle biti u suprotnosti s Ugovorom. Političko središte Organizacije i trajno sjedište Sjevernoatlantskog vijeća je u Bruxellesu.

Ključna odredba u Sjevernoatlantskom ugovoru glasi: ‘Stranke su suglasne da će se oružani napad na jednu ili više njih u Europi ili u Sjevernoj Americi smatrati napadom na sve njih.’ Licemjeri, jedino oni napadaju i otvaraju ratna žarišta na cijelom svijetu pa se pitamo tko su te članice koje ih podržavaju, a nažalost podržava ih i Hrvatska.

Tko je danas NATO?

SAD, Belgija, Kanada, Francuska, Engleska, Island, Luxemburg, Turska, Grčka, Njemačka, Češka, Poljska, Mađarska, Bugarska, Estonija, Latvija, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Albanija.

Nema glavnih velesila kao jamac miru, Rusije, Kine, Turske, odlaze ili se žele izvući i ostale članice koje su shvatile tko je NATO: Mađarska, Poljska, Češka, Grčka. Norveška, Island.

Njemačka, Francuska, Belgija se raspadaju i mete su terorističkih organizacija infiltriranih preko izbjeglica, a financiranih od Amerikanaca, Engleza i Izraela. Sutra to čeka i ostale članice jer rat i terorizam hrani NATO. tKO zaprašuje zemlje i stanovništvo Chemtrailsom? NATO! Tko ugrađuje Haarpove i mijenja klimu kako bi sadio GMO? NATO! Tko ekonomski uništava zemlje lihvareći ih? NATO! Naravno i domaće sluge! Ali postojimo mi, narod, većina, a narod nitko nije uništio. Najprije rješimo NATO-sluge-domaće izdajice, HDZ, SDP i njihove satelite pa će s njima nestati i NATO. To moramo učiniti na ovim zborima!

Tko se još danas pridružuje NATO-u? Ostale balkanske zemljice u kojima su na vlasti Vučići i slični, zemljice od par milijuna ili stotina tisuća stanovnika: BiH, Makedonija, Srbija, Crna Gora, Kosovo…

A što kažu NATO vojnici?

Advertisement

‘Mi smo budale koje ratuju nad svojom braćom po oružju zbog bilijuna dolara profita za nekoliko milijunaša koji sjede na vrhu. Mi nećemo šutjeti, mi nećemo biti poslušni, mi nećemo dozvoliti našoj vladi da uništi naše čovječanstvo! Mora nam biti jasno rat u Afganistanu, baš kao i rat u Iraku, Siriji, nije se desio zbog gradnje demokracije, nije zbog naše sigurnosti od terorista.

On je zbog kontrole nafte i prirodnih resursa plina, zbog bilijuna dolara profita, za nekoliko milijunaša koji sjede na vrhu! Planine prekrivene maglom postaju novi dom za sve nas koji su uzeli oružje. No, njihov pravi dom su ravnice i uvijek će biti. Jednog dana vratiti ćemo se svojim dolinama i farmama i nikada više im neće pasti želja da budu braća po oružju.

Kada bogataši žele pokrenuti rat oni koriste ljude koji si ne mogu priuštiti fakultet, koji ne mogu naći posao, koji nemaju gdje živjeti, koji ne mogu skrbiti o svojoj djeci. To je ono što oni koriste!! I zato jasno poručimo : svatko u vojsci ima pravo odbiti boriti se! Kroz polja uništenja krštenih vatrom vojnici su sve više svjedoci patnjama mnogih dok se bitke rasplamsavaju.

Cijela generacija djece, mladih ljudi, studenata biti će psihološki traumatizirana do kraja svoga života zbog šokova i zbog klanja koje se nisu trebala dogoditi nad njima! Postoji toliko mnogo različitih svjetova i milijun različitih sunaca, ali mi imamo samo jedan svijet dok živimo u različitima.

Dok oni koriste strah, silu i nasilje kao oružje represije, mi moramo iskoristiti mogućnost da se odupremo civilizirano, dok još možemo! Danas svi znaju, iako mnogi neće da priznaju, da najveći neprijatelji Ustava nisu pronađeni u pijesku nekih dalekih zemalja nego su oni upravo ovdje, kod kuće, u našoj vladi, u svim vladama koji šalju svoju djecu u rat!

Danas je sunce otišlo u pakao i mjesec jaše visoko. Svaki čovjek mora umrijeti. No, zapisano je u zvijezdama i na svakoj liniji našeg dlana. Mi smo budale koje ratuju nad svojom braćom po oružju zbog bilijuna dolara profita za nekoliko milijunaša koji sjede na vrhu.

Mi ne smijemo više šutjeti, mi ne smijemo više biti poslušni, mi ne smijemo više dozvoliti našoj vladi da uništi naše čovječanstvo. NATO više ne postoji, postoji samo na papiru i njim upravljaju vojni i politički psihopati – iluminati. Vojnici još uvijek imaju pravo, kao što je i njihova dužnost odbiti izvršavati ilegalne naredbe.

Odbijte naredbe i zaustavite ovaj prokleti rat!

‘Deer Streets’ ‘Braća po oružju’ ( kliknite na mali zupčanik, zatim na titlovi i imate prijevod)

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGlobalMediaInfo%2Fvideos%2F531080530387480%2F&show_text=0&width=560

Advertisement

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: