Србија би могла освојити цео свет без иједног испаљеног метка кад би црква прогласила Николу Теслу за Божјег апостола науке

Србија би могла освојити цео свет без и једног испаљеног метака кад би црква прогласила Николу Теслу, по узору на Исуса Христа, за Божјег апостола науке, оно што стварно и јесте!

Тај чин не да би само поправио сатанизацијом широм света укаљани образ и углед срба већ би донео свету и мир јер је Никола Тесла више од обичног научника и проналазача који је задужио и променио цео свет. Тесла је био и остао истински Божји апостол науке.

Сви смо ми дело творца, деца оца универзума, синови Божији али нисмо и сви његови изасланици, одабрани апостоли што шире мир и благодет Божју.

Ако је Исус Христос син Бога, одабрани изасланик и тумач Божије речи у сврху ширења мира и мирољубивог суживота, што и јесте онда не видим разлога зашто не би био и Никола Тесла одабрани Божји посланик за науку, Божјег дара благодети, у сврху благостања становника ове наше прелепе планете од Бога нам дате на управљање!

Никола Тесла је дао толико човечанству и спасењу наше плаве планете зване земља да не заслужује да му се посмртни остатци сахране на неком споредном месту црквеног простора само зато што је кремиран па му се по православној вери не може вратити душа његовим посмртним остатцима тела.

Али онда треба поставити питање, како ће се моћи вратити душа Светом Сави, оцу творцу православне вере јер су и његове мошти спаљене. Дали треба то да значи да за Светог Саву, творца православне вере и државе, нема места у рају, да за његову душу нема повратка његовом телу због непостојања његових мошти!?

Очигледно је ту неко погрешио, намерно или ненамерно!

Душа је Божија благодет која се не може ничим уништити чак ни атомским бомбама. Душа је једна од Божијих благодети која живи вечито, преноси сколена на колено којој сам Бог одређује место, када и коме ће се вратити или од Бога подарити, која ће се лоза угасити а коме преостала душа уделити.

На нама је да поштујемо апостоле, божје изасланике који су својим делима доказали да су најбољи познаваоци божијег језика заснованог на уму разуму и науци.

А како им другачије указати поштовање ако не подизањем храмова у њихово име проучавањем њихових дела као и оснивањем одговарајућих научних центара и институција ако желимо да човечанство преживи похлепу материјализма.

Исус Христос указује већ више од две хиљаде година на проклетство материјализма, на похлепу која трује свет. И ко зна да Исуса Христа није било, већ би се давно угасио живот на овој планети званом земља.

Никола Тесла је само млађи брат Исуса Христа који је подарио свој живот за добробит човечанства. Зато Никола Тесла заслужује да му се посмртни остатци чувају у најлепшем и најдостојнијем храму православне цркве а то може бити само храм Светог Саве у Београду, престоници Србије!

Не сме се никако запоставити да је сам Никола Тесла рекао да он није ништа измислио јер је све и прије њега постојало, да је он само био изабран да стим (благодетима) упозна свет. Зар то не говори да је Никола Тесла Божји изасланик, апостол!

Зато предлажем да се у средишту храма Светог Саве подигне достојно подчивалиште како урни са посмртним остатцима тако и души Николе Тесле да подчивају заједно у вечитој светој кући, самом центру храма Светог Саве како би и народ из којег је поникао Никола Тесла нашао свој мир а свет који је толико србе сатанизовао поново нашао своје достојанство!

Душан Нонковић-Теодоровић

PS:

Dragana Andrić:

Ja bih dodala još i VLADIKU -NIKOLAJA VELIMIROVIĆA, takodje po mom mišljenju, Božiji izaslanik…Običan čovek, onakve mudrosti, ne može da osmisli.Hvala, i svako dobro…

ps: Ali se ne pitamo, lepo je rekao Andric…već znate šta bih htela reći…

Dušan Nonković-Teodorović:

Da ali će mo se boriti da se promeni ta situacija barem nešto malo na bolje. Nikola Tesla je poznatiji svetskoj javnosti pa bi nam i najviše pomoglo njegovo imenovanje u apostola da skinemo ovu kaljugu sa obraza srpskog naroda. Ipak je on, Nikola Tesla, tvorac ove struje kojom se ceo svet danas služi, svaki put kad se neki šalter, prekidač upotrebi a i radio je njegov izum pa daljinski upravljač, bez kojeg ne bi bilo ni leta u kosmos a ni udobnog prelistavanja TV programa iz fotelje i na stotine drugih izuma. Pa da nije njegove struje svi bi točkovi u fabrikama stali i sve što se na struju kreće i u vasionu poleće. A da ne nabrajam lebdeći voz od 500 km na sat i magnetorezonanciju kojom se umesto opasnih rendgenskih zraka precizno gleda u telo pa i operiše i još mnogo toga. Svi se mi služimo svakog dana i noći više puta izumima Nikole Tesle a da i ne pomislimo  na Nikolu Teslu a kamoli da mu se zahvalimo! Vatikan proglašava Stepinca, zločinca za sveca a mi imamo Nikolu Teslu a crkva nam ćuti a što je još tragičnije, narod nam je slep i gluv za sve to! Mora se sve učiniti da ga se probudi da bi pomogao sebi jer ukoliko sam sebi ne pomogne ne će mu ni sam Bog pomoći, zato mu je podario um i razum da upravlja sobom slušajući apostole Božije!

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: